EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!

Kommentoitu viesti

Missä "faktoissa"?
Vieras

#1679 Re:

20.05.2014 12:34

#1677: Pysytään faktoissa. -

Avioliittohan on ainoa luonnollinen, oikea ja koko elämän ajaksi tarkoitettu kiinteä rakkaus-suhde.

Uskovaisia ei suista raiteiltaan rumat merkit, vaan nämä rumat merkit suistaa entiseltään Suomen kansaa raiteiltaan.

Kolmanneksi, homous ei ole luonnolliseen järjestykseen kuuluva asia, tarkasteltuna miltä kulmalta tahansa.

 

Luonnossa ei tiettävästi solmita avioliittoja, joten tämäkin väitteesi on perätön. Sitä paitsi avoliitot ovat Suomessakin yleisempiä kuin avioliitot, ja joka toinen avioliitto päättyy eroon.

 

Tarkoitatko, että "rumat postimerkit" jollain tavoin suistaisivat "Suomen kansaa raiteiltaan"? Outo väite. Mitähän mahdat tarkoittaa? Tuskin ainakaan mitään järjellistä.

 

Homoseksuaalista käyttäytymistä on havaittu noin 1500 eläinlajilla, joista 500:lla se on tieteellisesti hyvin dokumentoitua. Todennäköisesti homoutta esiintyy moninkertaisella määrällä lajeja, eihän ihminen edes tunne kaikkia maailman eläinlajeja, saati että olisi ehtinyt havainnoida kaikkien tunnettujen lajien käyttäytymistä kovin yksityiskohtaisesti.

http://nuortenluonto.fi/nuorten-luonto-12011/homoseksuaalisuus-elainmaailmassa-%E2%80%93-yllattavan-yleista

 


 

 

 

Vastaukset


Vieras

#1681 Re: Re:

2014-05-20 12:51:47

#1679: - Re:

Minuakin naurattaa aina kun kiihkouskovainen alkaa puhua FAKTOISSA pysymisestä. :D

Nämä hihhulit kun käyttävät täysin huolettomasti käsitteitä fakta, normaali/epänormaali, luonnollinen/luonnoton, totuus, ... ymmärtämättä edes alkeellisimmallakaan tasolla, mitä nuo käsitteet pohjimmiltaan tarkoittavat ja kuinka monimutkaisia asioita niiden tulkinnan yhteyteen voi liittyäkään.

Laitetaan esimerkiksi vaikka sanan "totuus" tietoteoreettinen merkitys, josta raamattu-uskovaiset eivät tajua mitään (se ei tokikaan estä kiihkopääkköjä paasaamasta "totuudesta" joka käänteessä suureen ääneen):

http://fi.wikipedia.org/wiki/Totuus