Sähkösavuketta säädeltävä sen todellisten riskien mukaisesti!

Kommentoitu viesti

19-v poika

#321

15.10.2015 13:49

Tämän nuoren miehen hyvinvoinnin pelasti sähkötupakka. Jo kolmessa vuodessa sain peruskuntoni pilattua röökillä. Kuukausi sitten siirtyin höyryttelemään ja olo ja jaksaminen on täysin eri luokkaa! Lopettaminen ei ollut edes vaikeaa sähkötupakan avulla.

Vastaukset

marko.l

#322 Re: 43 vuotias mies

2015-10-16 18:22:16

Olen astmaatikko ja poltin yli 20 vuotta tupakkaa ja kun sitten noin 2 vuotta sitten löysin sähkösavukkeen oli se iloinen yllätys ja koko lailla vau ilmiö kun ensikertaan höyryttelin ja sittemmin en ole tupakkaan polttanut, astmalääkkeiden käyttö loppui lähes kokoneen sillä Ventolinea kului 400 annosta kuukaudessa kun poltin tupakkaa ja 2 vuotta noin sitten kun sähkösavukkeeseen sirryin niin loppui lähes kokonaan astmalääkkeiden käyttö ja se vaihtui Alveskor lääkkeeseen jota en tarvitse päivittäin.

Alussa milligrammat oli 18 ja nyttemmin on 1,8mg nikotiinia joten alas ollaan mentty nikotiinipitoisuuksilla ja se on pelkästään hyvä asia, ilman sähkotupakkaa varmasti olisi vointi paljon huonompi sillä tupakasta ei helpolla irti pääse.

Sähkötupakka on loistava keksintö eikä se ainakaan minun vointiani ole huonontanut mitenkään päin vastoin oloni on huomattavasti parempi ja keuhkoni varmasti puhtaammat sillä ei ole enään pahaa tupakkayskääkään ainoastaan limaa irtoaa.

Toivon, että täällä kaikki kertoisivat mitä hyötyä on saanut sähkösavukkeesta.