Vetoomus Zaherin perheen käännyttämistä vastaan

Kommentoitu viesti

J

#47

06.05.2011 14:10

Mun mielestä joku vakava sairaus ei ole mikään pätevä syy jäädä suomeen. Ohan tuolla maailmalla miljoonia sairaita ihmisiä. Mutta ei suomi voi kaikkia ottaa. Lisäksi täytyy huomioida se, että jos annetaan periksi kerran niin kohta noita elintasopummeja on tunkemassa tänne lisää. Se on voi voi jos afganistanissa ei pystytä muka hoitamaan, mutta se ei ole meidän suomalaisten työssä käyvien veronmaksajien asia elättää tuollaisia loisia. Onhan tässä yhdellä jos toisella suomalaisellakin ongelmia ja sairauksia, mutta me emme silti koita loisia täällä.

Työvoima argumentti on aivan älytön, koska suomessa on jo nyt helvetisti työttömiä. Lisäksi kokoajan valmistuu lisää koulunpenkiltä opiskelijoita työttömäksi. Mihin me muka tarvittaisiin näitä ählyjä, jotka eivät välttämättä edes työllisty.

Sitäpaitsi afganistanissa ei ole todellakaan sellasta tilaa, että perhettä ei voitaisi sinne palauttaa. Pidetään suomi ja sen sosiaaliturva ensisijaisesti suomalaisilla, jotka ovat siihen oikeutettuja, eikä ruveta haalimaan koko maailman ihmisiä tänne jos milläkin verukkeella. Suomen ei tarvitse olla maailman sosiaalitoimisto.

Vastaukset

D

#54 Re:

2011-05-08 00:41:14

#47: J -  

 teke sitten vaitokaupa että sinä lähteisin sinne jos on noin helpo.