Helsingin nuorisolautakunnalle:Pakilan nuorisotaloa ei saa sulkea

Kommentoitu viesti

Yrjö Hakanen

#35 Nuorisotalon sulkemisesitys pöydälle lautakunnassa

13.05.2015 11:58

Esitys Pakilan nuorisotalon sulkemisesta jätettiin pöydälle eilen, tiistaina pidetyssä Helsingin nuorisolautakunnan kokouksessa. Asia tulee uudelleen esille kahden viikon kuluttua torstaina 28.5. pidettävässä seuraavassa lautakunnan kokouksessa.

Nuorisolautakunnalle luovutettiin eilen 1 170 siihen mennessä tämän adressin netissä tai paperilla allekirjoittaneen nimet sekä erikseen Pakila-seuran, Mannesheimin Lastensuojeluliiton Pakilan osasto, Pakilan yläasteen koulun vanhempaintoimikunnan, koulun oppilaskunnan sekä alueella tai lähialueella asuvien eri puolueiden kaupunginvaltuutettujen vetoomukset.

Pakilan nuorisotalon puolesta ovat lisäksi ottaneet kantaa mm. Helsingin nuorten vaikuttamisjärjestelmän Ruudin ydinryhmä ja eräät nuorisotaloa käyttävät järjestöt, kuten Prometheus-leirin tuki.

Rahasta nuorisotalon toiminnan jatkaminen ei ole kiinni, kun Helsingin kaupunki teki taas viime vuonna ylijäämää, tällä kertaa 188,5 miljoonaa euroa ja kaupungilla on kassatalletuksia noin 1 000 miljoonaa euroa.

Vastaukset


Vieras

#38 Re: Nuorisotalon sulkemisesitys pöydälle lautakunnassa

2015-05-17 17:44:45

#35: Yrjö Hakanen - Nuorisotalon sulkemisesitys pöydälle lautakunnassa 

Hienoa, että hoidat tätä asiaa ja olet saanut ihmisiä liikkeelle! On törkeätä leikata nuorten kustannuksella.