EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!.


Vieras

#2226 Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18?

11.09.2014 18:34

#2225: - Re: Re: Re: Posti goes K-18? 

 

No joo, jehovat ja mormonit eivät käy saunassa, joten alastomuus saattaa olla noiden lahkojen lapsille aivan outo asia.

Pink Butterfly

#2227 Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18?

11.09.2014 18:57

#2226: - Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18? 

 Pitäisiköhän seuraavaksi takavarikoida valtion toimesta kaikkien lelukauppojen nuketkin? 

Joku lapsihan voisi erehtyä  vaikka katsomaan nuken helman alle ja sieltä hänelle paljastuisi traumoja aiheuttava totuus:anatomiaamme kuuluu peppu....


Vieras

#2228 Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18?

12.09.2014 13:04

#2226: - Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18? 

 Yhdistelet oudosti jehovat, mormonit ja saunakulttuurin samaan outoon pakettiin. Jehovilla ja mormooneilla ei ole tämän asian kanssa mitään tekemistä. Kyse oli eroottisten postimerkkien vastustamisesta ylipäätään eikä suinkaan saunassa käymisestäkään. Aika tyypillistä asioiden vierestä puhumista ja kirjoittamista oli myös Pink Butterflyn sauna-, kylpyhuonetuote- tai lomakohdemainokset, jotka eivät liittyneet tähän Tom of Finland -postimerkkijuttuun.  


Vieras

#2229 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18?

12.09.2014 13:56

#2227: Pink Butterfly - Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18? 

 Lelukauppojen nuket ja niiden takavarikoimiset eivät kai sentään kuulu tähän eroottisten postimerkkien keskusteluun. 

  

Horimatta huåran rivo fitta!

#2230 Horimatta huåran rivo fitta!

12.09.2014 13:58

Horimatta huåran rivo fitta!

Pink Butterfly

#2231 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18?

12.09.2014 15:30

#2229: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18? 

 Eivät sinänsä ,mutta eräänlaisia ihmisen ´pienoismallejahan ´ nekin ovat.

Esim. kuuluisia ´Barbie´-nukkeja vastustivat aikanaan  niin feministit kuin äärikristitytkin.

Aivan erityisen huomion ja sen myötä valtaisan arvosteluryöpyn kohteeksi joutui ´pregnant Barbie´,eli ´Barbie synnyttää ´-nukke

Pojille tarkoitetut ns. ´He-man `-nuket taas  muistuttavat hyvinkin paljon jo Tom of FInlandin malleja ja ihannetta....

Erona postimerkkeihin on kuitenkin  se,että nukkien kanssa lapset ovat tekemisissä-noita merkkejä he tuskin tulevat näkemäänkään  missään.


Vieras

#2232 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18?

12.09.2014 16:13

#2231: Pink Butterfly - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18? 

 Voimakkaan homoeroottisen teeman kuvaaminen postimerkissä ei ole näkemykseni mukaan kovin viisas valinta. Ei myöskään voimakas heteroeroottinen teema ole sen parempi. Postin johtajat eivät ole sitä tulleet ajatelleeksi ja virheitä sattuu. Kyllähän järkikin voi kertoa sen, että jotain on mennyt pieleen, jos kotiin saapuneet kirjekuoret täytyy pikkulapsilta piilottaa. Tavataan sanoa, että pirulle ei pidä antaa pikkusormea, muuten se vie koko käden. Tällä tarkoitetaan, että "tauti tahtoo paheta" ja tulevaisuudessa entistä irvokkaammat omat takapuolet loistaa postimerkissä eikä helposti jää edes siihen vaan tauti tosiaan helposti pahenee entisestään. Mieluummin erotiikka erikseen ja postimerkit erikseen. Pidetään koko kansa selvillä vesillä ja homoilla myös oma vastuunsa kuten muillakin. 


Vieras

#2233 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18?

12.09.2014 16:51

#2232: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18? 

 "Irvokkuudessa" ei ole mitään pahaa, jos enemmistö väestöstä on tottunut siihen. Silloin se lakkaa olemasta irvokasta. Poislukien kiihkohihhulit, jotka haluavat elää edelleen vuosituhansia sitten vallinneessa arvoympäristössä.

Veikkaanpa, että tosi monessa suomalaisperheessä ToF-merkkejä ei todellakaan 2010-luvulla piilotella lapsilta, vaikka ehkäpä esimerkiksi "kultaisella kuuskytluvulla" niin olisi tehty melkein joka kodissa.

Asenteet muuttuu ajan myötä ja vähitellen jo paljas peppukin alkaa olla niin luonnollisena pidetty asia, että sitä ei enää koeta tarpeelliseksi lapsilta kätkeä. Poislukien kiihkouskovaisperheet ja muuten neuroottiset vanhemmat.


Vieras

#2234 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18?

12.09.2014 16:55

#2228: - Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18? 

 

Katsopa Suomessa aiemmin julkaistuja alastomuutta esittäviä postimerkkejä ja yritä oikein kovasti tajuta yhteys.

Olisi ihan kiinnostavaa tietää, minkä seurakunnan "lapsi- ja nuorisotyöntekijöitä" nämä mielensäpahoittajat ovat. Veikkaan, että he kuuluvat joko vanhoillislestadiolaisiin tai viidesläisiin.

Sääliksi käy lapsiparkoja, jotka joutuvat heidän käsiinsä.

 


Vieras

#2235 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18?

12.09.2014 20:38

#2234: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18? 

 Huaranpenikoillakin on keskimäärin paremmat olot (jopa päivittäin vaihtuvien asiakkaiden (irstaitten äijien) keskellä) kuin kiihkohihhulien piinatuilla ja aivopestyillä kersoilla.

Pink Butterfly

#2236 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18?

13.09.2014 00:47

#2235: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18? 

Keskustelu piti olla postimerkistä, eikä lastenkasvatuksesta.

En kannata nimittelyä, kohtuutonta provosointia,epäasiallisia tai kenenkään ihmisarvoa loukkaavia rinnastuksia ym.riidanhaastamista tässä asiassa ,joka sitäpaitsi  jo muutenkin on selvä-merkki tulee ja käsittääkseni on jo myyntipisteissä.

Siitä ,että lapset sen näkisivät ,on aivan turha kantaa huolta. Koko kirjeposti on vähentynyt ja pelkistynyt useimmissa huusholleissa pelkkiin laskuihin ja niissähän ei nykyään  ole enää pitkään aikaan käytetty muuta kuin sitä Itellan ´port payé´ maksettua leimaa.

Eli jos teillä ei ole ketään ystäväänne tai tuttavaanne,joka vartavasten ko. merkin ostaisi teille lähettämäänsä korttiin tai kirjeeseen, niin ei  sitä teille  kukaan lähetä.

Muiden postilähetyksethän ,ja niiden tarkastelu taas ei kuulu ulkopuolisille laisinkaan-olipa siinä sitten  merkki mikä  hyvänsä.

Mikään ei siis estä teitä rauhoittumasta.Unohtakaa,että koko merkkiä on julkaistukaan,älkää omalla panoksellanne lisätkö puhetta siitä ja tulette huomaamaan ,että kukaan ei yritä saada teitä ostamaan sitä,kukaan ei esittele sitä teille ja on kuin sitä ei olisikaan ja pian unohdattekin  koko asian.

Voitte kysyä mielessänne itseltänne esim.: Jos tämä postimerkki aiheuttaa jotain negatiivista elämälleni ,niin millä tavalla niiden muiden ,samaan aikaan myynnissä olevien merkkien positiivinen vaikutus siinä tuntuu. Olenko käynyt katsomassa niitä muita-tunnenko ne myös?


Vieras

#2237 Re: Itellan alamäen reaktio

13.09.2014 14:34

#1: Touko II Fransiskus - Itellan alamäen reaktio 

Hyvä että reagoidaan heti!
Ikävä, että Itellalla menee huonosti, mutta vielä ikävämpää, että Itella reagoi siihen tällä tavalla. Tällä tavalla toimien menee vielä huonommin. Toivottavasti merkkiä ei tulla julkaisemaan!

 

Reagoidaan miten? Miten Itellalla menee vielä huonommin? Ne kolme ToF-postimerkkiä julkaistiin tästä adressista huolimatta.

 


Vieras

#2238 Re: Re: Itellan alamäen reaktio

14.09.2014 10:50

#2237: - Re: Itellan alamäen reaktio 

 Niin ja jos ToF-merkit olikin reaktio Itellan "alamäkeen", niin ainakaan kukaan ei voi muuta sanoa kuin että olipa todella hyvä reaktio!

Kunpa keksisivät Itellassa lisää sellaisia "reaktioita", joita tilataan 178 eri maailman maahan, ja jotka kilisyttävät Itellan kassakonetta ennennäkemättömällä tavalla, niin pian Itella olisi Suomen talouden veturi! :D

Paljonko mahtaakaan olla ToF-merkin kilohinta? Tuskin yksikään (juuri myyntiin tullut) postimerkki tai muu samankokoinen paperinpalanen missään päin maailmaa yltää samaan arvoon! ToF-merkit oli todellinen kultasuoni. Harmi vain, ettei yhtä hyviä ole helppo keksiä lisää.

JuhaniH

#2239 Re: Itellan alamäen reaktio

17.09.2014 09:23

#1: Touko II Fransiskus - Itellan alamäen reaktio 

 Varmaan Itellalla tulee menemään entistä huonommin Tom of Finland-merkkien kanssa. Mutta ko. merkkien vaikutus on laajempi ja myös ainakin Uudenmaan-läänissä jo nyt on asiat erittäin huonolla mallilla. Siellähän sijaitsee mm. eduskunta rakennuksineen, tuomiokirkko ym. tilpehööriä.

Etelä-Suomesta on tullut minulle tekstiviestejä, että siellä ollaan mielissään Tom-merkeistä. Eli kirouksen alla Suomessa jo eletään, ainakin mitä aivan eteläisimpään Suomeen tulee. Todisteena sekin, että ilmatilanloukkaukset Etelä-Suomessa eivät ole loppuneet, kun Suomen valtion alueesta puhutaan. Mutta uskovaisilla ei ole hädän päivää, koska me olemme voittajan puolella.

JuhaniH

#2240 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18?

17.09.2014 09:33

#2232: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18? 

 Selvillä vesillä pitäisi ihmisten pysytellä, sen asian kirjoitit oikein hyvin. Mutta nyt eletään jo lopunaikojen viimeisiä päiviä ja ihmiset ahdistuvat jo, jos sana synti hengellisessä yhteydessä mainitaan, tarkoitan saarnamiehiä, johon ryhmään minäkin omalla tavallani katson kuuluvani.

Ahdistus ja pahoinvointi on Suomessa kovaa, oireena tatuoinnit ja lävistykset perheen pienimmillä ja Tom of Finland-villitys vähän varttuneemmalla väestönosalla. Varmaan moni ahdistuu jo tästäkin kirjoituksestani, olenhan kristitty henkilö. Joten pyydän anteeksi nyt tästäkin tekstistä niiltä henkilöiltä, jotka tuntevat tätä lukiessa ahdistuksen kasvavan. Ja aikaisemmista kirjoituksistani myös.

Bögarnas fel

#2241 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18?

17.09.2014 10:22

#2232: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18? 

 No,nyt on vähän aikaa  merkkiä saanut jo postitoimipisteistä...

Onko maa mennyt sen johdosta ´mullin mallin´?

Onko(...  niissä muita kristitymmissä) kodeissa jo  montakin laskua tarvinnut sen vuoksi perheen pienimpien(...niiltä tietysti  kaiken ,pienimpiäkiäkin yksityiskohtiaan myöten tarkasti  ja  pysyvästi tallentavilla?) silmiltä kätkeä ?

Eipä olla vielä  ,merkin julkaisun johdosta, nähty mitään yleisiä homo-orgioita  Mannerheimintiellä, eikä niiden aiheuttamia  liikenneruuhkia ta ketjukolareja missään  muuallakaan maassamme....

Maatamme vastaan ei ole merkin julkaisun vuoksi kohdistettu myöskään  mitään sanktioita, tai pakotteita...

Lyhyesti sanottuna:Suomi, josta ei vielä ToF-merkkejä saanut ostaa,ei sittenkään tainnut olla kenellekään sen parempi, tai huonompi paikka asua ,kuin tämä Suomi josta niitä nyt saa...

Nyt on avoinna  se kysymys,että mistäköhän arvon  kiihkokristyt ym. moraalinvartijat  löytäisivät sen seuraavan homoudenvastustuskohteensa...

Mitään juuri tähän hetkeen sopivaa kohdetta kun  ei nyt taida  tällä hetkellä olla  oikein  näköpiirissäkään ...

Bögarnas fel

#2242 Touko Laaksosta on turha syyttää.

17.09.2014 11:27

#2239: JuhaniH - Re: Itellan alamäen reaktio 

... mistään ilmatilanloukkauksista etelä-Suomessa . Vaikea näet  sanoa kuinka monta kerrostaloa vähemmän olisi Helsingissä ollut ilman  hänenkin siellä  aikanaan johtamansa ilmatorjuntapatterin toimintaa....

Tosin mikäänhän ei estä syyttämästä  homoja vaikka  kaikesta, mahdollisesta ja mahdottomastakin, jos  niin halutaan .

Toisaalta:kannattaa kuitenkin muistaa ,että mikään ei myöskään estä nauramasta kaikille sellaisille syytöksille.

Onneksi tällä ( yleensä´kristityiksi´ tunnustautuvalla) ääriaineksella ei ole maassamme mitään todellista valtaa.

Kaupunkilainen

#2243 Natsi mikä natsi

17.09.2014 17:36

Milläköhän perusteella homoporno olisi tippaakaan heteropornoa saastaisempaa...? Ja sitten vielä etsitään natsistisia ominaisuuksia muista... Alemmalle narsismin tasolle et voi enää vajota.

perus suomalainen

#2244

17.09.2014 19:31

itellan pitää heti  tehdä isän maalinen timo soini posti merkki ja vähä äkkiä että taivaan isää antaa suomalaisten synntít anteeksi eikä heitä tuli kiveä päähän!!!!!!!!!!!!!!!!11

res.matr.

#2245 Re: Natsi mikä natsi ?

17.09.2014 20:01

#2243: Kaupunkilainen - Natsi mikä natsi 

 Ketähän nyt oikein tarkoitatkaan ?

´Natsismi´ ja ´narsismi´ ovat kylläkin  selvästi eri asioita...

Tarkoititko otsikollasi ,että  Touko Laaksonen olisi  ollut joku ´Kolmannen valtakunnan´ kannattaja, ihailija, tai ´myötäjuoksija´ Suomessa,vai mitä sillä tarkoitit ?

Natsismisyytös on aina vakava asia,eikä sellaista voi heittää kenestäkään ´noin vain´ ilman mitään  perusteluja ao. henkilön  omasta ,todistetusta osallisuudesta natsien sotarikoksiin valloitetuissa tai  yhteistyössä Saksan kanssa olleissa maissa,joihin toki  Suomikin siihen maailmanaikaan  kuului.

Nyky-Saksassa tuollaisten aivan  perättömien väitteiden esittämisestä julkisuudessa jostakusta (vaikka jo edesmenneestäkin)henkilöstä, jota ei kuitenkaan voida osoittaa millään lailla osalliseksi natsien hirmutöihin,  tai edes silloisen  NSDAP-puolueen ( Kansallissosialistinen työväenpuolue) jäseneksi saattaisi (jos omaiset oikein hermostuisivat) johtaa vaikka kunnianloukkaussyytteeseen ja korvauksiin.

Bögarnas fel

#2246 " isän maalinen Timo Soini-postimerkki...."

17.09.2014 20:05

#2244: perus suomalainen -  

 Saiko isä  ne maalit raaputtamalla, vai liottamalla pois siitä  merkistä ?

Jeesuksen omainen

#2247 JuhaniH:n aiheuttama ahdistus

18.09.2014 06:22

#2240: JuhaniH - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18? 

 

Hyvä, että sentään pyydät anteeksi tekojasi. Leegio kansalaisia on näet ahdistunut kirjoituksistasi syvästi. Uusimpien tietojen mukaan tusinan verran näitä ahdistuneita on hypännyt Helsingin tuomiokirkon katolta alas, 16 hukuttaunut helluntailaisten kastevesialtaaseen, 20 tehnyt itsemurhan ottamalla yliannostuksen uskovaistenpastilleja ja 32 vaipunut vegetatiiviseen tilaan kuunneltuaan kaksi tuntia uusimpia gospel-lauluja.

 

Castafiore

#2248 Ah, ma nauran!

18.09.2014 07:37

#2239: JuhaniH - Re: Itellan alamäen reaktio 

Mutta uskovaisilla ei ole hädän päivää, koska me olemme voittajan puolella.

 

Hahhaa! Kovinpa on JuhaniH optimistinen. Sekä manaaja-ekonomi Pirkko Jalovaaran että hänen entisen kaatajapastorikaverinsa Seppo Juntusen liiketoiminnat ovat poliisitutkinnan alla. Veikkaa, etteivät nämä veijarit poistu oikeudesta voittajina.

Tosin tämä, sen paremmin kuin JuhaniH:n arvelut partaukon julistamasta kirouksesta ja maamme etelärajalla tapahtuneet ilmantilanloukkaukset eivät liity yhtään millään tavalla tähän tyhjänpäiväiseen adressiin, ToF-merkkien julkaisemiseen tai edes Itellaan.

 

 

Joukko huolestuneita KD-kotirouvia
Vieras

#2249 Kristityn vaino alkanut

18.09.2014 08:03

#2239: JuhaniH - Re: Itellan alamäen reaktio 

 

Yli miljoonan euron rahankeräysrikoksesta epäilty manaaja Pirkko Jalovaara hermostui alkuviikosta häntä kuulustelleelle poliisille sen verran pahasti, että joutui viettämään ainakin yhden yön putkassa. 

Kristityn marttyyrin vainoaminen ja sulkeminen vankityrmään on selvä lopunajan merkki! Valmistautukaan ylöstempaukseen Stockan hisseissä ensi viikon tiistaina!

 

 


Vieras

#2250 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18?

18.09.2014 08:56

#2240: JuhaniH - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18? 

Profeetta Jouko Pihon Profetiasivuilta:

6.9.2014

Uskovan naisen saama sanoma 7.8.2008

Kirjoitin päiväkirjaani 7.8.2008 klo 22.30 tällaisen saamani tekstin (seuraavana päivänähän alkoi Venäjä-(Etelä-Ossetia)-Georgia sota):

Huomenna 8.8. asiat muuttuvat, emme elä enää rauhan maassa, vaan alkaa epävarmuus, huoli, unettomat yöt.

Se, minkä luulimme olevan pysyvää, varmaa ja luotettavaa, romahtaa äkisti. Kansa, joka on unohtanut menneisyytensä joutuu toteamaan, kuinka historia toistaa itseään eikä mikään ole muuttunut.

Karhu, jonka luulimme nukkuvan ikiunta, on tuskin torkahtanut noustakseen taas voimansa tunnossa takajaloilleen uhmaten kaikkea. Mikään ei tule olemaan kuin ennen eikä mikään myöskään palaudu entiselleen.

Sitä ei kuitenkaan tämä kansa tiedä eikä myöskään karhu tiedä, että tämän kansan keskellä asuu leijona, joka on kruunattu Juudan kuninkaan kruunulla, jonka suonissa virtaa Jumalan omaisuuskansan veri ja joka on pyhitetty Herra Sebaotille. Se, joka uhmaten nousee pyhää sukua vastaan tuhotakseen sen, vetää päällensä tuomion. Tämän pakanakansan keskellä asuu Israelin Jumalan kansan jäännös, mutta vaikka se on määrältään vähäinen, voimassaan se on vahvempi kuin mikään suurvalta, onhan sen voimana Väkevä Jumala.

Vaikka karhu yrittääkin polkea jalkoihinsa tämän kansan, se ei saa sitä saaliikseen, sillä Jumala itse on sokaissut sen silmät. Se kyllä yrittää katsoa, mutta ei silti näe. Me, Israelin sukukuntien jäännös, olemme turvassa Pyhän Jumalan silmien alla.

Pidä lujasti kiinni lapseni viittani liepeistä, turvaudu vaikka viimeisillä voimillasi kiinni minuun, sillä tämä kansa joutuu ahdinkoon. Tämä kansa ei ole ymmärtänyt kääntyä teiltänsä Jumalan puoleen, vaikka aikaa on ollut, ajat ovat olleet suotuisat ja se on saanut osakseen monenlaista hyvää, siksi sen tuho tulee äkisti.

Teille, te Israelin sukukunnat, ahdingon alku on tie vapautukseen, jolloin puhalletaan sofariin ja uusi aikakausi alkaa, sillä minun sanani on tosi. Nostakaa siis päänne pystyyn silloin, kun pakanakansat painavat päänsä alas kauhusta ja tähyilkää merkkiviiriä, joka nousee niin korkealle, että pienin ja vähäpätöisinkin kansastani sen kyllä näkee ja ymmärtää käskyksi.

"Lähtekää piilopaikoistanne kohti Jerusalemia!"