Vetoomus Zaherin perheen käännyttämistä vastaan

Kommentoitu viesti

O_O

#30

05.05.2011 22:56

nii justii . jos ihminen tulee afganistanist ja yrittää oppia kieltä , sopeutua maan tapoihi , asua täällä ja tehä töitä täällä , niin se lähetetää takas sen maaha , mut jos joku ruottalaine tulee tänne ja ei suostu puhumaa suomee , niin sitä vartee pistetää kouluis ruotsi pakolliseks aineeks , jos joku muu maahan muuttaja tulee ja ei suostu opiskella ollenkaa tai käydä töissä , sille maksetaan lapsilisää tai työttömys korvauksia tai jotain tollast. nii onko yhtää reiluu ? ja jokku viisastelijat siel puhuu jtn et : joo pitää lähettää pois täst maasta ku ei oo mitään syytä jäädä tänne , no entä se perheenisä joka on sairas ? miksei kukaan siittä välitä ?

Vastaukset

Hazaraman

#33 Re:

2011-05-06 01:48:36

#30: O_O -

"jos ihminen tulee afganistanist ja yrittää oppia kieltä..."

Maailmassa on varmaan miljoonia ihmisiä, jotka haluaisivat samalla tavalla tehdä, mutta valitettavasti rajat on vedettävä. Perhe on hakenut turvapaikanhakijana oleskelulupaa sosiaaliturvalla, mutta eivät ole siihen tuomioistuimenkaan mielestä oikeutettuja. Tästä syystä perheen on lähdettävä maasta vaikka kuinka innokkaita opiskelijoita pojat olisivat, koska yhtä innokkaita oleskelulupaa hamuavia turvapaikanhakijoita on Suomi pullollaan.

"nii onko yhtää reiluu ?"

Typerää.

http://www.norden.org/fi/tietoa-yhteistyoestae/sopimukset/sopimukset

"miksei kukaan siittä välitä ?"

Luultavasti tuomioistuimen mielestä isä ei ole oleskelulupaan oikeuttavan sairas, eikä muutenkaan Suomesta saa oleskelulupaa helposti sairauden perusteella, koska maailmalla on valtavasti hyvin sairaita ihmisiä.