EI autoveron ja bensanhinnan korotuksille

Kommentoitu viesti

Tarvitaan muutakin rakenneuudistusta, jos mieli vikastuisi tuo tuottavakin työ, eikä jonniijoutavaa

#2 Auto ja verotus

28.09.2016 18:36

Jakamiehen autoilun kustannuksia tulee voida alentaa. Verotusta tulee keventää. Vakuutusmaksu verot, sun muut käyttömaksut tulee poistaa kokonaan, menevät näköjään kaikki pakolaisten persiään.

Autoilussa on muitakin välttämättömiä kustannuksia, kuten huolto kustannukset, katsastus ja monia muita turhia kustannuksia ja veroja tietenkin jokapaikassa moneenkertaan. On poliisien valvontaa ja muuta hukkaan vievää kallista aikaan, josta ei makseta mitään kuten perheriitojen seurauksena tappajille esim. muhkeita summia ja entäs ne lakimiesten järjettömät palkkiot vahingon sattuessa.

Vastaukset

josko saisivat apua sairauteensa

#4 Re: Auto ja verotus

2016-09-29 13:33:40

#2: Tarvitaan muutakin rakenneuudistusta, jos mieli vikastuisi tuo tuottavakin työ, eikä jonniijoutavaa - Auto ja verotus 

 Eläkeläiselle auton pitämiseen menee rahaa tosiaan monine maksuineen, kalliiksi tulee. Kun ei enää ainakaan kallistuisi, mutta mitenkä lie esimerkiksi vakuutusmaksujen laita tulevaisuudessa, kun eräät sairaat sytyttävät bussivarikkoja tuleen. Ei siinä todellakaan järki paljon päätä pakota.

Itse olen pyrkinyt suhtautumaan positiivisesti autoilun kalliisiin kuluihin ja ajattelen tällä tavalla pyörittäväni suomalaista yhteiskuntaa omalla panoksellani. Totta kuitenkin on, että maksut on tapissa.