EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!

Kommentoitu viesti

Castafiore

#2248 Ah, ma nauran!

18.09.2014 07:37

#2239: JuhaniH - Re: Itellan alamäen reaktio 

Mutta uskovaisilla ei ole hädän päivää, koska me olemme voittajan puolella.

 

Hahhaa! Kovinpa on JuhaniH optimistinen. Sekä manaaja-ekonomi Pirkko Jalovaaran että hänen entisen kaatajapastorikaverinsa Seppo Juntusen liiketoiminnat ovat poliisitutkinnan alla. Veikkaa, etteivät nämä veijarit poistu oikeudesta voittajina.

Tosin tämä, sen paremmin kuin JuhaniH:n arvelut partaukon julistamasta kirouksesta ja maamme etelärajalla tapahtuneet ilmantilanloukkaukset eivät liity yhtään millään tavalla tähän tyhjänpäiväiseen adressiin, ToF-merkkien julkaisemiseen tai edes Itellaan.

 

 

Vastaukset


Vieras

#2259 Re: Maltti on valttia.

2014-09-25 07:54:56

#2248: Castafiore - Ah, ma nauran!  

 Keskustelun siirtyessä Pirkko Jalovaaran poliisitutkintaan ja ennakkoveikkailuihin olen kuitenkin sitä mieltä, että ennakkoveikkailut ovat suuntaan tai toiseen turhia. Suomessa henkilö on syytön niin kauan kuin toisin osoitetaan ja prosessi on muutenkin kaikin tavoin kesken. Maltillisemmat ihmiset malttavat odottaa päätöstä tai päätöksiä.

Suomenkin oikeuskäytännöstä tiedetään tapauksia, jolloin henkilö ei ole saanut "oikeutta" tai sitä on pitänyt hakea aina korkeimman oikeuden puolelta. Sinänsä meillä Suomessa on aika hyvä oikeuskäytäntö. Maltti on valttia. Kyllä lopputulos selviää ennemmin tai myöhemmin, olipa se mikä hyvänsä.