Kommentoitu viesti

Seksiä kaikille tarpeen mukaan!

#56

05.06.2015 17:05

Mun mielestä seksin myynti pitäisi sallia, mutta vain siihen tarkoitukseen perustetuissa bordelleissa esim. kerrostalo tai hotelli, jossa olisi vartija koko ajan paikalla ja kutsuttavissa. Seksityöläiset voisivat vuokrata ko. talosta itselleen toimitilat, jossa ammattiansa harjoittaa. Se olisi kaikille turvallista, eikä tyttöjen ja poikien tarvitsisi olla kaduilla, eikä käyttää omaa kotiaan työtilana. Talostakin tulisi pidettyä huoli, koska siellä on tuloja. Asiakkaat tietäisivät minne mennä, eikä tarvitsisi esitellä noloja kysymyksiä ventovieraille. 

Mielestäni raiskauksetkin voisivat vähetä, koska turhautuneille ja puutteessa oleville olisi paikka mistä löytyy sopiva palvelu. Vaimotkin vois ajaa ukkonsa sinne tai päinvastoin, jos eivät itse ole sillä tuulella :)

Minusta myös se, että "rumilla", vammaisilla ja yksinäisillä sekä ujoilla on oikeus seksielämään, oikeuttaa seksin ostamisen ja myymisen, koska mikä parempi kuin tehdä sitä kahden aikuisen yhteisymmärryksessä, molempien hyötyessä. 

Työntekijöillä pitäisi olla velvoite käydä sukupuolitautitesteissä säännöllisesti vrt. aikuisviihdenäyttelijät, ja tulos voisi olla asiakkaan näkyvillä. 

Hei näistähän voisi tehdä ketjun ja bonuskortti kans.... Aikuisviihdekeskus, sylitanssit, stripparit ja välineet, sekä seksiä jokaiseen makuun yhden katon alta.... Wau! Menisin...;)

Vastaukset


Vieras

#62 Re:

2015-07-28 05:18:49