EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!

Kommentoitu viesti

JuhaniH

#2240 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18?

17.09.2014 09:33

#2232: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18? 

 Selvillä vesillä pitäisi ihmisten pysytellä, sen asian kirjoitit oikein hyvin. Mutta nyt eletään jo lopunaikojen viimeisiä päiviä ja ihmiset ahdistuvat jo, jos sana synti hengellisessä yhteydessä mainitaan, tarkoitan saarnamiehiä, johon ryhmään minäkin omalla tavallani katson kuuluvani.

Ahdistus ja pahoinvointi on Suomessa kovaa, oireena tatuoinnit ja lävistykset perheen pienimmillä ja Tom of Finland-villitys vähän varttuneemmalla väestönosalla. Varmaan moni ahdistuu jo tästäkin kirjoituksestani, olenhan kristitty henkilö. Joten pyydän anteeksi nyt tästäkin tekstistä niiltä henkilöiltä, jotka tuntevat tätä lukiessa ahdistuksen kasvavan. Ja aikaisemmista kirjoituksistani myös.

Vastaukset

Jeesuksen omainen

#2247 JuhaniH:n aiheuttama ahdistus

2014-09-18 06:22:30

#2240: JuhaniH - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18? 

 

Hyvä, että sentään pyydät anteeksi tekojasi. Leegio kansalaisia on näet ahdistunut kirjoituksistasi syvästi. Uusimpien tietojen mukaan tusinan verran näitä ahdistuneita on hypännyt Helsingin tuomiokirkon katolta alas, 16 hukuttaunut helluntailaisten kastevesialtaaseen, 20 tehnyt itsemurhan ottamalla yliannostuksen uskovaistenpastilleja ja 32 vaipunut vegetatiiviseen tilaan kuunneltuaan kaksi tuntia uusimpia gospel-lauluja.

 


Vieras

#2250 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18?

2014-09-18 08:56:34

#2240: JuhaniH - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18? 

Profeetta Jouko Pihon Profetiasivuilta:

6.9.2014

Uskovan naisen saama sanoma 7.8.2008

Kirjoitin päiväkirjaani 7.8.2008 klo 22.30 tällaisen saamani tekstin (seuraavana päivänähän alkoi Venäjä-(Etelä-Ossetia)-Georgia sota):

Huomenna 8.8. asiat muuttuvat, emme elä enää rauhan maassa, vaan alkaa epävarmuus, huoli, unettomat yöt.

Se, minkä luulimme olevan pysyvää, varmaa ja luotettavaa, romahtaa äkisti. Kansa, joka on unohtanut menneisyytensä joutuu toteamaan, kuinka historia toistaa itseään eikä mikään ole muuttunut.

Karhu, jonka luulimme nukkuvan ikiunta, on tuskin torkahtanut noustakseen taas voimansa tunnossa takajaloilleen uhmaten kaikkea. Mikään ei tule olemaan kuin ennen eikä mikään myöskään palaudu entiselleen.

Sitä ei kuitenkaan tämä kansa tiedä eikä myöskään karhu tiedä, että tämän kansan keskellä asuu leijona, joka on kruunattu Juudan kuninkaan kruunulla, jonka suonissa virtaa Jumalan omaisuuskansan veri ja joka on pyhitetty Herra Sebaotille. Se, joka uhmaten nousee pyhää sukua vastaan tuhotakseen sen, vetää päällensä tuomion. Tämän pakanakansan keskellä asuu Israelin Jumalan kansan jäännös, mutta vaikka se on määrältään vähäinen, voimassaan se on vahvempi kuin mikään suurvalta, onhan sen voimana Väkevä Jumala.

Vaikka karhu yrittääkin polkea jalkoihinsa tämän kansan, se ei saa sitä saaliikseen, sillä Jumala itse on sokaissut sen silmät. Se kyllä yrittää katsoa, mutta ei silti näe. Me, Israelin sukukuntien jäännös, olemme turvassa Pyhän Jumalan silmien alla.

Pidä lujasti kiinni lapseni viittani liepeistä, turvaudu vaikka viimeisillä voimillasi kiinni minuun, sillä tämä kansa joutuu ahdinkoon. Tämä kansa ei ole ymmärtänyt kääntyä teiltänsä Jumalan puoleen, vaikka aikaa on ollut, ajat ovat olleet suotuisat ja se on saanut osakseen monenlaista hyvää, siksi sen tuho tulee äkisti.

Teille, te Israelin sukukunnat, ahdingon alku on tie vapautukseen, jolloin puhalletaan sofariin ja uusi aikakausi alkaa, sillä minun sanani on tosi. Nostakaa siis päänne pystyyn silloin, kun pakanakansat painavat päänsä alas kauhusta ja tähyilkää merkkiviiriä, joka nousee niin korkealle, että pienin ja vähäpätöisinkin kansastani sen kyllä näkee ja ymmärtää käskyksi.

"Lähtekää piilopaikoistanne kohti Jerusalemia!"