Vetoomus Päihdepalvelujen säilyttämisestä A-Klinikalla Kotkassa

Kommentoitu viesti


Vieras

#62 Re: Re:

14.03.2016 19:08

#32: Pelkää mitä tapahtuu - Re:  

 Kirjoittaja osaat kyllä hienosti siirtää vastuun muille eli tässä tapauksessa lääkehoidon vastuun! 10 vuodessa olisi pitänyt päästä jo tilanteeseen ettei bentsoja olisi käytössä lainkaan...niitähän kirjoituksesi perusteella kuitenkin toivoisit tuon Lyrikan tilalle vai onko ymmärretty oikein.. Muualla Suomessa, esim. Hki, Salo, Lahti tai Kouvola, korvaushoito on ollut huomattavasti tuloksellisempaa kun siellä lääkäri päättää lääkityksestä, ei korv.hoidossa olevat asiakkaat. Siinä se ero..

Vastaukset

Valheita

#65 Re: Re: Re:

2016-03-15 18:02:00

#62: - Re: Re:  

 Missään lähikaupungissa ei ole tehty minkäänlaista korvaushoidossa tuloksellisuustutkimusta ja kaikissa niissä korvaushoidosta päättää lääkäri tai moniammatillinen työryhmä. Kymmenessä vuodessa korvaushoitopotilaiden määrä voi pysyä samana tai kasvaa mutta yksilöt vaihtuvat

Pelkää mitä tapahtuu

#81 Re: Re: Re:

2016-03-29 14:16:22

#62: - Re: Re:  

 Lueppa tarkemmin.siinä oli kyse siitä.että tk. Lääkäri.työntää väkisin minulle lyricaa,vaikka.on vaihtoehtoisia lääkkeitä,ja minä olisin mielummin ottanut sellaisen vaihtoehtolääkkeen siksi pakolliseksi ajaksi,kun hermosärkyä esiintyi.eli ei jatkuva lääke.ja tk lääkäri yritti käydä myös.nostamaan minun klinikan lääkärin määräämiä lääkkeitä,jota en suostunut ottamaan lisää.sillä tiedän että en tarvitse kahta lääkettä vielä lyrican lisäksi... eli itse osaan aivoja käyttää ja sitä tässä nyt ihmettelen kun kaikilla on kuva että bentsoja haeta huviksee tost,noin vaa.ni ei pidä paikkaansa.koska minä tekisin mitä vain että pääsisin kaikesta mutta kun tämä metodi ei ole se oikea tapa.minä en saannut aikoinaan lääkkeitä vierotukseen van ahdiatukseen ja masennukseen.niin nytkun kemppinen päättää, niin minne hävis/unohdettiin,että on ihmisellä oikeus olla masentunut tai ahdiatunut!minne ne sairaudet muka häviää??? ei minneen,pahenee vaan. Mitä jos sinua ei auta kukaan kun yrität sanoa että sinulla on itsemurha ajatuksia tai että.sinua aidosti ahdistaa Esim.mennä kauppaan?? Ja minulla kuule on ollut lääkettä jos toista mutta ikinä en ole itse päättänyt lääkityksestäni. Enkä päätä tänä päivänäkään. ELI LUIT KOKO TEKSTINI AIVAN NURINKURIN..