PELASTAKAA KOIRAMME!!

Kommentoitu viesti


Vieras

#80 Re: Re: Re: Re: Tee rikosilmoitus!

19.03.2014 17:14

#78: - Re: Re: Re: Tee rikosilmoitus!

Kuulostaa salajuonelta. Sitähän se on, koska ette ole voineet asian etenemiselle yhtään mitään. Siinä ovat juonessa silloin useampi kuin yksi eläinlääkäri.

Kemikaalivanoilla voi olla toki osuutta asiaan. Se voisi selittää eläinlääkärin toimintaa kun hän on aloittanut yksittäisen, kunniallisen kansalaisen kiusaamisen oman uransa edistämiseksi.

Vastaukset


Vieras

#82 Re: Re: Re: Re: Re: Tee rikosilmoitus!

2014-03-19 18:00:33

#80: - Re: Re: Re: Re: Tee rikosilmoitus!

On totta, että useampi eläinlääkäri otti yhteyttä minuun. Tuo salajuoniteoria on täysin mahdollista. Meidän perhettä on vainottu eläinlääkäreiden toimesta noin 3 vuoden ajan pienen koiran takia ja kyllä tämä on ollut aivan kauheaa aikaa meidän perheelle. Sydämmeni särkyy joka kerta, kun näen muita koiria ulkona, mutta toisaalta olen iloinen siitä, että muut koirat saavat elää vapaana omistajiensa kanssa eikä niiden tarvitse olla ikään kuin vankilassa niin kuin minun koirani joutuu olemaan. T. Adressin tekijä


Vieras

#83 Re: Re: Re: Re: Re: Tee rikosilmoitus!

2014-03-24 02:30:01

#80: - Re: Re: Re: Re: Tee rikosilmoitus!

Ei tarvitse heittäytyä ivalliseksi. Jos olet kyllin fiksu ihminen, ymmärrät että voit samalla energialla olla asiallinen.

Kyllähän moni meistä tässä miettii tätä kuviota, mutta ei silti tarvitse ehdoin tahdoin lisätä toisten kärsimyksiä, koska he selvästikin kaipaavat koiraansa.

Tässä nyt sattumoisin on kaksi ihan erilaista maailmaa törmäyskurssilla ja se on todella valitettavaa, mutta kuka tahansa jonka ÄÖ on keskitason yläpuolella ymmärtää pysyä asiassa tai poistua tältä palstalta.

Ei ole ensimmäinen eikä viimeinen kerta, kun koiran omistajan pätevyyttä arvotetaan lievästi kyseenalaisin keinoin. Tässä tapauksessa ilmeisesti ylihoitaminen on melkoinen ongelma. Ja mitä muuta vielä... En kehtaa edes sanoa ääneen. Tapaus jo itsessään on tarpeeksi hankala koiran omistajille, ettei tässä kannata suuremmin avautua.

Ei sitä tiedä kuka meistä on jonain kauniina päivänä samassa tilanteessa, että joku haluaa ottaa huostaan meidän koiramme, vaikka mielestämme juuri me olemme sille ainoat oikeat hoitajat ja perheenjäsenet.