Tapulikaupungin nuorisotalo tulisi säilyttää kunnallisena

Kommentoitu viesti

--

#9 --

03.04.2012 13:43

Järjestöt tuottavat aivan yhtä laadukasta sekä ammattitaitoista palvelua siinä missä kunnallinenkin. Erikoisosaamista ja koulutusta löytyy todella paljon. Eivät järjestöt ota ketä tahansa töihin. Osaamista ja vastuuntuntoa vaaditaan aina! Ammattitaito/koulutus oltava.
Kunnalisen puolen sekä järjestöjen välinen yhteistyö on erittäin suuri ja monipuolinen voimavara. Yhteistyöllä on mahdollista tuottaa entistä monipuolisempaa sekä rikkaampaa palvelua. Näin pystytään erittäin hyvin vastaamaan alueen tarpeisiin. Mm. Helsingissä on kaupungin tukemia järjestöjen ylläpitämiä nuorisotaloja, jotka toimivat täysin moitteettomasti suurella ammattitaidolla. Ja vielä todella kustannustehokkaasti.

Adressin otsikko/avaus on turhan mustamaalaava järjestöjä kohtaan.

Vastaukset


Vieras

#10 Re: --Kuinka määritellään kustannustehokkuus ja kuka siitä hyötyy?

2012-04-03 16:04:42

#9: -- - --

Kuinka määritellään kustannustehokkuus ja kuka siitä hyötyy? Nyt jo kunnalisen nuorisotalon ja sen kerhojen lisäksi tiloissa toimii monia eri järjestöjä laajalla sektorilla, mutta kuinka monta järjestöä joutuu lopettamaan tiloissa sen jälkeen kun tilan ottaa haltuun muu kuin kunnallinen taustavoima ja pyörittää siellä omaa toimintaansa. Lisäksi tilan vuokraa ulkopuolisille tullaan aivan varmasti nostamaan.


Vieras

#11 Re: --

2012-04-04 11:08:13

#9: -- - --

Käsittääkseni tällä hetkellä järjestön ylläpitämillä talolla riittää, että yhdellä työntekijällä on työtä vastaava koulutus. Muilta työntekijöiltä koulutusta ei vaadita.


Vieras

#12 Re:

2012-04-06 01:08:58

#9:

Ei tossa kyllä ketään mustamaalata, taloa voi jatkossa pyörittää kuka vaan jos asiaa aletaan kilpailuttamaan niinkuin hienosti alleviivasit kustannustehokkaasti. Sillonhan se tarkoittaa sitä, että kuka vaan yksityinen yritys, joka myy nuorisopalveluja voi lähteä mukaan kilpailuun, useinmiten sattuvat vain olemaan seuroja tai järjestöjä.