IRTI TURVEVESIPÄÄSTÖISTÄ

Kommentoitu viesti

Tosi on vesi, vesi on tosi

#808 Re: Re:

06.09.2011 18:29

#807: J. Mähönen - Re:

"Onhan täälläkin kommenteissa tuotu esille tutkimustietoa joista käy selväksi turpeen vähäinen osuus kokonaispäästöistä."

Ei tutkimustietoa, kylläkin strategia "tietoa". Ja strategia taas tarkoitti... niin no, katsokaa itse wikipediasta. Kuitenkin se on ihan muuta kuin tietoa, saati tutkittua sellaista.

Tai toki tutkimustietojakin on esitetty, mutta mihin verraten. No koko maan tilastoihin, ei siis faktatietona tai edes vertailukelpoisina paikallisina tietoina vastaanottoavien vesistöjen kuormitukseen.

Vastaukset

J. Mähönen

#809 Re: Re: Re:

2011-09-06 20:18:04

#808: Tosi on vesi, vesi on tosi - Re: Re:

Niin....hmmmm... missäs sitten on sinun mielestäsi "oikeat" faktatiedot? Esitähän ne nyt kaikkien luettavaksi niin voidaan yhdessä ihmetellä niiden suuruutta. Ja tarkoitan nimenomaan oikeita tutkimustuloksia. Turvetuottajillahan niitä on ja niitä on täälläkin ollut esillä. Turvetuottajat on velvoitettuja ottamaan näytteitä ja he eivät itse niitä ota vaan ulkopuolinen konsulttiyhtiö. Tämäkin on täällä mainittu kai useampaan kertaan. Niitä turvevastaisten lukemia ei vaan ole pyynnöistä huolimatta nähty. Jos heitellään vaan tuollaisia kommentteja "että on ne päästöt ihan hirvittäviä", niin mielestäni silloin on oikeutettua toisten vaatia ns. lukemia pöytää.

Jäämme odottamaan nyt niitä "oikeita" tietoja.