PELASTAKAA KOIRAMME!!

Kommentoitu viesti

hmm

#143

02.06.2014 15:37

Koe-eläiminä ei voi käyttää vanhoja lemmikkejä.
Tutkimuksiin ei käytetä takavarikoituja lemmikkejä.

Mitä tutkimisee tulee, niin rotukoiria tutkitaan täysin kivuttomasti, esim. kuvataan lonkat, jos tutkitaan rodun lonkkavikoja, kurkataan suuhun, jos tutkitaan rodun purentaa, aina tarkoituksena parantaa rodun hyvän elämää tuottamalla kasvattajille ja kilpailutuomareille tietoa, ovatko juuri nämä lonkkaihanteet sellaiset, että koira voi tuskitta liikkua, onko juuri tämä purentaihanne sellainen, että koira voi tuskitta syödä. Tutkimuksen tarkoitus on vähitellen poistaa markkinoilta sellaiset koirat, jotka ihmisen itsekkyyden takia kärsii, esim. lyttynaamat, jotka ei saa kunnolla henkeä, vaikka ihmisen mielestä ovat niin söpöjä.

Eli ei ole mitään salaliittoa, että ihmisten lemmikkikoiria kidnapattaisiin eläinkokeisiin kidutettaviksi tai edes kivuttomiin, hyvää tekeviin tutkimuksiin aineistoksi. Suomessa tällainen toiminta on tehty mahdottomaksi. Suomessa myös löytöeläintoiminta ei ole sellaista kuin vaikka Virossa ja Espanjassa, että korat vain dumpataan jonnekin aitaukseen loppuelämäkseen eikä kukaan välitä eikä paikalla ole eläinlääkäriä.

Vastaukset


Vieras

#146 Re:

2014-06-02 16:57:23

#143: hmm -

Minä olen kuullut, että EU:sta on tulossa, en tiedä onko jo tullut, uusi joko laki tai direktiivi, että löytöeläimiä voidaan pian Suomessakin käyttää koe-eläiminä (tai ehkä jo käytetään, en tiedä).  Se ei ole mielestäni toivottava tilanne. Jos joku haluaa katsoa, niin esim. BUAV:n internet- sivuilta näkee minkälaisia eläinkokeet ovat.

 

T. Adressin tekijä