EI autoveron ja bensanhinnan korotuksille

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista EI autoveron ja bensanhinnan korotuksille.

Kaarloh

#1

28.09.2016 18:04

Mieluummin pitäisi alentaa kuin koroittaa,koska on nykysella tasolla kohtuuton rasite esim pienille ja keskisuurille kuljetusyrityksille,ja myös monille yksityishenkilöille.

Tarvitaan muutakin rakenneuudistusta, jos mieli vikastuisi tuo tuottavakin työ, eikä jonniijoutavaa

#2 Auto ja verotus

28.09.2016 18:36

Jakamiehen autoilun kustannuksia tulee voida alentaa. Verotusta tulee keventää. Vakuutusmaksu verot, sun muut käyttömaksut tulee poistaa kokonaan, menevät näköjään kaikki pakolaisten persiään.

Autoilussa on muitakin välttämättömiä kustannuksia, kuten huolto kustannukset, katsastus ja monia muita turhia kustannuksia ja veroja tietenkin jokapaikassa moneenkertaan. On poliisien valvontaa ja muuta hukkaan vievää kallista aikaan, josta ei makseta mitään kuten perheriitojen seurauksena tappajille esim. muhkeita summia ja entäs ne lakimiesten järjettömät palkkiot vahingon sattuessa.

Lihavien vuosien jälkeen on laihat vuodet

#3 Verot ja menot järkeistää

28.09.2016 18:45

Tämä on nyt tietenkin suuruuden hulluuden jälkeistä aikaa, kun leveä elämä on ohi tarvitaan rahaa ja korottaa veroja. On  Nokiat, sun muut kaatuneet ja kaikki myyty ulkomaille, vaihdettu rahaksi ja tuhlattu.

Täytyy kuluja suhdeuttaa tulojen mukaan

josko saisivat apua sairauteensa

#4 Re: Auto ja verotus

29.09.2016 13:33

#2: Tarvitaan muutakin rakenneuudistusta, jos mieli vikastuisi tuo tuottavakin työ, eikä jonniijoutavaa - Auto ja verotus 

 Eläkeläiselle auton pitämiseen menee rahaa tosiaan monine maksuineen, kalliiksi tulee. Kun ei enää ainakaan kallistuisi, mutta mitenkä lie esimerkiksi vakuutusmaksujen laita tulevaisuudessa, kun eräät sairaat sytyttävät bussivarikkoja tuleen. Ei siinä todellakaan järki paljon päätä pakota.

Itse olen pyrkinyt suhtautumaan positiivisesti autoilun kalliisiin kuluihin ja ajattelen tällä tavalla pyörittäväni suomalaista yhteiskuntaa omalla panoksellani. Totta kuitenkin on, että maksut on tapissa.

ja tämä on elämää

#5 Re: Verot ja menot järkeistää

29.09.2016 14:12

#3: Lihavien vuosien jälkeen on laihat vuodet - Verot ja menot järkeistää 

 Ajattelen tuon, Nokiat ja muut,  tapahtuneen suurimmaksi osaksi siksi, että Jumala on käytännössä poistettu käytöstä ja tilalle ovat astuneet epäjumalat, jumalat pienellä jiillä, materialismi, sekularismi, ateismi, mammonanpalvonta, satananpalvonta, humanismi yms. ja osittain myös liberalismikin. Todellisuudessa kuitenkaan Jumala ja Jumalan lait eivät ole mihinkään kadonneet. Ihmiset eivät vain halua Häntä ja niitä kunnioittaa ja sen seurauksena maailma on tässä kaaoksen tilassa. Pyhää Raamattua väitetään satukirjaksi jne., kun on uskottu valheet, joita aina levitetään. Jopa avioliittoa on hämäävin konstein pyritty muuttamaan miehen ja naisen välisestä sukupuolineutraaliksi avioliitoksi. Miehen ja naisen välinen avioliitto on sentään aivan perusrakenteita, joihin ei kannata kajota.