Ei pakkorokotuslaille

Kommentoitu viesti

Tyttö Tampereelta
Vieras

#285 Re: Miksi kuulen lakimuutoksesta vasta nyt?

11.12.2010 00:38

#284: Toinen tyttö Tampereelta - Miksi kuulen lakimuutoksesta vasta nyt? 

 Hei sinä toinen tyttö Tampereelta.

Tämähän osoittaa todeksi jo aikaisemmin ilmeiseksi käyneen seikan, eli sen, että media on lääketieteen markkinappaikka. Se tekee sitä, mihin saa "ylhäältä käskyt"! Tänään Pohjois-Suomen alueuutisille varattu aika meni suurin piirtein siunailuun Rovaniemen varusmiesten sikaflunssatartunnoista, sekä siitä miten moni varusmies oli jättänyt rokotteen vuosi sitten ottamatta, joten he ovat nyt sitten tautia "levittäviä" yksilöitä!! 

Viimevuonnakin aalto lähti Rovaniemeltä ja kummasti laantui muualle edetessään. Siellä mahtaa olla THL:n "uskoon" hurahtaneita enemmänkin.

Näin tänään flunssatartunnoista  mediassa, mutta missään ei ole hiiskahdettukaan koko kansan yksityisyyteen ja ihmisoikeuksiin puuttuvasta laista koko syksynä. Lakimuutos kylläkin on jo käynyt käsittelyn läpi ja on viimeistä allekirjoitusta vailla valmis. Astuu siis voimaan 1.1.2011. Tämä on niin raivostuttavaa valtiovallan taholta, että olen valmis saamaan aikaan massaliikkeen, jossa kukaan ei enää maksa verojaan tälle hallitukselle. Sittenpähän miettisivät, millä pakkokeinoilla saisivat rahat niiden tutkimattomien rokotteiden ostamiseen monikansallisilta rikoskumppanilääkeyhtiöiltään ......... niin ja ministereille torkkupeittoja!

Vastaukset

Vieras
Vieras

#287 Re: Re: Miksi kuulen lakimuutoksesta vasta nyt?

2010-12-11 01:12:04

#285: Tyttö Tampereelta - Re: Miksi kuulen lakimuutoksesta vasta nyt? 

- Pykälä 12 on ollut laissa ja ainakin vuodesta 2003, ja jo sitä ennenkin,

eikä siihen ole tässä uudistuksessa tulossa olennaista muutosta.

- Lakimuutoksessa on kyse ainoastaan siitä, että vastuu rokotehankintoja koskevista päätöksistä siirretään THL:ltä STM:lle. (tms.)

Lisäksi on olemassa tämä aivan ERI sopimus:

- "194 maata, Suomi muiden mukana, on allekirjoittanut IHR-sopimuksen (International Health Regulations). Artiklat 21 ja 22 sallivat pakkorokotukset väestölle, kun WHO antaa pandemiamääräyksen. Suomi on yksi sopimuksen allekirjoittaneista maista."

 

- "Laki hyväksytty eduskunnassa toisessa käsittelyssä 7.12.2010

Hallituksen esitys laiksi tartuntatautilain muuttamisesta

( = vastuu rokotehankintoja koskevista päätöksistä siirretään THL:ltä STM:lle.)

Toinen käsittely
Hallituksen esitys HE 243/2010 vp
Sosiaali- ja terveysvaliokunnan mietintö StVM 33/2010 vp

Puhemies: Nyt voidaan hyväksyä tai hylätä lakiehdotus, jonka sisällöstä päätettiin ensimmäisessä käsittelyssä. Keskustelua ei syntynyt.
Päätökset: Eduskunta hyväksyi ensimmäisessä käsittelyssä sisällöltään päätetyn lakiehdotuksen.
Lakiehdotuksen toinen käsittely päättyi. Asian käsittely päättyi."