Vastustamme Valviran aikeita puuttua kilpirauhasongelmien hoitoon

Kommentoitu viesti

Tietoa vailla

#513 Re: Yhdistelmähoito on auttanut

28.12.2014 12:38

#38: - Yhdistelmähoito on auttanut 

 Olisiko jossakin listaa tai ehdotuksia näiden osaavien lääkäreiden yhteystiedoista, mikäli apua vailla kokee olevansa. Tietämättömyys on suurin pelkojen aiheuttaja, alkaen siitä ajasta kun maa oli pelkkä pannukakku :D 

Vastaukset

Sain avun Liothyroninista

#514 Re: Re: Yhdistelmähoito on auttanut

2014-12-28 17:46:48

#513: Tietoa vailla  Olisiko jossakin listaa tai ehdotuksia näiden osaavien lääkäreiden yhteystiedoista, mikäli apua vailla kokee olevansa. Tietämättömyys on suurin pelkojen aiheuttaja, alkaen siitä ajasta kun maa oli pelkkä pannukakku :D  

 Eipä taida olla listaa. Lääkärit pelkäävät, syystäkin. Valvira jahtaa hullun lailla.

Oikein erinomaista, että nyt on kaksi voittoa oikeudessa! Näin tieto, ja oikea tieto, leviää ja ehkä enemmän lääkäreitä uskaltaa hoitaa kaikilla laillisilla lääkkeillä. Endokrinologit ovat harjoittaneet noin 50 vuotta disinformaatiota, väärää hoitoa ja tietojen pimitystä.

Onneksi on Internet! Potilaat ovat vain joutuneet kärsimään väärästä hoidosta 50 vuotta. Nyt jokainen pääsee tiedon lähteille, löytää vertaistukea ja saa aikaan paremman hoidon!

Hyvän kilpirauhaslääkärin löytäminen on hyvin vaikeaa, ja kun monilla hyvillä on vielä rajoitus päällä. No, oikeusistuimet purkavat näitä rajoituksia, joten on toivoa paremmasta myöhemmin.