Tornion ensihoito- ja sairaankuljetusten laatu on säilytettävä

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#245 Re: vasta valmistuneet

28.11.2010 07:32

#243: - vasta valmistuneet 

Medgroup on nyt velvoittanut  kaikki vastavalmistuneet/ei vielä valmistuneet uudet työntekijät (joukossa on myös vastavalmistunut uusi esimies) suorittamaan hoitotason tentin. Ilmeisesti firmalla on se käsitys, että kun suorittaa hoitotason tentin saa myös työskennellä hoitotasolla. Näin ei suinkaan ole vaan hoitotason luvan saadakseen täytyy työskennellä ensin perustasolla hoitotason parin kanssa, suorittaa näyttökokeita ja saada työparilta suositus luvan myöntämiseen. Tämä on myös sairaanhoitopiirin ensihoidon vastuulääkärin ohjeistus! Hoitotasolla käytetään sellaisia lääkkeitä ja tehdään sellaisia toimenpiteitä, että niiden käyttämiseen ei aloittelijoilla ole mitään asiaa.

Pitääkö paikkansa. että Medgroup on tarjonnut vastavalmistuneille ensimmäisiä ikälisiä (tulee 5 vuoden työssäolon jälkeen), jotta näyttäisi siltä, että heillä on kokeneempaa väkeä työssä.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#247 Re: Re: vasta valmistuneet

2010-11-28 11:45:21

#245: Vieras - Re: vasta valmistuneet 

Pitää paikkansa. Ja väittävät vielä kaiken lisäksi, että kaikki töihin hakeneet on valittu MG:lle. Kaikki seitsemän. Töihin hakeneita on kylläkin 13. Liekö laskuoppi erilainen eri kulttuureissa...?
Facebook
Pitäisikö turkistarhaus kieltää?