Maahanmuuttajien tuet

Kommentoitu viesti


Vieras

#1663

04.10.2013 07:44

Ulkomaalaiset eivät saa sen enempää tukia, kuin suomalaisetkaan...on täyttä idioottimaisuutta luulla muuta. Esim. juoppo saa 1200e/kk tukia. Suurin osa ulkomaalaisista on töissä tai opiskelee aivan kuten suomalaisetkin. Aina on ihmisiä jotka huijaavat rahaa suomalaisissa ja ulkomaalaisissa. Normaalit tuet kaikille, opiskelijoista maahanmuuttajiin. Alkoholisteilta tuet pois. Eduskuntalaisten palkat tiputetaan (poistetaan osa sieltä kokonaan), niin johan alkaa riittää taas rahaa muillekkin.

Vastaukset

Rikollinenko

#1700 Re:

2013-10-12 16:19:52

#1663: -  

 Kun vakavan sairastumiseni jälkeen sairaalan sosiaalihoitaja varasi minulle ajan sossuun, niin en saanut sieltä edes sairaala- ja lääkekuluihini puuttuvaa 20€ määrää.

 Ihmettelin sossutoimistossa, kun  sossu oli antanut naapurin  nuorelle terveelle mamuparille ( 2 lasta) täysin ilmaisen asunnon ja kaikkien laskujen maksun lisäksi joka kuukausi käyttörahaa 1624€/kk verottomana. Tämän kerrottuani sossutantta suuttui ja tarttui puhelimeen ja sanoi soittavansa poliisin pidättämään minut ja hän henkilökohtaisesti huolehtisi siitä, että joudun 2 vuodeksi vankilaan vihapuheesta.

Mamu itse ihmetteli saamiaan tuloja, sillä Afrikassa hänellä ei ollut koskaan edes pankkitiliä. Minulle hän näytti tiliotteensa, ja tositteensa, kuinka hänelle maksettiin. Minut siis haluttiin vankilaan totuudesta.  Onneksi tuttavani vei minut ulkomaille maanpakoon ja piilotti sinne. Meitä on jo 1,3 miljoonaa suomalaista maanpakolaista.

Ämmävalta on vienyt maamme jo niin alas, että totuuskin on rikollista ja nämä virkaämmät saavat valehdella ja tehdä rikoksia joutumatta edes tutkintaan.

Kun olen kertonut julkisesti kohtelustani, on minut yritetty tappaa julkisessa terveydenhoidossa jo 3 kertaa näitten vasemmistofeministien toimesta. Poliisi eikä kukaan muukaan suostu tutkimaan murhayrityksiä, vaikka henkeni pelastaneet mieslääkärit ovat todistaneet tapaukset.

Suomessa on siis totuuden sanojan murhakin ja todistajien uhkailu sallittu, kun tekijä on mamuja hyyssäävä vasemmistofeministi.

Suomen poliisi onkin nykyisin suurin järjestäytyneen  rikollisuuden jengi, sillä se suojele feministisiä virkatyranneja ja heidän tekemisiään. Yhtään virkarikollisakkaa ei ole tuomittu rikoksistaan. H Hautalakin selvisi pelkällä erolla virastaan.

Maanpakolainen

#1709 Re:

2013-10-12 18:12:20

#1663: -  

 Joo, mutta afrikkalainen lukutaidoton mamu saa täysin ilmaisen asumisen ja elämisen lisäksi 1624€/kk  verotonta "taskurahaa". Kun en uskonut, niin naapurin mamu näytti tositteet.

Joku asiantuntija laskikin, että täytyy olla kirurgi, jotta saa saman elintason, mitä lukutaidottomille mamulle annetaan vasemmistopaikkakunnilla.

 Mamut ovat tulleet jo niin röyhkeiksi, että joissain sosiaalitoimistoissa pitää olla aseelliset vartijat, ettei mamut hakkaa työntekijöitä, jos ei heille anneta uusia nahkakalustoja, autoa tms!

 Nyt taas yritetään tuoda näitä "raukkoja" 500 henkeä sodan keskeltä kiittämättöminä  riehumaan ja naiuttimaan meille kirurgin palkkaa ilman mitään vastinetta. Punaviherakat oikein opettavat kursseilla näitä vaatimaan ja tekemään tukihakemuksia. Työnteosta ei ole puhettakaan.

Virossa esim työtömät joutuvat siivoamaan puistoja tai talvella lapioimaan lunta  pienen työttömyyskorvaustensa eteen. Mamuja ei päästetä edes rajan yli eikä kiintiöpakolaisiakaan oteta yhtään. Suomalaiset kelpaavat, asukkaiksikin, jos näyttävät tulojensa ja varojensa riittävän elatukseen.

Minunkin piti antaa tuloselvitys, ennekuin sain elämisluvan Viroon. Miksei Suomessa toimita samoin! Siksi , että Suomi on ämmävaltio, missä aivottoman vasemmistolaiset virka-akat saavat määrätä diktatoorisesti kaikesta. Eduskunnalla, hallituksilla ja valtuustoilla ei ole mitään valtaa.