Kannabis lailliseksi

Kommentoitu viesti

Aikuinen Nainen
Helsinki

#44

08.01.2007 03:44

Herätys, typerykset!

Elin kahdeksan vuotta kannabista miltei joka päivä käyttävän ihmisen kanssa. Aiemmin elämässä satasella mukana olleesta ihmisestä tuli täysi luuseri, työelämästä vieraantunut, lapsilleen ja läheisilleen skitsokohtauksia saava (niinä hetkinä, kun ei saanut kannabista - hirveät vieroitusoireet) idiootti. Mies myös huijasi läheisiltään rahaa ostaakseen kannabista.

Allekirjoittamalla tämän todella TYPERÄN adressin edesautatte mahdollisesti jonkun ihmisen elämän tuhoutumista. Huomioikaa: Usein ei tuhoudu pelkästään kannabista käyttävän ihmisen oma elämä, vaan käyttö vaikuttaa moneen muuhunkin ihmiseen, jotka tästä käyttäjästä välittävät ja hänen kanssaan ovat tekemisissä.

Voin vierestä, oikein aitiopaikalta, seuranneena sanoa, että kannabiksella ei ole mitään hyviä vaikutuksia. Tuhoaa aivot, tuhoaa ihmissuhteet, tuhoaa elämän.

Jotkut teistä vielä kehtaavat väittää, että kannabiksesta ei tule riippuvaiseksi. Voi teitä parkoja...Yritätte perustella itsellenne haitallisen aineen käyttöä keinolla millä hyvänsä. Seurasin, kuinka aineesta tuli riippuvaiseksi. Kuinka fiksu ja hyvä ihminen muuttui skitsofreeniseksi, harhaiseksi, psykopaatiksi..

Tehkää heti kaksi järkevää tekoa! Älkää käyttäkö kannabista! Älkää allekirjoittako tätä adressia!

Vastaukset

hypergore

#2227 Re:

2010-09-28 18:04:55

#44: Aikuinen Nainen -

ettet nyt vain ois ottanu tätä "sydäntäsärkevää" tarinaa jostain IHRY propagandalehtisestä? veikkaan että taitaa olla copypaste juu u

Seppomestari

#2244 Noniin taas..

2010-09-29 21:36:55

Surullista, että et voisi hyväksyä sitä vaihtoehtoa, että hän olisi syrjäytynyt muutenkin. Se oli hänen valintansa jatkaa polttelemista, sillä fyysinen vieroitusoire se ei voinut olla. Ja vaikka hän vaikuttaakin sinun silmissäsi luuserilta, hänellä itsellään saattoi olla ihan hyvä olla. Ei ole kenenkään asia lähteä solvaamaan toista, ellei hän ole sinulle aiheuttanut harmia. Jos tuntemasi henkilö olisi tarttunut joka kerta viinapulloon, ennemmin kuin jointtiin, puhuisit kuolleesta miehestä, joka varasteli viinanhimoonsa ennenkuin maksa petti.

Rauhaa.

Vieras

#2479 Re:

2010-11-18 19:00:27

#44: Aikuinen Nainen -  

 

Montako vastaavaa tarinaa saadaan alkoholistien läheisiltä ?
45v. smoked

#3425 Re:

2012-02-23 02:24:11

#44: Aikuinen Nainen -

sekaisin ja muka aikuinen nainen ! ? Cannabis EI aiheuta mitään ongelmia terveelle mielelle ! Se jos on valmista mielisairaala kamaa, niin siitä ja viinastko se hyvä lähtee ? Voi sinua aikuista naista viedään kuin vierasta sikaa, hänkään ei tienyt mitään mistään !