Joensuun kotihoidon tuen kuntalisä säilytettävä

Kommentoitu viesti

Minikuntalainen

#1

30.10.2011 13:16

Kannattaisi käyttää termiä Joensuun kaupunginvaltuusto, joka on oikea termi. Lisäksi sanamuodoissa tai sisällössä olisi tarkastelemisen varaa, sillä nyt tarkkaankaan lukiessa ei saa kaikista lauseista selvää, että mitä siellä ollaan oikeasti sanottu. Ja otsikossa on kirjoitusvirhe.

Kannatan toki kotihoidontuen kuntalisän maksamista Joensuussa, faktaa adressi tarvitsee lisää. Ja nettiadresseja parempi vaihtoehto toimia on hankkia suorat väylät puolueisiin/päättäjiin ja kierrättää adresseja muuallakin.

Vastaukset

Kuntalisän puolella

#2 Re:

2011-11-03 21:52:39

#1: Minikuntalainen -  

Hyvä Minikuntalainen,

Kunnanvaltuusto on Suomen kunnissa kuntalain mukainen ylintä päätösvaltaa käyttävä elin, jonka jäsenet eli valtuutetut valitaan neljän vuoden välein kunnallisvaalilla. Kaupungeissa siitä voidaan käyttää myös kaupunginvaltuusto-nimeä.

Kannattaa lukea tämän adressin liitteenä oleva tiedote, joka valottaa allekirjoittajien pontevia ja laaja-alaisia toimia Joensuun päättäjiin päin. On upeaa, että nuoret perheet aktivoituvat yhteiskunnallisina vaikuttajina! Se on niin arvokas asia, että Minikuntalainenkin voinee antaa yhdyssanavirheen anteeksi.

Ystävällisin terveisin
Adressin kannattaja