Psykiatrinen pakkohoito on lakkautettava

Kommentoitu viesti

Niko Salminen
Vantaa

#1

11.02.2008 13:17

Harvemmin ketään pakkohoitoon huvin tai kiusanteon vuoksi laitetaan. Jos täydestä kuormasta puuttuu pari tiiltä, ei välttämättä huomaa olevansa itselleen ja/tai ympäristölleen vaaraksi eikä ainakaan vapaaehtoisesti tule hakeutuneeksi hoitoon. En allekirjoita.

Vastaukset

Vieras

#18 Vapaaehtoinen hoito?

2011-01-27 17:21:37

Jos on vapaaehtoisessa hoidossa niin mitkä oikeudet on? Olisi mukava tietää,kiitos

Vieras

#19 Re:

2011-03-06 18:20:43

pakkohoitoon voi joutua nivekivuista jos lääkäri ei löydä syytä, se on äärimmäisten agressivisten lääkäreitten ainoa toiminta/kostomalli hoitaa omaa vihaa, pakkohoidosta tulisi antaa vankilatuomio sen antaneille, onha rikoslaissakin pykälä hätävarjelun liioittelusta, lääkäreille tulisi asettaa samat lait. sanomisista ja sanaharkasta lääkärin kanssa pakkohoitoon on "hätävarjelun liioittelua ja hyvin rangaistava, halveksuttava ihmisoikeusrikos.

 

Vieras

#20 Re:

2011-03-06 18:31:13

Psykiatrien kiinnostus vankilamaisiin olihin on vain merkki siitä, mettä psykiatrit vihaavat ihmisrotua ja haluisivat vangita niin paljon kuin mahdollista ja tehdä koko suomen kansasta lääke orjia, (psykiatrian koerottia) psykiatria on ääri agressivinen, hakiessaan rauhallisia ihmisiä kotoaan, se kertoo ettei ha arvosta mitään eikä ketään, kaikki ihmiset on jeille vain numeroita ja kenties osakeannin nousua orjuttamalla ihmsiä riippuvuutta, itsemuraha-ajautksia, ahdistusta levottomuutta aiheuttavia lääkkeitä, jokainen yksilö on heille vain numerosarja joka on saanut "rotan" lääkeannoksen, pikku mengeneitä siis. ja kuten sanottu sen psykiatrian agresiivisuus lähentelee toisen teorian agresiivisuutta, joka myös idässä samoin kuin psykiatrit lännessä haetti ihmisiä vankiloihin suoraan kotoaan,  psykiatria ei sii ole kaunis vaan ruma pahuuden ilmentymä.

 

Janne

#65 Re:

2014-09-22 10:49:40

#1: Niko Salminen -  

 Omaisen kuulopuhe riittää natsi-psykiatrille jotta uhri joutuu pakkohoitoon. Uhria ei kuunnella, eikä uhrille anneta valitusaikaa, vaan valittaminen kestää lähes koko hoitojakson ajan, eikä siitä näin ollen uhri hyödy mitään.

Niko Salmisen kannattaisi miettiä omalle kohdalleen miltä tuntuu, kun vapaus viedään kun isäsi tai äitisi saa sinut hullujen huoneelle vaikka tiedät olevasi terve.

Lääkäreillä on keinonsa manipuloida uhrejaan "sairaudentunnottomuus".

Psykiatrian alasajo alkaa pian. Hitaasti mutta varmasti.

Marika

#81 Re:

2016-02-03 16:37:55

#1: Niko Salminen -  

 En allekirjoita minäkāän.  Minun henkeni pelasti pakkohoito. en ollut sellaisesta kunnossa, että olisin ymmärtänyt maailmasta mitään.

Nelli

#88 Re:

2016-02-10 19:32:42

#1: Niko Salminen -  

 Minut laitettiin kolmeksi kuukaudeksi suljetulle osastolle, minua viikkoja avohoidossa (johon hakeuduin itse uupumuksen takia) hoitanut psykologi seurasi suljetulle osastolle ja sanoi päätöksen olleen hoitovirhe, hänen ja osaston ylilääkärin pitkittyneen riitelyn tulos jossa lääkäri käytti valtaansa osoittaakseen psykologille kuka määrää. Tämän minulle myös varmensi omahoitajani avopuolelta. Peruste oli psykoosi eikä papereita näyetty "omaksi parhaakseni". Ihminen on ihminen ammatistaan huolimatta.


Vieras

#92 Re:

2016-02-14 09:37:03

#1: Niko Salminen -  

 Mitä tarkoitat sanalla hoito? Psykiatriassa ei ole mitään mikä ansaitsee tuota sanaa, kidutus sopii paremmin.

Useissa tilanteissa mukana

#105 Re:

2016-03-21 12:41:22

#1: Niko Salminen -  

 Psykiatriselle pakkohoidolle eli mahdollisuudelle psykiatriseen hoitoon toimittamiseen vastoin ihmisen omaa tahtoa on laissa tarkat kriteerit. Pakkohoidon tarkoitus on hoitaa ihmistä silloin, kun hänen psykiatrinen sairautensa edellyttää hoitoa eikä ihminen itse sitä sairautensa takia ymmärrä. - Mitä adressin alulle laittaneen tai sitä kannattaneiden mielestä pitäisi tehdä esim. tilanteessa, jossa ihminen psykoosiin sairastumisensa ja siksi todellisuudentajun vääristymisen takia turhaan luulee naapureiden vainoavan häntä ja epätoivoissaan on siksi suunnittelemassa itsemurhaa läheteltyään ensin viikkoja naapureille erilaista postia asiasta? Kaikki selitykset ko. henkilölle ovat olleet turhia, hän näkee vain oman totuutensa. Sairaalassa hänelle todennäköisesti aloitetaan sopiva lääkitys, selvitellään tilannetta muutenkin ja on todennäköistä, että ihmisen harhaksi todettu luulo vähintäänkin lievenee ja hänenkin elämänsä siksi helpottuu huomattavasti. Esimerkkejä voisi antaa lukemattomia. 

Pakkohoitopäätös puretaan sairaalassa heti, kun siihen on edellytykset. Ihminen voi jatkaa hoitoa vapaaehtoisesti. Ei kai ole tarkoitus jättää ihmisiä heitteille sairauden takia? Jos ns. pakkohoitopäätös on tehty virheellisesti tai siitä on seurannut ihmiselle perusteettomia, hänen ikäväksi kokemiaan toimia, on mahdollista valittaa esim. potilasasiamiehen kautta asiasta.

 

Pakkohoidon vastustaja

#110 Re:

2016-05-09 03:02:12

#1: Niko Salminen -  

 Jos sinut itsesi laitettaisiin pakkohoitoon sinä varmaan allekirjoittaisit adressin


Vieras

#122 Re: sulta taitaa puuttua kaikki tiilet

2017-06-12 22:45:32


Vieras

#131 Re:

2018-03-27 04:29:52

#1: Niko Salminen -  

Niko salmiselta taitaa itselta puuttua halkoja kuormasta. Jos ei pysty ymmartamaan etta juuri poliittiseen kidutukseen psykiatriaa ovat aina kayttaneet maat jotka ovat loistaneet kuin tahti pakko hoidoissa kuten suomi on loistanut, koska suomen julkisterveyden hoidolla ei koskaan ole ollut kehittyneempaa valitusten kasittely tapaa kuin kuskata karsinyt kidutukseen pakko hoitoon..

Koduttamista varten koko psykosoamtian teoria on tehty, etta virka tohtoreilla on keino aloittaa valtion kidutus, koska mitaan muuta keinoa ei ole aloittaa kidutus henkiloa kohtaan jota he eivat tunne..

Juuri tata varten freud satuseta teki sadisrisen psykosmatian teorian..ja tuota sadisti gurua suomikin seuraa ja on ansoluuttinen poliittinen kiduttaja josta kertoo johto asema pakko hoito tilastoissa, joita suomi on johtanut vuosikymmenia, koska kilpailuttomia julkisia eivoida yllapitaa ellei kritisoijia ohjata valtion kiduttajille eli psykiatreille .julkis psykiatrit valtion palkkalaisiana hoitavat muun tyon ohessa poliittisen kidutuksen, ja juuri tata tarkoitusta varten freud rustasi psykosomatiat ja muut kauhu teoriat..

 

Ja.et tiada ymmartaa ettei yksikaan tiede jonka pohjana on  vain teoria, ole tehty muuta kuin kidutusta varten..

 

Mikali psykosmatialla  ei olisi kidutus kayttoa se olisi heti kielletty vaarallisena karsimysta ja tuskaa tuottavana oppina.( jatetaan sairaat kuolemaan ja.virumaan kuten minut aivokalvon tulehduksessa ja ihan suomalaiset teki)

Teoria ei koskaan ole muuta kuin mielipide joka julistetaan tieteeksi ja sellaiset tieteet ovat aina pannukakku tieteita, joita harjoittavat ainoastaan sadistiset psykiatrit..

 

On taysin naivia kuvitella etta psykiatriaan hakeutuisi muita kuin sadisteja, silla sadisti teoriat.vetavat puoleensa narsistisia sadisteja..

Pienella elaman kokemuksella heita voi luulla jopa auttajiksi. Niinhan eugenisti psykiatritkin intti kaaseirilla juutalisia uuniin lappaessaan..

 

Koko tihu tyon teki eugenismi teorian keksineet psykiatrit ernest rudinin johdolla.

Koululaaketiede pani hitlerin syylliseksi, joka ei poustunut bunkkerista ja ei vieraillut.kertaakaan keskitysleirilla, eika tiennyt.mita.sadisti teorioihin sairastunut koululaaketiede teki, mittasi juutalisten luut ja niiden pituuden ettei arjalaisia luita kaasuteta..koska psykiatrit tutkaili luun muodosta mika rotu on kehityskelpoinen jatkamaan lisaantymista maapallolla ja paha arpa lankesi juutalaisille, kuten suomessa kehon sairuaksiin sairastuvat ovat sadismin eli eugenismin kobteena..samaa oppia psykosmatia ja muu taman paivan koululaaketieteen pannukakku teoriat ovat..tieteita joilla ei ole labraa ei faktaa..pelkkia fraaseja ja uskomuksia joita freud ja muut yliviisaat narsistit ovat aina tehneet..

 

Jos tajuaa kuinka eugenistinen sadisti valtio suomi on..ei todella ole huolissaan ita rajan katoamisesta..koska venaja eiole niin eugenisrinen kuin suomi.mutta muuta ihmisoikeus rikollisuutta se harjoittaa kylla, joka on lahes yhta barbaaria kuin suomlaisten sdistisuus, jossa he vainoharhaisesti intaa kehon  kipujakin mielisairaudeksi, joka on 100% eugenismin jatketta.


Vieras

#132 Ihan sadismista suomalaiset vie pakko hitoon.Re:

2018-03-27 04:57:16

#1: Niko Salminen -  

Eli ellet usko valtion/ koululaakerieteen lajittelu ja rotu sorto teorioita tai mitaan pannukakku tieteita, joiden pohja on vain guru freud satu seta..ellet usko guruja ja heidan tekemia teorioita, suomi kiduttaa, koska valtio on tuonut kidutus teoriat sita varten etta ne jotka eivat usko teorioita kiskotaan pakko hoitoon, koska valtio lajittelee heidat sairauden tunnottmiksi, koska eivat usko teorioita, joita valtio koululaakerieteen liikelaitoksen kautta markkinoi..

 

Olen nahnyt.kaiken sen sadismin ja kiiluva silmaisen hulluuden ja isanmaan vihaan johtavat pidatykset ja kidutukset joita suomi tekee ellet usko teorioita

Ja kumarra heidan gurjaan, freudeja jamuita sadisteja, joita valtio vaatii palvomaan, kuten kommunistit marxia..

Meidan guru eli jumala on.freud ja koululaaketiede on hyvin kiiluva silmainen kiduttaja hullu niita kohtaan jotka ei koululaaketieteen liikelaitoksen guruja palvo..se on.hyvin hostile and evil to these who think with they own brain.

 

On hyvin naivia kuvitella etta freud gurun palvoja maat olisivat fiksumpia kuin marxin teorioihin sairastuneet maat..eivat ole..ei ole suomi kummempi..se kuskaa kehon kipu potilaita gettoon kuin kommunistit gulakkeja..

Raaka paha isaaasta on tullut kun se on sairastunut koululaaketieteen liikelaitoksen sadisti teorioihin, joilla tohtorit kuppaavat kelan biljoonat laaketeolisuudelle jotka apteekkarien kanssa omistavat..

 

Ja he itse tekevat ja yllpitavat vainoharhaisia yjteiskunnalle ja sen yksiloille vaarallisia teorioita ja ittavat sadismiaan tieteeksi (niin saksankin koululaaketiede teki eugenismissa viela kun psykiatrit lappasi juutalaisia uuniin heti sen jalkeen kun olivat mtanneet luut, jotka eivat olleet arjalaisia mittoja tayttavia..

 

On paivan selva etta tuollaisiin ammatteihin hakeutuu sadistit ja niin se on meidankin tohtoreissa..

Ihan samanalisia eugenisti sadisteja, jotka jarjestaa " kristallioita" eli julmia pidatyksia kehon kipu potilaille ja kuin sadisti suomalainen, saksalainenkin vei uhrinsa gettoon ..

 

Suomessa uhrin ainoa rikos on se etta han eugenisti isnmaalle menee kertomaan etta on kehon kipuja vaikka tietaa etta se on vaarallista, super vaarallista kertoa pahassa isanmaassa sellaista koska siita ei selvia ilman kidutusta, sen liian moni on nahnyt..

 

Se joka asettuu kiusaajan ja sadismin puolelle on sadisti..

 

Olen nahnyt.sen.kun olen kertonut kuinka suomlaiset jatti kuolemaan ja virumaan aivokalvon tulehduksessa jaivasivat kuin piru freudin roska teorioilla,, suurimmalle osalle suomalaisia tulee sama iva huulille kuin noilla sadisti thtoreilla tuolloin, heilla ei ole myotatuntoa karsivaa kivuissaan olevaa uhria kohtaan, vaan asettuvat tohtorin puolelle..oikein kun kidutti..jne..

Tasta olen paatellyt.etta suurin osa ihmisista on sadisteja ja siksi he mieltyvat sadisti teorioihin, kun.terve yksilo vasrustaa viimeiseen saakka sadistista psykiatrian teoriaa ja valtiollista kidutusta johon julkishallinto psykiatreja kayttaa..


Vieras

#143 Teoriohin seonneet valtot aina pidättää ne jotka ei usko teorioita.

2019-07-24 02:55:17

#1: Niko Salminen -  

Psykiatreilla on järkkymätön totuus ja tieto kunkin yksilön näkymättömästä sismmästä ja jokainen joka kyseenalaistaa tämän jo olemassa olevan totuuden vangitaan.

Heille on kollektiiviset sadistit eli julkistohtorit pitäneet rautapihtejä valmiina vuosikymmeniä ja ne isketään heti kriitikon niskaan ja siftataan sadististen psykiatrien kidutettavaksi,

 

Koska he ovat vaara ihmiskaupalle, jota psykiatrit harjoittaa puoskaroimalla  aivokalvon tulejduksia, syöpiä mielisairaudeksi,

Ja sitten vasta helvetti alkaa jos vaadit näitä hitlerin korvikkeita korjaamaan solvaus diaknoosinsa pois, silloin näet psykiatrien luonteen, rautaportti heilahtaa,

Sillä soviet ja marxin kommunistit oli fiksuja näihin verrattuna, he sentään korjasivat perestroikan aikaan kidutettujen antikommunistien maineen,

Johon suomi autoritaarisempana valtiona ei tule koskaan alistumaan, sillä suomi ei tule koskaan myöntämään, että se kayttää psykiatreja kriitikkojen kiduttajana,

 

Eikä julkishallintoa, julkisterveyttä ole mahdollista pitää ellei kriitikkoja kiskaista psykiatrien kidutettavaksi.

Tähän ajautuvat  kaikki keskushallinto pohjaiset valtiot, oli sitten kyse suomesta tai sovietista.

Psykiatria on tiukkaan sidottu politiikkaan ja siksi psykiatria on listannut joka kehon.kivun päästä varpaisiin mielisiaraudeksi,

Että joku kipu niistä sattuu myös kriitikolle, jolloin helvetti alkaa, kun puoskari psykiatrit hyökkää kehon kipuja psykiatrisoimaan 

-ettö kriitikolta saadaan

1.uskottavuus pois.

2. Hänet saadaan naurun alaiseksi mielisairaaksi 

3. Hänet saadaan lain suojattomaan tilaan, "hulluksi" ja tämä antaa luvan vangita hänet kuinka monta kertaa tahnsa. Eikä kukaan käsitttele hänen valituksiaan.

4.hänen elämää sadaan laillsesti lyhentää neurolepteillä, joista tulee kemiallinen AIDS eli valkosolu vähyys, joka takaa että hän kuoleee syöpään tai tulehduksiin 20 vuotta ennen aikojaan.

5. Hönen kehon vaivojaan tutkii ainoastaan oma raha, valtio ei kriitikkoja ole koskan tutkinut, ja mikäli omaa rahaa ei ole maksaa hoitoa sivistynremmissä maissa, hän kuolee kuin rotta tautiin, jonka hoito maksaisi 3000€.

Kriitikot ovat suöpäläisiä jotka autoritaari julkishallinto tuhoaa heti jos heitä ilmaantuu.

Siksi suomi johtaa hulluus tilastoja (yli 40%) ja pakkokidutus tilastoja koska meillä on julkisterveys joka on aina iskenyt psykiarien ranhaistusvankiloihin kriitikot.

Seuraava vaihe on että ne tapetaan heti jollain injektiolla, jotka epäilevat että psykiatreilla ei ole tieto ja totuus hallinnassa kunkin yksilön näkymättömästä sismmästä ja tältä kansan murhalta säästää meidät vain itänaapuri.

Kyllä suomi on totalitaarisempi psykiatrian teoriassa kuin soviet marxin teoriassa ja teorioihin sairastuneet valtiot ja aivonsa niille ulkoistaneet ovat keikkein vaaralisimpia maita omalle kansalleen, varsinkin kriitikoille, koska totaali totuus on jo olemassa, silloin epäilijät vangitaan oli kyse marxin tai feudin tai koto guru kalle achten teorioista, jokainen teoria on massatyhmyyttä ja päätyy kansan murhaamiseen, jota suomi ahkerasti on harjoittanut, tappanut syöpä ja.muita potilaita tuhansittain eväten avun väitteellä että oireet mielisairautta.

Minut suomalaiset yritti tappaa aivokalavon tulehdukseen ja kun vaadin korjausta siitä tehtyihin hullun papruhin, korjaus pyyntö kostettiin rautakyydillä vankilaan, että tallsia korvaamattomia suomi vihan ja pelon synnyttäjiä nää psykiatrit.