Adressi Tasa-arvoista avioliittolakia vastaan!

Kommentoitu viesti

Lääkäri

#30 Lääkäri tietää anaaliseksin haitoista!

03.12.2014 11:17

 

On asioita joista ei puhuta ja joista vaietaan, koska ne ovat kiusallisia ja paljastavat luonnottomuuden mukanaan tuomat haitat. On otettava rohkeasti esille homoudesta johtuvat fyysiset haitat. Tunnettu tosiasia on että anaaliseksin harjoittamisen kautta leviää paljon enemmän sukupuolitauteja kuin emättimen kautta. Tämä on terveydellinen haitta, joka näkyy myös yhteiskunnassa esim. terveydenhuollossa.

Homomiehistä noin kaksi kolmesta harjoittaa erilaisia anaalisia seksuaalitoimintoja. Anaalinen sukupuoliyhteys aiheuttaa aina vahinkoa riippumatta suojavälineistä ja suojatoimenpiteistä. Peräaukko on suunniteltu toimimaan työntämään ulos ulostetta, ei niin että sen sisälle työnnetään jotakin edestakaisin hangaten. Tämä aiheuttaa sen, että peräaukon sulkijalihas vahingoittuu ja rikkoutuu helposti. Muita haitallisia seurauksia ovat peräsuolen pidätyskyvyttömyys, peräsuolen kalvon repeytymät, paikkojen rikkouduttua ja repeydyttyä bakteerit pääsevät verenkiertoon, peräaukon syöpä.

Välihuomautuksena tuon esille, että heteroseksissä anaaliyhdyntä on yhtä vaarallista kuin homoseksissä. Anaaliseksi ei kuulu luonnolliseen heteroseksuaalisuuteen.

Homoseksi sisältää hyvin usein sekä anaalisen että oraalisen seksiaktin, jonka seurauksena pienet ulostushiukkaset päätyvät suoraan suuhun sekä elimistöön, jossa ne aiheuttavat ongelmia. Peräaukkoon jää aina pieniä ulostushiukkasia, myös peseytymisen jälkeen. Homoudesta seuraa mittavia terveydellisiä haittavaikutuksia, jotka näkyvät myös terveydenhuollossa.

Erään amerikkalaisen seksuaalisia sairauksia käsittelevän tutkimuksen (kirjan julkaisu) mukaan homoseksuaalisilla miehillä on homoseksuaalisen sukupuoliyhteyden harjoittamisen kautta suuri riski sairastua seuraaviin tartuntoihin: papillooma virus, hepatiitti B, herpes simplex virus, giardiaasi, shigelloosi, amebiaasi, kampylobakteeri, klamydia, gonokokki, treponema palladium ja infektiot peräaukossa. (Lähde: Sexually transmitted viral hepatitis and enteric pathogens. [Review] [47 refs])

On selvää, että fyysisten haittavaikutusten myötä mukaan astuu myös henkinen kuorma sekä ahdistus. On selvää ettei homoseksuaalisuus lisää ihmisen fyysistä ja henkistä terveyttä ja onnellisuutta, vaan päinvastoin kuormittaa niitä kovasti.

Tutkimuksien mukaan homomiehillä ja lesboilla on suurempi riski psykiatrisiin sairauksiin kuten masennukseen, huumeiden käyttöön sekä itsemurha yrityksiin. Tämä käy ilmi Hollannissa tehdyissä tutkimuksissa, jossa homoseksuaalisuus, lesbous ja bi-seksuaalisuus on yleisesti hyväksyttyä. Hollannin tutkimukset osoittavat sen että homoseksuaalisuuden yleisestä hyväksymisestä huolimatta homoseksuaaleilla on masennusta sekä itsemurha yrityksiä. Tässä valossa on nähtävä ettei ole perusteltua täysin väittää, että homouden vastustaminen ("homofobia") synnyttäisi masennusta ja itsemurha riskiä.

Laajat Hollantilaistutkimukset osoittavat ettei "homofobia" ole syy homojen ja lesbojen masennukseen, ahdistukseen sekä itsemurha riskiin. Hollantilaistutkijoiden mielestä tutkimus tuo esille todisteet, että homoseksuaalisuus on syy suurempaan riskiin sairastua psykiatrisiin sairauksiin homojen keskuudessa kuin "homofobian" aiheuttamat syyt.

Näyttää selvästi siltä myös tutkimusten valossa, että homoseksuaalien henkiset ongelmat kuten masennus, ahdistus ja itsemurha riski johtuvat luonnottomasta seksuaalisesta suuntautumisesta.

On myös selvää, että homoseksuaalisuus on luonnotonta seksuaalisuutta sekä luonnollista huonompi vaihtoehto. Ihmisen minäkuva voi paljon paremmin, jos hän voi toteuttaa itseään luonnollisen järjestyksen mukaisesti.

On täysin käsittämätöntä, että homoseksuaalisuutta koitetaan yhteiskunnassa kaikin tavoin tukea, vaikka se on ihmiselle haitallista kuten edellä olevat terveyshaitat ja tutkimukset selkeästi osoittavat. Mielestäni homoseksuaalisuuden tukeminen on mitä pahinta manipulaatiota, jossa nuoret ihmiset ohjataan vakavien terveyshaittojen tielle.

 

Vastaukset

faari 69 ja risat

#36 Re: Lääkäri tietää anaaliseksin haitoista!

2014-12-03 17:13:36

#30: Lääkäri - Lääkäri tietää anaaliseksin haitoista! 

Se on tuo "tohtorin" lausunto ihmisen epäluonnollisuudesta erittäin asiallinen, kiitos! 


Vieras

#110 Re: Lääkäri tietää anaaliseksin haitoista!

2014-12-06 05:06:22

#30: Lääkäri - Lääkäri tietää anaaliseksin haitoista! 

 Olipa selkeä ja tervejärkinen kirjoitus, hyvä että tällaistakin vielä saa lukea tänä "sumutuksen" aikana.


Vieras

#113 Re: Lääkäri tietää anaaliseksin haitoista!

2014-12-06 18:53:08

#30: Lääkäri - Lääkäri tietää anaaliseksin haitoista! 

Miten seksitekniikat tähän liittyvät ja eduskunnanko pitäsi ottaa tästä kulmasta kantaa?? Kaikkiin makuuhuoneisiin videonauhoitus, ettei heterotkaan harrastaisi anaaliseksiä?

Sukupuolitauteihin tepsii kondomi, niin heteroilla kuin homoilla. Toivottavasti "lääkäri" kantaa erityistä huolta heteromiesten matkailusta, suurin osa uusista hiv-tartunnoista tulee heteromiehille, tartunnat hankittu ulkomailta.

 

 

 


Vieras

#228 Re: Lääkäri tietää anaaliseksin haitoista!

2014-12-23 20:09:39

#30: Lääkäri - Lääkäri tietää anaaliseksin haitoista! 

 Tunge sinä omaan peppuusi Raamattu!

happamia sanoi kettu pihlajanmarjoista

#446 Re: Lääkäri tietää anaaliseksin haitoista!

2015-04-21 00:03:05

#30: Lääkäri - Lääkäri tietää anaaliseksin haitoista! 

 Ja gorillat tietää kameleista jne.... Voi hyvää päivää ihmiset ei muuta voi sanua, kuin sen jotta, etsikää se elämä! Joillain fanaatikoilla se tuntuu olevan hitusen hakusessa. Ei tule menemään läpi tämä adressi ei nyt eikä tulevaisuudessa, joten totutelkaa siihen ajatukseen, Jopa Timo Soini muuttuu kun se hallituksessa istuu se ei ole ihan sama juttu kuin pöydiltä huudella hallintoon päin, nähkääs hallituksessa istuminen avaa kummasti näkemyksiä jyrkemmässäkin persoonassa, ja olen jopa jutellut Soinin kanssa eikä hän ole ollenkaan sellainen kuin antaa julki vaikuttaa, tai mitä lehdet kirjoittaa. Nehän ny tarraa mihin asiaan tahansa, ja tuo tutkimus on kuin suoraa härän pyllystä. Sanoin jo viimeksi kun avioliittolakia käsiteltiin, jotta se tulee menemään läpi, ja niin myös meni kirjoitin sen jo yhteen aiempaan adressiin. Ja nyt sanon tämän ihan turhaa meuhkaatte luonnonlaista, anatomiasta ynms, nuo kun ei millään tavalla liity yksilöön tai yksilö-oikeuksiin. ja minä olen yksilönä erittäin onnellinen ollut jo monia vuosia, sekä en on itsemurhaakaan yrittänyt saati sitten ilopillereitä syönyt masennukseen että son moro ihmiset ja eläkää sillä päivä päivältä se elämä lyhenee, voihan sen hukkaankin heittää tällaisia listoja luodessa, jos niikseen tulee, no kukin tyylillään.  

voi näitä

#495 Re: Lääkäri tietää anaaliseksin haitoista!

2015-05-02 17:57:25

#30: Lääkäri - Lääkäri tietää anaaliseksin haitoista! 

 Mene katsomaan nettiin heteropornosivuja, et ehdi minuuttia kauempaa selailla, kun löytyy hetero anaaliseksiä ja sitä on paljon. Naisilla on kaikki kolme aukkoa käytössä ja alapään rei'issä on kaksikin miestä yhtäaikaa. Samassa reijässä. Että toi sun sepustus on yhtä hömppää. Asioista et tiedä yhtään mitään, sepustelet vaan luulojen perusteella jotain. Olet typerä,ja tietämätön. 


Vieras

#685 Re: Lääkäri tietää anaaliseksin haitoista!

2015-12-06 00:42:48


Vieras

#687 Re: Lääkäri tietää anaaliseksin haitoista!

2016-01-24 15:13:59

Hiltunen-94

#747 Re: Lääkäri tietää anaaliseksin haitoista!

2018-12-07 01:55:50

#30: Lääkäri - Lääkäri tietää anaaliseksin haitoista!

Taitaapi Ap. olla selvästi puutteessa anaaliseksistä taikka halu kokeilla sitä ja ensinnäkin oleks tietonen että kondomi on keksitty sitä varten, että sitä käytetään siksi jotta taudit eivät leviäisi yhtä tehokkaasti ja sitä paitsi ja kun sinä puhuit noista psykiatrisista ongelmista että homoilla on vaara sairastua "masennukseen" niin me emme tunne nimeä "masennus". "Masennus" on vain keksitty sairaus omasta pääkopasta itse aiheutetuista sisäisistä ongelmista, kun nääs kaikenlaiset ongelmat kertyy pääkoppaan ja kun niitä ei Purkaa riittävän ajoissa ulos niin ongelmat kasaantuvat sisälle pääkoppaan siitä sitten tuleekin Isompi sekametelisoppa pääkoppaan ja sillä määrin sitten liian vanha keino jo jotta lääkeyhtiöt voivat rahastaa ihmisiä, kun myy turhan päiväsiä humpuuki lääkkeitään, joista ei oo mihinkään. Sitä paitsi. Anaaliseksi on siihen ongelmaan erittäin hyvä ja oikea ratkaisu ja varsinkin ilman kondomia ja tiettenkin kuivana kakkoseen. Jotta tuntuu paremmin. Seksuaalinen kanssa käyminen on varsin nautinnollinen molemmille seksin osapuolille ja sekä myös melkoisen tehokas keino juuri nimenomaan ehkäisemään ja torjumaan ns. "Masennusta" ja sekä myös erittäin tehokas ehkäisemään ummetuksta. Luistaa hyvin ja tavara tulee pihalle hyvin ja liukkaasti, pyyttyyn molskahtaen. Ajatteleppa hetken vaikkapa itse pieni tovi kuinka hyvältä se itsestäsi tuntuisi kun joku painaisi sinua menemään kakkoseen. Joten äläs ny poika morkkaa Hyvän anaaliseksin perintöä. Sillä tämä n. 3000-vuotta vanha perintö on ja pysyy ja se myös periytyy aina sukupolvelta toiselle Vanhoilta nuorimille sukupolville ja näin on erittäin hyvä. Koska maailman paras lääke masennukseen ja ummetukseen.

Ps. Tästä on ihan Amerikkalaisten lääketieteen tutkimus olemassa. (Tosin tiedä sitten, onko totta vai huhuja vain) mutta Tuntuu erittäin hyvältä ja hyvin nautinnollinen kokemus kummallekkin osapuolille.

En tietenkään kiistä sitä että anaaliseksin harrastamisessa on riskinsä. Esim Peräaukon slkijalihaksen repeytyminen, siksi sen anaaliseksin salat olisi hyvä opetella jo nuoruusvuosilla niin Poikien kuin tyttöjenkin painottuu erityisemmin ikäluokkiin noin 16-18 vuotiaina. Tottakai aina on olemassa riski. Mutta sellaisia ei kannata edes miettii. Yhtä hyvin minullakin kuten myös ihan jokaisella meistä voi tapahtua mitä vain koska vain. Aina on olemassa kaikessa riski tilanteesta taikka paikasta riippumatta, mutta sellaisia ei todellakaan kannata miettiä.

Ihminenhän on monesti sellainen, että monasti kun näytetään jotain jossain esim: just vaikka anaaliseksiä pornovideoissa, niin monasti hän haluaisi kokeilla sitä samaa ja melko todennäköisesti ennemmin tai myöhemmin hän kokeilee juuri sitä samaa sopivan partnerin, oikean paikan ja parhaan ajan kohdalleen sattuessaan.