Vetoomus Zaherin perheen käännyttämistä vastaan

Kommentoitu viesti

Anna-Maija Lyyra

#28 Re: Re: Re:

05.05.2011 20:57

#15: Reich - Re: Re:

Olen ollut molempien poikien opettaja tämän vuoden ajan. Tunnen heidät, toisin kuin anonyymi kirjoittaja. Olen näiden muutamien kymmenen vuoden työurani aikana nähnyt yhtä ja toista. Näiden poikien kohdalla voin sanoa, että tapahtuu todella suuri vääryys. Sympattisia, ahkeria ja sydämellisiä poikia, jotka ovat tehneet todella paljon töitä ja haaveilleet tulevisuuden rakentamista täällä turvassa.

Vastaukset

Hazaraman

#34 Re: Re: Re: Re:

2011-05-06 02:06:32

#28: Anna-Maija Lyyra - Re: Re: Re:

Jos todella on näin, niin silloin ratkaisu voisi olla aluksi oleskelulupa ilman sosiaaliturvaa. Tällaista oleskelulupaa ehdotettiin liittyen isovanhempien perheenyhdistämisiin, mutta jostain syystä päättäjät eivät sitä pitäneet hyvänä vaikka perheet olivat lupautuneet kustantamaan mummoista aiheutuvat kustannukset.

Nyt tietysti kysyt, millä tämä perhe sitten elää. Perhe elää sinun, Annan ja muiden tukijoiden avustuksella siihen asti, että ovat oikeutettuja pysyvään oleskelulupaa.

Muutenkin näissä oleskeluluvissa on pyrittävä siihen, että annetaan oleskelulupia mahdollisimman parhaiten suomalaiseen yhteiskuntaan kotoutuville. Sinulla Anna-Maija on varmaan myös kokemuksia huonommin pärjäävistä maahanmuuttajista.