Yleinen asevelvollisuus vapaaehtoiseksi myös miehille

Kommentoitu viesti

pasi alakangas
helsinki

#2

10.03.2007 23:52

urpot. ettekö te ymmärrä mitä tapahtuis jos tää meniski läpi? jos armeija ois vapaaehtonen sinne menis enää murto-osa siitä valmiiks pienestä määrästä joka sinne menee, ja mitä sitten tapahtuu kun suomeen hyökätään? meillä on n. 1000 koulutettua sotilasta? "ei kukaan tänne hyökkää, eu suojelee" ja paskat. eu oli suomen suurin virhe, ja nato on seuraava virhe.älkää te stanan viherpiipertäjät luulko että tällä adressilla ois mahiksia... itellä kutsunnat vasta tulossa, ja tiedostan senkin ettei se armeijan vihreissä oleminen välttämättä kaikkien mieleen ole, mutta yrittäkääs ny tajuta kuinka tärkeetä se on!!!!

Vastaukset

Vieras

#27 Re: ihan sama

2010-08-21 10:35:09

#2: pasi alakangas -

Onko niitä 1000 vai 10 000 yks ydinkärki ja se on siinä ja kun ei ole edes varaa kenkiin ni mitä helvettii sillä enään tekee

Alas yleinen asevelvollisuus!!!

#47 Re:

2013-09-05 08:19:08

#2: pasi alakangas -

Kaikkialla muualla vähennetään sotilasmenoja ja armeijan vahvuuksia. Kaksi maata joissa on kohta enää yleinen asevelvollisuus ja ne ova Suomi ja Venäjä. Suomella olisi paljon tähdellisimpiäkin menokohteita kuin pitää yllä yleistä asevelvollisuutta. Meitä ei uhkaa kukaan mistään suunnasta. Mistä tämmöinen sotahulluus? Parempi pitää yllä hyvä suhteita joka puolelle kaikin tavoin kuin kasvattaa sotilasmenoja ja pitää yllä raskasta turhaa armeijaa. Jos halutaan pitää yllä jonkinmoista armeijaa olkoon se vapaaehtoista.