VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti

Elän sudelle

#706 Alfa naaras

02.01.2012 12:13

Millään muulla eläimellä ei ole suomen/maailman luonnossa mitään niin suurta merkitystä kuin sudella, ei edes ihmisellä!
Menkööt vaikka kaikki kuvottavat rakkinne, metsäpeuranne, jäniksenne ja kettunne niin lopetatte tuon raukkamaisen harrastuksenne on siellä maaseudulla muutakin tekemistä tai jos ei ole niin ajakaa kaupunkiin!
Minua kuvotti ja oksetti tuo ADRESSIN ALLEKIRJOITTANUT VIHREÄ! Melkoinen häpeäpilkku vihreydelle ja tietämys luonnonmonimuotoisuudesta oli silkkaa tietämättömyyttä.
Luonnossa vahvimmat kuten mm, susi, ilves saalistavat sen mitä saalistavat! Se on sitten harmillista jos ei ole niitä jäniksiä, kettuja tai lintuja.
Suomen susitilanne on katastrofin partaalla muutaman sadan suden takia, suomen kokoiseen maahan susia mahtuu varmasti 15-20 tuhatta yksilöä, silloin on aika sopeutua maaseudulla susiin ja miettiä mitä on luonnonmonimuotoisuus.
Toivottasti pääsemme metsästyksestä eroon lähitulevaisuudessa ja TULEE TOTAALIKIELTO koska se on tulevaisuutta että metsät tulee olemaan susien eikä ihmisten.

Vastaukset

Zeppo

#713 Re: Alfa naaras

2012-01-02 13:44:33

#706: Elän sudelle - Alfa naaras

Voisikohan metsästyksen rajoittamiseen olla hieman pehmeämpiä keinoja kuin totaalikielto? Jos ja kun ihminen kerran lihaa vaatii ravinnokseen, niin eikö olisi parempi, että se haettaisiin metsästä? Ituhipeiksi ei voi ketään pakottaa, mutta aika moni haluaisi kuitenkin syödä eettisemmin. Nykyiset tehotuotantolaitokset eivät kykene tuottamaan ravintoa sen eettisemmin, kuin metsästäjät. Päinvastoin. Metsästäjät voisivat ainakin teoriassa hakea liharuoat metsästä luontoa kunnioittaen, mutta ihminen ei saa vaarantaa muiden lajien olemassa oloa. Metsästäessä myös petojen arvo luonnossa on tunnustettava, eikä pelko saa olla oikeutus minkään lajin vainoamiseen.


Vieras

#724 Re: Alfa naaras

2012-01-02 15:55:15

#706: Elän sudelle - Alfa naaras 

 

Itse olen kuulunut Vihreisiin jo puolueen perustamisen ajoilta asti, ja olenkin sen luonnonsuojelullisen ideologian vankkumaton kannattaja sekä erittäin innokas metsästäjä, ja ajokoiramies henkeen ja vereen.

 Vihreään liikkeeseen on aikojen kuluessa enenevässä määrin liittynyt liikkeen mainetta ja aitoa luonnonsuojelua vakavasti häiritsevää ainesta, yllättävän usein selvästi henkilökohtaisista ongelmistaan mm huumeista häiriintyneitä anarkistinuoria.

 Luvattoman usein on kysymys reilusti ylipainoisista ja henkisesti alimittaisista tytöistä alfanaaras puheineen, mistä aineksesta liike yhdessä huumeliberaalin suhtautumisen kanssa kokonaisuudessaan on saanut kärsiä ehkä eniten.

 Petoja on omienkin havaintojen mukaan tällä hetkellä maassamme aivan liikaa, ja luonnon moninaisuuden tasapaino järkkyy voimakkaasti.

 Metsästäjäkunta joka riistakantoja kestävän käytön periaatteella vuosittain hyödyntää,  joutuu enenevässä määrin puuttumaan pedoista johtuviin kantojen romahduksiin paikallisienkin rauhoituksien muodossa.

 Liian suuri susikanta väärissä paikoissa uhkaa jo vakavasti Suomen maaseudun turvallisuutta, ja uhanalaisen metsäpeurakannan olemassaoloa maanpäällä.

 Aivan liian suuri ilveskanta on hävittänyt jo laajoilta alueilta: Metsäjänikset, Metsäkanalinnut, Metsäkauriit, sekä omalta osaltaan syypää Metsäpeurojen kriittiseen tilanteeseen.

 Kanahaukan rauhoitus oli mitä suurin virhe kaikelle pienriistalle, ja ennenkaikkea eteläisemmän Suomen riekkokannalle, mikä rauhoitus on ehdottomasti pikimmiten purettava.

 Karhukanta on puolitettava nykyisestään, mutta Ahmakantaan ei tällähetkellä ole tarvetta puuttua.

Nuori susivihaaja ja metsästäjä

#748 Re: Alfa naaras

2012-01-02 18:40:32

#706: Elän sudelle - Alfa naaras 

 On kunnioitettavaa, että taistelet oman asiasi puolesta, mutta vielä sinä luovutat.Omistan itse suomenajokoiran, ja metsästän, liityn syksyllä hirviporukkaan, ja teen kaikkeni, etteivät sudet leviä. Tämä maa on jo ihmisten. Oletko ajatellut, että sudet eivät pysty asumaan siellä kaupungissa betonin ja pilvenpiirtäjien keskellä. Ihmiset ovat omineet jo koko maamme, lukuunottamatta maaseutua. Autot ovat tappaneet eläimiä ja luontoa. Olet oikeassa siinä, että tämän maan ei PITÄISI olla ihmisten, mutta muuten et tiedä mistä puhut. Toivottavasti pääsemme kaupungeista ja etenkin mahtavista SUSISTANNE eroon, eikä metsästyksestä.

Lupaan sinulle, että sudet eivät leviä, eikä metsästys lopu niin kauan kun minussa henki pihisee! Ja ota huomioon nimimerkkini "NUORI susivihaaja ja metsästäjä". Eli se pihisee minussa vielä kauan, usko pois.


Vieras

#776 Re: Alfa naaras

2012-01-03 00:53:25

#706: Elän sudelle - Alfa naaras

Olisipas hauskaa nähdä, kun sinä sopeudut maaseudulla. Mikä metsästyksessä on raukkamaista? Itse ainakin pidän metsästystä luontoa kunnioittavana harrastuksena. Eivätkä pelkästään maalla asuvat ihmiset metsästä. Huomaa, että olet kasvanut neljän seinän sisällä, etkä paljoa puhtaassa luonnossa liikkunut. Katsonut pari söpöä susielokuvaa ja hullaantunut niihin kun ne ovat niin SÖPÖJÄ :D Ei ihan totta kannata puhua asioista, joista ei tiedä mitään.