Suomen eroaminen EU:sta

Kommentoitu viesti

godzilla

#3 Enemmistö ei ollut EU:ta vastaan

26.07.2015 01:30

EU:hun Suomi liittyi demokraattisen kansanäänestyksen tuloksena, mutta Euron käyttöön otosta Suomen valuuttana ei koskaan tehty kansanäänestystä. Euron käyttöönotto ei ollut demokraattinen päätös. 

Jos vähempiosaisten maiden henkilöt eivät ole tervetulleita Suomeen, koska mielestänne vievät meiltä meidän etuuksia ja oikeuksia, samalla periaatteella kaikki suomalaiset voisivat lopettaa esim. köyhissä maissa tuotettujen mattojen oston ja suklaan kuluttamisen kokonaan, koska tällä hetkellä me hyödynnämme toisten kurjuutta. Olemmeko me suomalaiset muka niin erityisiä verrattuna muiden maiden kansalaisiin, että vain meillä on oikeus hyvään elämään. Vaikka suomalainen olisi työtön ja joutuisi kituuttamaan Kelan etuuksilla, hänellä on silti paremmat oltavat kuin sillä 8-vuotiaalla pojalla, joka kutoi sen sinun mattosi. 

Vastaukset


Vieras

#5 Re: Enemmistö ei ollut EU:ta vastaan

2015-07-26 11:27:27

#3: godzilla - Enemmistö ei ollut EU:ta vastaan 

 Kehitysmailla on oma elintasonsa ja monet ovat tyytyväisiä elämäänsä. Tietenkin jokainen maa yrittää vaurastua,kun saavat myytyä myös ulkomaille oman maansa raaka-aineita esim. kaakaota. Sillä kehittyneet maat auttavat näitä ihmisiä saamaan palkan, kun siirtävät tuotantoaan kehitysmaihin mm. mattojen tekemisen. Työttömällä Suomessa on kituuttamista, kun eläminen on kallista Suomessa. Kannattaa olla vuoden verran työtön ja katsoa paljonko jää säästöön. Se on puhtaasti 0 €.