Ei pakkorokotuslaille

Kommentoitu viesti

cosmicbrother
Vieras

#268 Re: Re: Rokotteet on luonnotonta myrkkyä

10.12.2010 19:02

#266: Valmis taisteluun olipa se henkistä tai fyysistä lajia - Re: Rokotteet on luonnotonta myrkkyä 

No jos laajennetaan ensiksi "vihollista" koko maapallon taloutta ja sitä kautta ihmisten elämää pyörittävää pyramidin huipulla lymyävää eliittiä käsittäväksi. Tähän siis sisältyy myös lääkeyhtiöt ja sitäkautta "terveysviranomaiset" ja poliitikkoomikomme jotka siis ovat vain eliitin pelinappuloita.

Niin käytännössä varmasti yksinkertaisin tapa on herätellä kanssa veljiä ja sisaria ajattelemaan itse ja näkemään median ja taloutta pyörittävien tarkoitusperiin. Eli ei enää niellä purematta sitä paskaa jota meille syötetään. Rikokseen on turha vastata rikoksella. Oman elämän piirissä tapahtuva rauhallinen mutta varmaotteinen vastarinta on mielestäni parasta, eli jokainen ottaa sielunsa kapteenin aseman ja elää elämänsä joka valinnassa tietoisesti ja parhaalla tavalla oman ja muiden edun mukaan. Elämähän koostuu pienistä paloista ja tässä jotain käytännön esimerkkejä käytännön elämisestä joka ei ruoki eliitin touhuja ja on hyväksi omalle sekä luonnon terveydelle:

-suuryritysten tuotteet boikottiin

-suosi aina kun mahdollista luomua ja lähellä tuotettua

-ota selvää palvelun ja tuotteiden tarjoajien tarkoitusperistä

-elä ekologiseti ja ympäristöä kuormittamatta

-älä työskentele ammatissa joka pyrkii talouskasvuun luonnon tai ihmisten kustannuksella, ota selvää mihin yrityksen raha virtaa

-älä ota lainaa!

-pyri omavaraiseen elämään

 

Itse esimerkiksi aion valmistuttuani muuttaa maalle kommuuniin lähelle luontoa. Silloin en ole systeemistä mitenkään riippuvainen enkä ruoki eliitin maailmanhallinta pyrkimyksiä millään tavalla.

Kuitenkin jos mennään syvemmälle tasolle tässä maailman parantamisessa, on kaikista tärkeintä se miten ajattelee ja tuntee. On helppoa projisoida viha ihmisoikeuksia ja luontoa vastaan rikkovaan eliittiin. Kuitenkin maailman ja oman itsensä kannalta pohjimmiltaan parhaaksi on antaa myös ahneelle eliitille kaikki anteeksi, poistaa vihan ja syyllisyyden taakka mielestään kokonaan projisoimatta sitä ikäviltä näyttäviin asioihin. Sillä elämän totuus on se että kaikki on omassa mielessä eikä missään muualla, kun mieli vapautuu negatiivisesta painolastista alkaa totuus paistaa maailmaan yhä kirkkaammin ja kirkkaammin. Tätä on todellinen yhtä köyttä vetäminen ja todella tehokas negatiivista vastaan nouseminen. Se ei tapahdu käytännön fyysisellä tasolla vaan mielen tasolla, kun mielemme paranevat ja yhtyvät maailma pelastuu. tämä on totuus. rakkautta sinulle tyttö tampereelta ja kaikille muille myös. sisimmässänne on totuus aina ja ikuisesti, kuunnelkaa sitä ja antakaa ihmeen tapahtua.

-

 

Vastaukset

Tyttö Tampereelta.
Vieras

#275 Re: Re: Re: Rokotteet on luonnotonta myrkkyä

2010-12-10 22:52:56

#268: cosmicbrother - Re: Re: Rokotteet on luonnotonta myrkkyä 

Cosmicbrother, olet unohtunut omiin ihanteisiisi. Ei ole tarkoitukseni herätellä sinua päiväunista. Muistutan vain kaikkia muita, että Natsisaksan juutalaisilla oli hienoja päämääriä ja he olivat keskiluokkaa varakkaampia. He elivät elämäänsä uskoen arvoihinsa ja omaan maailmankuvaansa. Miten heille kävi, kun he jäivät odottamaan hallitukselta tyylikästä ja arvokasta vastakaikua? Kun fasismi jyräsi, juutalaset pakotettiin keskitysleireihin ............... siis ............ pakotettiin .................... pakko ......... ja määräys tuli hallitukselta jota kukaan ei lopulta uskaltanut vastustaa kun se pääsi niskanpäälle saksan kansasta, tai hänet telotettiin. No jospa natsien aikaan hallituksen vastustajilla on kirkkaampi kruunu nyt! En kuitenkaan halua nähdä, että kukaan pukee munkinkaapua ja pakenee maalle kun olisi otettava selkärankainen ote ja pantava joukolla hanttiin Suomen hallitukselle, valtiovallalle joka aikoo kaikessa hiljaisuudessa polkaista lakimuutoksen, joka loukka jokaisen yksityisyyttä, myös sinun. Jokaisen on kohdallaan päätettävä, onko nyt negatiivinen vastaus parempi vai se että olemme kuin lampaat, joita viedään teuraalle, emmekä edes määkäise!