Tornion ensihoito- ja sairaankuljetusten laatu on säilytettävä

Kommentoitu viesti

sanahelinää...
Vieras

#211 Miten ensihoitotyön osaamisen ja johtamisen laatu?

25.11.2010 23:44

”Ei tarvitse olla huolissaan”

Med Group tulee hoitamaan ensihoitopalvelut ensi vuoden alusta alkaen myös Tervolassa.
Kaikkiaan se palkkaa Tornioon ja Tervolaan 19 vakituista työntekijää. Heidän lisäkseen yritys tulee käyttämään tarvittaessa niin sanottuja keikkatyöntekijöitä.

TYÖEHDOT??

– En osaa sanoa, miten työntekijät tulevat jakaantumaan Tornion ja Tervolan välillä. He varmaankin toimivat aika paljon molemmissa paikoissa, joten toimintavarmuus tulee olemaan hyvä, Med Group Oy:n toimitusjohtaja Kustaa Piha laskeskelee.
Piha vakuuttaa, ettei torniolaisten tai tervolalaisten tarvitse olla huolissaan vuodenvaihteen jälkeenkään ensihoitopalveluiden luotettavuudesta.

TOIMINTAVARMUUS??

LUOTETTAVUUS??

– Ei tarvitse olla missään tapauksessa huolissaan. Meillä on kokemusta uusien toimipisteiden avaamisesta ja kaikesta mitä siihen liittyy. Valmistelutyö on aloitettu nytkin hyvissä ajoin, joten kaikki varmasti sujuu suunnitellun mukaisesti.
Piha tähdentää, että lääkärijohtoisella isolla yhtiöllä on paremmat voimavarat suunnittelun lisäksi varsinaiseen toimintaan.

KOKEMUS TOIMIPISTEIDEN AVAAMISESTA??

LÄÄKÄRIJOHTOISELLA YHTIÖLLÄ PAREMMAT VOIMAVARAT?? (ensihoidon lääkärit ovat asia erikseen...)

– Edut näkyvät alkaen hankinnoista toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Ja kun yhtiössä on väkeä paljon, toimintavarmuus on kohdallaan.

TOIMINTAVARMUUS??

Vastaukset

Vieras
Vieras

#212 Re: Miten hoitotyön osaamisen laatu?

2010-11-25 23:58:53

#211: - Miten hoitotyön osaamisen laatu? 

 siis mulle tuo lehdessä ollut juttu oli myös pelkkää sanahelinää, mitä he tarkoitti, kun yhtiössä on paljon väkeä, toimintavarmuus on kohdallaan? Tuleeko se väki tänne Tornioon ensihoitoon? Eivätkö he osaa sanoa miten väki tulee jakaantumaan Tornion ja Tervolan välillä, vaikka toiminnan alkamiseen on vajaa kuukausi aikaa? Tuosta jutusta ei saanut mitään irti, ympäripyöreitä lauseita ja niihin on Tornion päättäjät retkahtanu.

Matti Suopajärvi
Vieras

#213 ...pihalla

2010-11-26 00:03:06

#211: sanahelinää... - Miten ensihoitotyön osaamisen ja johtamisen laatu? 

"– En osaa sanoa, miten työntekijät tulevat jakaantumaan Tornion ja Tervolan välillä. He varmaankin toimivat aika paljon molemmissa paikoissa, joten toimintavarmuus tulee olemaan hyvä, Med Group Oy:n toimitusjohtaja Kustaa Piha laskeskelee."

Kukahan tuon sitten osaa sanoa ja...

Ihan vilipittömästi haluaisin tietää mitä tuo toimintavarmuus tarkoittaa? Ilmeisesti se on asiayhteydestä johtuen ymmärrettävä positiiviseksi suureeksi. Mutta mitä ihmeen positiivista ihan oikeasti on siinä että työporukka toimii välissä Tervolassa, toisessa Torniossa. Eikä koko aikaa Torniossa tai Tervolassa, jolloin ainakin kaikenlaisen paikallistuntemuksen, vaki-potilaiden tuntemisen ym. vaki-paikallisasioiden luulis tulevan nopeammin tutuksi.

En tosiaan kysynyt tätä huvikseni, joten jos joku vois valaista mitä positiivisempaa on siinä että toimitaan koko populalla kahdessa toimipisteessä, verrattuna siihen että koko aika toimittaisiin pienemmällä porukalla yhdessä, oisin tyytyväinen. Tai mitä tarkoitetaan sanalla toimintavarmuus. Kustaakin saa vastata...