Adressi Suomen pelimonopolin toimintaa vastaan

Kommentoitu viesti

Newar

#87 huhhuh

05.07.2011 19:55

RAY:n vastuullisuus nettipeleissä ja yleisesti muutenkin on huomioitu kansainvälisestikin. Valavuori myös syyttää RAY:ta Playtech-yhteistyöstä, mutta unohtaa mainita, että myös Unibet on yhteistyössä saman firman kanssa. Jep..Sama Unibet, jonka mannekiininä toimii Aleksi Valavuori. Pelimonopoli on hyvä asia, vaikka joissain asioissa onkin aina parannettavaa. Mutta tämä Valavuoren teksti on suurimmaksi osaksi täyttä sontaa.

Vastaukset


Vieras

#88 Re: huhhuh

2011-07-05 20:29:54

#87: Newar - huhhuh Mitenköhän tuo vastuullisuus näkyy ja missäköhän se on noteerattu. Suurin osa noista vastuullisuustoimista on suoria kopioita ulkomaisilta peliyhtiöiltä. Ainoa poikkeus taitaa olla nuo yöhön liittyvät hommat.

5000 euron katto. Tarkkaan harkittu. Ei vaikuta oleellisesti tulokseen, mutta voi käyttää väitteeseen vastuullisuudesta. Samaan aikaan useilla ulkomaisilla yhtiöillä tuo katto on 1000$. Ray:n kyky tarjota varsinaisille harrastajille riittäviä puitteita, tarkoittaa, ettei pelaajia, jotka tuolla tasolla peleisi, löydy.Onhan tuo todella merkittävä haittojen poistaja, kun tavallinen persaukinen ei voi pelata kuin 60 000 eurolla vuodessa. Eräs tekijä, joka hieman rajoitti automaattien käyttöä peliongelmaisilla oli, kun ei kehdannut vaihtaa kokoajan lisää, jolloin muut näkivät, kuinka paljon hävisi. Onneksi tuohonkin ongelmaan löytyi ratkaisu, kun nyt voi kortilla tyhjentää koko tilinsä, eikä kukaan kiinnitä siihen huomiota. Vastuullisuutta totta tosiaan. Kaikki keinot, jolla ihmiset saataisiin pelaamaan mahdollisimman paljon, on käytetty ja lisää yritetään keksiä.

 

huh huh..

#90 Re: huhhuh

2011-07-06 02:59:47

#87: Newar - huhhuh

Osaisitko esittää edes kolme hyvää perustelua, miksi pelimonopoli on hyvä asia? On varsin huvittavaa, että kaltaisesti pää täysin puskassa elävät kommentoivat asiota, joista heillä ei selkeästikään ole mitään käsitystä.

Et myöskään ilmeisesti käsitä adressin pointtia ollenkaan, vaan tunnut vain ajavan omaa vendettaasi Aleksi Valavuorta ja kaikkea, mikä ei edusta ihannoimaasi pelimonopolia vastaan. Sinikka Mönkärekö se siellä vanhoilla päivillään kirjoittelee?