VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti


Vieras

#705

02.01.2012 12:06

Suosittelen lukemaan uudemman kerran mitä tässä adressissa haetaan. Vai osaatko? Milelestäni laitettu ihan selko kielellä että sudet joista välitöntä vaaraa ja häiriökäyttöiset. Sudethan on niin ihania että niille voi syöttää lemmikit ja kersat, huh huh jo on aikoihin eletty. Vihreät ituhipit on olevinaan niin luonnon ystäviä ja suojelijoita kaupungissa, kannattasko joskus ihan oikeasti käydä luonnossa ja mieluiten susialueella, ottakaa lemmikki koiranne ja kersat mukaan!!!

Vastaukset

Zeppo

#709 Re:

2012-01-02 13:36:00

#705: -

Olen lukenut adressin useampaan otteeseen ja joka kerta todennut sen olevan puutteellinen. Adressi ei vastaa kysymyksiin MITEN ja MIKSI, vaan ainoastaan populistisin keinoin vaatii muutosta susipolitiikkaan. Tämä aloite on tyhjänpäiväinen, joka kannustaa terroristisiin vihatekoihin, kuten salametsästykseen. Kuljen ahkerasti lemmikkini kanssa vaelluksilla, sienestämässä ja marjastamassa. Kaikista mieluiten vielä itäsuomen susialueilla. Koskaan ei ole susista ollut vaaraa itselleni, jälkikasvulleni eikä koiralleni. Ja vaikka olisikin, en olisi laittamassa näin typerään adressiin allekirjoitustani.

Jacy

#712 Re:

2012-01-02 13:44:21

#705: -  

 Sudet joista on vaaraa ihmistenilmoilla / pihapiireissä tulisi eliminoida. Metsästyskoirien tappaminen niin ikävää kun se onkin kuuluu villin suden luontaiseen toimintaan. Tapahtumat sijoittuvat keskelle metsää. Koira on melkein samaa lajia eli vieraan lauman kilpaileva yksilö, joka tulee eliminoida.

hukkanen

#726 Re:

2012-01-02 16:03:16

#705: -

Täytyykö ne koirat viedä sinne metsään petojen syötäväksi, miksi sudet lapsia söis, onhan niillä sitten ne koirat jotka ne voi ruuan puutteessa syödä nälkäänsä. niin luonto vastaa kun sinne huudetaan.

Mitä jos muutaman pupujussikan, hirven ym jättäisitte metsämiehet niille susille ni ei tarvis netissä itkee. Kyllä niitä häiriösusia listitään aina kun ne liikaa ihmisasutuksille tulee. Nurmeksessa esim tapettiin roskista tonkiva. Minun mielestä tää adressi on vain susihysterian jatkumoo.

Paremopi adressi olisi sellainen missä aiheena olisi metsästyksen rajoittamista että metsän "pedoille" jää enenmmän ruokaa.