Vastustamme Valviran aikeita puuttua kilpirauhasongelmien hoitoon

Kommentoitu viesti

Räty pessyt kätensä

#472 Herätys Valvira ja Markus Henriksson

09.11.2014 13:39

abcdef abcdef
Tässä erään potilaan taistelu T3-lääkkeen saannin puolesta. 
Kirje on lähetetty Valviraan Markus Henrikssonille 10.10.2014. 

Satakunnan Keskussairaalan lääkärit ovat kieltäytyneet kirjoittamasta potilaalle T3 -reseptiä. Potilasta aiemmin hyvin hoitaneet lääkärit KKKKKKKK ja SSSSSSS ovat menettäneet Valviran toimien seurauksena oikeuden hoitaa kilpirauhaspotilaita.

Potilaalle on koetettu saada T3 -lääkettä Porilaiselta lääkäriltä NNNNNNNNN. Valvira oli ilmoittanut, että jos NNNNNNNN kirjoittaa vielä yhdenkin T3 -reseptin, niin Valvira puuttuu NNNNNNNN lääkärinoikeuksiin..

Oma terveyskeskuslääkäri PPPPPPPPPP sanoi vastaanotolla, että hän ei kirjoita T3 -lääkettä, mutta ohjasi lääkärille KKKKKK joka toimii Porin palvelujohtajana.

Palvelujohtaja KKKKKKKK ilmoitti, että hän ei voi enää uusia potilaille T3 -reseptejä tai Valvira puuttuu hänenkin toimiinsa. Näin ollen on turhaa edes yrittää muilta Porin seudun terveyskeskuslääkäreiltä T3 -reseptiä, kun palvelujohtaja KKKKKKK on jo uhattu rajoituksilla.

Tiedusteltiin aikaa Raumalle T3-lääkärille HHHHHHHHH, mutta hän ei ota enää vastaan uusia kilpirauhaspotilaita. Samoin on laita helsinkiläisen lääkärin OOOOOOOO kanssa.

Tällä viikolla yritettiin tilata aikaa Turusta lääkäri MMMMMMMMMM. Vastaanottovirkailija ilmoitti, että Valvira on puuttunut myös MMMMMMMM toimintaan eikä hän voi hoitaa enää kilpirauhaspotilaita.

 

LOPUKSI KYSYMYS MARKUS HENRIKSONILLE MISTÄ T3- POTILAILLE LÖYTYY LÄÄKÄRI JOKA SAA JA USKALTAA KIRJOITTAA T3 -LÄÄKKEITÄ?

Vielä 28.10.2014 Henrikssonilta ei ollut tullut vastausta.

Vastaukset

Kirje mediaan, muille poliitikoille ja oikeusasiamiehelle

#473 Re: Herätys Valvira ja Markus Henriksson

2014-11-09 20:41:59

#472: Räty pessyt kätensä - Herätys Valvira ja Markus Henriksson 

 Kysymys pitää lähettää oikeusasiamiehelle, kaikelle medialle ja kaikille kansanedustajille. Yhteydenotot Valviraan tai Rädylle ovat aivan tyhjän kanssa. Kirjeet pitää lähettää näille uusille tahoille. Pitää koittaa saada muut kansanedustajat tietoisiksi asiasta.