Ei pakkorokotuslaille

Kommentoitu viesti

Hyvä haltia :p
Vieras

#100 Hohhoijaa mitä paskaa!!

04.12.2010 13:37

Mua kans kutkuttaa että onko näistä adresseista mitään hyötyä :/
Systeemi on niin läpimätä ja siellä jyllää sellaiset mielen/kansan hallinta koneistot- että jos "isot tuhmat" sedät tahtoo tehdä jotain, niin ne kyllä keksii keinot. Mitä pakkorokotuksiin tulee... eikös suurin osa ihmisistä ottanu sen sikapiikinki omasta halustaan? Me ollaan niin aivopestyjä...... :(

Ja silti ei voi syyttää ketään muuta ku itseensä :D
Meillä on just sellaset johtajat kuin me ansaitaan....! Ymmmm.. .miettikääs sitä.
Ja kaikki maailman kaaos&kurjuus peilaa vaan meidän kollektiivisen tietoisuuden tasoa! Jos tahdotte muutosta- ei se tule kirjottamalla adresseja joillekin läpimädille poliitikoille. Mitkään ulkonaiset, väkinäiset muutokset ei tuo tyydyttävää tulosta.. Muutos tulee sitä mukaa kun yksilöt muuttuvat!
Niin kauan kuin meissä jokaisessa asuu ahneus, välinpitämättömyys, viha, kateus, suvaitsemattomuus.... jne.... peilautuu se maailmaan!
Ja kansa niittää sitä mitä se kylvää! Sorry! but that´s true!

Elikä nähkäämme tämäkin juttu siunauksena. Nyt eletään lopunaikoja ja kaikki tulee näkyväksi. Kaikki rumuus, kaikki se mikä on ollut piilossa tulee tietoomme. Erilaisilla tavoilla... Kaikki tulee pinnalle jotta voisimme tiedostaa, valita oikein ja puhdistaa! Mutta on muistettava että kaikki vaikuttaa kaikkeen!
On helppo syytellä ja osoittaa muita sormella. Olkoonkin niin että maailmamme on valtaamassa joku kauhistuttava lisko tyrannia joka tahtoo tehdä ihmiskunnasta heikkoa, aivopestyä, alistettua karjaa. Niin tämmöinen on mahdollista vain sellaisessa maailmassa jossa kansa itse ilmentää- niitä "pahoja" energioita.
Syyttää voi amerikkaa, liskojohtajia, pankkiireita, sotaherroja jne. mutta aluksi kannattaa mennä itseensä. Ja puhdistaa itsensä "alemmasta" värähtelystä.

Turha on myös syytellä ja tuomita, se on sitä alempaa värähtelyä. Siunataan siis sortajiamme, lähetetään vain hyviä viboja ja siunauksia! Rukoillaan puhdistusta, puhdistetaan ensin itsemme ja niin puhdistuu maailmakin. Ja suuri puhdistus tulee!
Jutut on kuitenkin lähtöisin Hengestä! Ja Hengen asiat on PIIIIIIIKKAAASEN! Isompia kuin nämä maaliset systeemimme! :D Joten jos Jumalan tahto on että löydämme takaisin kotiin- niin myös tulemme löytämään! Sitä ei mikään! Eikä kukaan, voi estää!
Ja se koti löytyy sydämestä! Ja voimme myös ilmentää sen tänne maanpäälle! Olemmehan Ihmeellisiä IhmisEnkeleitä! Valosta tulleita TaikaOlentoja joilla on rajaton potentiaali! LUODA.... Mitä tahdomme luoda? Mitä olemme tähän asti luoneet?

Ymmm.. Olemme tällä matkalla yhdessä! Olemme yhteisvastuussa kaikesta! Jos jossain tapahtuu rikos olemme siitä yhdessä vastuussa. Jos jossain tapahtuu rikos ihmisyyttä kohtaan- olemme sen itse luoneet! Rikomme ihmisyyttämme vastaan jatkuvasti....
Unohtaen keitä ja kuinka suurenmoisia todellisuudessa olemme! Ja luomalla hävitystä ja kärsimystä- kauneuden ja ilon sijaan! Ja nyt elämme siis lopun aikoja jossa joudumme todellisen valinnan eteen! Me voimme valita jatkammeko erillisyyden ja harhan tietä ihmiskunnan tuhoon asti- vai muistammeko itsemme, toisemme, kotimme, yhteneväisyytemme, Ykseytemme, todellisen luontomme ja luomme, ei yhtään vähempää kuin Paratiisin maan päälle. Yhdessä! Joten nyt on vanhan kuoltava jotta voimme luoda uutta! Vanha turhaksi käynyt, läpimätä systeemimme saa minun puolestani tuhoutua omaan mahdottomuuteensa ja tehdä tilaa uudelle loistokkaammalle ja inhimillisemmälle. Yhdistykäämme Hengessä! Ja aineen maailmassa ja kylväkäämme tiedon jyviä, niitä jotka on Hyviä, Pyhiä ja olemukseltaan hyvin syviä!
Amen!

Vastaukset

Vieras
Vieras

#346 Re: Hohhoijaa mitä paskaa!!

2010-12-13 17:51:59

#100: Hyvä haltia :p - Hohhoijaa mitä paskaa!! 

Harvinaisen fiksu kirjoitus. Kaikki todella lähtee meistä itsestämme. I'm starting with the man in the mirror ja niin edespäin. :)

Ihmiselle pelkkää hyvää
Vieras

#533 Re: Hohhoijaa mitä p:tä!!

2010-12-26 19:43:25

#100: Hyvä haltia :p - Hohhoijaa mitä p:tä!! 

 Tietoisuuden kasvustahan tässä ihan varmasti on kyse ja vastuun ottamisesta.  Siitä, että uskalletaan (taas) käyttää sitä maalaisjärkeä, jota ennen vanhaan niin sujuvasti käytettiin, maalla kun elettiin. :-)