korkalovaaran peruskoulun itsenäisyyspäiväjuhlan säilyttäminen

Kommentoitu viesti

Ei juhlia juhlien vuoksi

#11 Lapsellisia ysiluokkalaisia

24.10.2013 18:15

Kummallista, että yhdeksäsluokkalaiset eivät osaa jutella omalla koulullaan opettajien ja rehtorin kanssa. Jos osaisivat, tietäisivät, että tanssiaisetkaan eivät ole kaikkien mielestä oikea saatika mieluinen tapa juhlia Suomen itsenäisyyttä. Itsenäisyydellä ja tanssiaisilla ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Koulun järjestämä lipunnosto ja aamunavaus on täysin sopiva ja riittävä tapa juhlistaa itsenäisyyspäivää. Koululla on joulujuhla, johon tänä vuonna panostetaan itsenäisyyspäivää enemmän. Jokaista juhlaa ja liputuspäivää ei voi juhlia, koska niiden järjestäminen vaatii niin paljon työtä ja oppitunteja, joita muutenkaan ei riitä kaikkien sisältöjen läpikäymiseen.

Vastaukset

Kannattaisiko katsoa peiliin?

#12 Re: Lapsellisia ysiluokkalaisia

2013-10-24 18:51:34

#11: Ei juhlia juhlien vuoksi - Lapsellisia ysiluokkalaisia 

"Kummallista, että yhdeksäsluokkalaiset eivät osaa jutella omalla koulullaan opettajien ja rehtorin kanssa. Jos osaisivat, tietäisivät, että tanssiaisetkaan eivät ole kaikkien mielestä oikea saatika mieluinen tapa juhlia Suomen itsenäisyyttä."

Tiedän että asiasta ei ole yksinkertaisesti kerrottu oppilaille, olisikohan korkalovaaran koulussa suuri ongelma tiedonttamisessa ja tiedonkulussa?

Pelkkää showmeininkiä kouluihin?

#13 Re: Lapsellisia ysiluokkalaisia

2013-10-24 19:13:30

#11: Ei juhlia juhlien vuoksi - Lapsellisia ysiluokkalaisia 

 Heh jopa suomalaiset ysiluokkalaiset osaavat asettaa suomalaisuuden ja suomalaisen itsetunnon kaupallisten hörhötysshowjuttujen edelle. He haluavat että itsenäisyysjuhliin panostetaan, MITÄ SINÄ HALUAT?