Home- ja kosteusvaurioista sairastuneet huomioitava

Kommentoitu viesti


Vieras

#99

13.04.2012 10:02

Lääkärinä (minä itse ) voi sairastua homesairauteen. Jolloin joutuu toteamaan että meidän lääkäreiden tieto homesairauksista on erittäin vähäinen. Psykiatrina voin sanoa että fyysiset oireet eivät johdu psyykkisistä syistä. Homesairaus johtaa kuitenkin monesti , sekä kliinisen ja tutkimustiedon perusteella , merkittäviin sekä fyysisiin että psyykkisiin sairauksiin. Kun epäilee sairastavansa homeesta johtuvia oireita kannattaa lääkärin vastaanotolla suoraan kysyä tutkivalta lääkäriltä uskooko hän homesairauden olemassaoloon ja onko hän valmis selvittämään oireita myös mahdollisen homesairauden kannalta.

Vastaukset

Toiminta kannattaa

#109 Re:

2012-09-02 10:05:41

#99: -

Parahin lääkäri/psykiatri,

Koulutuksenne, ammattinne ja asemanne vuoksi olette juuri niitä henkilöitä, joiden näkemyksellä, kokemuksella ja mielipiteellä on suurta merkitystä. Toivon niin kovasti, että jaksaisitte olla aktiivinen - ehkä olettekin. Kaltaistenne kirjoituksia ja puheenvuoroja tarvitaan julkisuudessa kipeästi. Tarvitsijoina ovat kaltaisenne altistuneet, nykyiset ja tulevat. Ja meitä valitettavasti riittää.

 

Toivon sydämestäni teille rohkeutta, viisautta ja voimia edistää asiaa, joka on kansanterveydellisesti tärkeä ja perhe- ja yksilötasolla... sanani eivät riitä. Tunnette ne kärsimykset kyllä.