Ei pakkorokotuslaille

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#315 Re: Re: Re: Re: Miksi kuulen lakimuutoksesta vasta nyt?

12.12.2010 03:54

#312: Lakiehdotukset jalakimuutokset julkisiksi ennen päätöksiä - Re: Re: Re: Miksi kuulen lakimuutoksesta vasta nyt? 

Pakkorokotus pykälä 12 (jos tarve vaatisi pakkorokotusta) on ollut laissa ja ainakin vuodesta 2003, ja jo sitä ennenkin, 1986? asti,

eikä siihen ole tässä uudistuksessa tulossa olennaista muutosta.

- Lakimuutoksessa on kyse ainoastaan siitä, että vastuu rokotehankintoja koskevista päätöksistä siirretään THL:ltä STM:lle. (tms.)

Lisäksi on olemassa tämä aivan ERI sopimus:

- "194 maata, Suomi muiden mukana, on allekirjoittanut IHR-sopimuksen (International Health Regulations). Artiklat 21 ja 22 sallivat pakkorokotukset väestölle, kun WHO antaa pandemiamääräyksen. Suomi on yksi sopimuksen allekirjoittaneista maista."

Vastaukset

Summasummaarum....sama tulos, ellei saada aikaan totaalista muutosta terveydellä rahastajille
Vieras

#319 Re: Re: Re: Re: Re: Miksi kuulen lakimuutoksesta vasta nyt?

2010-12-12 13:26:14

#315: Vieras - Re: Re: Re: Re: Miksi kuulen lakimuutoksesta vasta nyt? 

Vieraalle, joka vastasi keskuseteluun 312.

Olipa laki pakkorokottamisoikeudesta peräisin miltä vuodelta tai vuosikymmeneltä tahansa, se ei tee sellaisesta laista yhtään oikeutetumpaa!

STM on osoittanut viimeviikkojen uustisoinnissa, että sitä ei huolestuta sen enempää sikaflunssarokotusten ja narkolepsiatapausten yhteys kuin on huolestuttanut Terveyden ja hyvinvointilaitostakaan. Paula Risikolta kysyttiin suoraan TV-lähetyksessä, miksi THL:n narkolepsiatutkimuksiin ei ole otettu ainoatakaan sikaflunssarokotuksesta sairastunutta pikkupotilasta. Risikko kiersi ensimmäisen kysymyksen, mutta haastattelija kysyi asiaa häneltä uudestaan. Risikko lopulta vastasi:"Jaa, en tiedä, täytyy varmaankin ottaa puhelu THL:ään tämän haastattelun jälkeen." Mitä voimme päätellä kaiken jälkeen?

Kummankaan instanssin virkamiehiä ei olisi kiinnostanut kuulla narkolepsiaa koskevista epäilyistä, eivätkä nuo olisi reagoineet mitenkään, ellei tieto olisi levinnyt kansan korviin ja instanssien uskottavuus ja rehellisyys joutui kyseenalaistetuksi siinä samalla. On aivan varmaa, että STM ja THL eivät tekisi mitään narkolepsian ja sikarokotteen yhteyksien tutkimiseksi, ellei sillä olisi niille niin suurta rahallista merkitystä tulevia rokottamisia ja pandemioita silmällä pitäen. Miettikääpä sitä "kultakaivosta" jonka äärellä nuo instanssit ovat menneinä vuosikymmeninä, yhteistyössä lääketeollisuuden ja WHO:n kanssa, jauhaneet rahaa kansan kukkaroista, laittamalla huhuja liikkeelle milloin minkäkinlaisista epidemioista, milloin missäkin maassa! Kuinkahan moni niistä on ollut todellisia epidemioita? Ko. haastattelussa myös Risikko vetosi kaiken takana olevan WHO:n uskottavuuteen. WHO pitäisi penkoa pohjamutia myöten, sen jokainen yhteys lääketeollisuuteen mm.

Narkolepsiaan sairaustuneita on nyt yli 100 ja Ruotsissa tapausten määrä kasvaa myös koko ajan. Sikaflunssarokotteen ja narkolepsiatapausten selkeä ajallinen yhteys on jo myönnetty naapurimaassa arvovaltaisella taholla. Suomessa se sama uniklinikan professori, jonka ansiosta narkolepsiatapaukset alkoivat valjeta keväällä 2010, hiljeni kummasti käytyään Sosiaali- ja terveysministeriön puhuttelussa, josta lipsahti uutinen. Hän on nyt saanut rahoituksen kuntoon pitkään sen tarpeessa olevaan hankkeeseensa! Hänellä menee nyt hyvin! Samaan aikaan Sosiaali- ja terveysministeriö kehtaa ilmoittaa rahan puutteesta, kun puhutaan korvauksista narkolepsiaan sairastuneille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Siellä halutaan "ensin tutkia"!! REHELLISENÄ TUTKIJANA TOIMII MIKÄS MUU LAITOS, KUIN TERVEYDEN JA HYVINVOINTILAITOS, JOKA ON RISIKON MUKAAN LUOTETTAVA JA RIITTÄVÄN AMMATTITAITOINEN, SEKÄ PUOLUEETON ELIN !!!!......... tutkimaan omaa ja STM:n yhteistä mokaa. HERÄTKÄÄ SUOMALAISET !!!!!!!!!!!

Toisin sanoen, on aivan sama kummalla "pukilla" on tämän "kaalimaan" vartiointitehtävä! Sekä Sosiaali- ja terveysministeriöllä että Terveyden ja hyvinvointilaitoksella on tasan sama päämäärä. Näistä kahdesta kuitenkin Sosiaali-ja terveysministeriö eroaa siten, että sieltä sataa tässä tilanteessa näennäisesti "arvovaltaisemmat" käskyt, joihin THL:n on helppo vedota jatkaessaan yhteistyötä monikansallisten lääkeyhtiöiden markkinoiden sponsorina. Varokaa ihmiset lastenne rokotetutkimuksia. Ne ovat ihmisillä tehtäviä kokeita!