Ei pakkorokotuslaille

Kommentoitu viesti

Suomalaisista vain harvalle voi syöttää enää pajunköyttä
Vieras

#353 Re: Pitääkö paikkansa???

13.12.2010 20:37

#343: Hämmentynyt - Pitääkö paikkansa??? 

Hei Hämmentynyt.

Lue lavilla 13 oleva kirjoitus, "Lakimuutokset ja lakiesitykset on keskusteltava ennen päätöksiä knsallisella tasolla." Siellä on asiaa siitä, että ei ole kysymys lillukanvarsista, kun puhutaan jokaisen suomalaisen itsemääräämisoikeudesta. Sillä ei ole mitään merkitystä, onko tällainen laki tullut 2003 voimaan, vai 1986? ! Se on joka tapauksessa tullut voimaan ja haluttu pimittää kansalta.  

Miksi ILTA-SANOMAT 13.1. kertoo oikein valokuvan kanssa mm. Oulussa sikarokotusjonosta?? Lehdessä ei ole ainoatakaan, edes pikku-uutista adressista, johon on jo 7300 suomalaista pakkorokotusta vastustavaa laittanut nimensä. Uutisointia ei ole ollut missään tiedotusvälineissä koko syksynä lakimuutoksesta eikä nyt adressista, joten tämä on ilmi selvästi juurikin tarkoitushakuista.  Olisiko Oulussa jonoa, jos ihmiset tietäisivät internetissä käynnissä olevasta rokotevastustuksesta ja kaikesta siitä tiedosta, jota sivulla on? EI OLISI, tai se olisi huomattavan lyhyt.

Juuri tästä syystä mediaa on kielletty puhumasta, että sikaflunssajonot eivät loppuisi. THL:llä ja STM:llä on liian paljon rahaa ja arvovaltaa pelissä. Ainoatakaan rokotteesta saatavaa euroa ei saisi mennä ns."ohi suun", näillä joilla on vielä edellisetkin narkolepsiat ja keskenmenot tutkimatta.

Tämän laajuinen vastustus hyvinvointivaltiossa, joka on ollut monikansallisille lääketehtaille näihin saakka kultainen lypsylehmä on hieno saavutus! THL ja STM ovat jo menettäneet niiden silmissä sen kirkkaimman kruunun hoitaessaan asian näin "huonosti" lääketeollisuuden kannalta kun katsotaan. Tämä on avannut suomalaisten silmiä kiitettävästi ja tuhansien luottamus on lääketeollisuuteen horjunut.

Lääketehtaat pois pörssistä, sillä se aiheuttaa selvän eturistiriidan ja mädännäisyyttä moraaliarvoissa!

Vastaukset

H, Huttula
Vieras

#356 Re: Re: Pitääkö paikkansa???

2010-12-13 21:05:28

#353: Suomalaisista vain harvalle voi syöttää enää pajunköyttä - Re: Pitääkö paikkansa???Tämän päivän Kalevassa oli, vissiinkin kolmannella sivulla, aika näkyvällä paikalla kuitenkin, kirjoitus: Rokotuksia vastustava adressi hämmentää netissä. Olihan tuokin nyt jotakin sentään, vaikka rehellisempää olisi ollut toki paljastaa, että Pakkorokotuksia vastustava laki hämmentää netissä.

Vaan kylläpä sitä on taas melkein jokaisessa itsenäisyyspäivän jälkeen ilmestyneessä lehessä ollut jotain pientä sikasaarnaa;  milloin tauti on tappanut maailmalla tänä syksynä valtavat kymmenen ihmistä tai milloin korjaillaan edellispäivän lehdessä olleita virheellisiä uutistietoja (jotka oli varmaan tahallaan laitettu väärin jotta olisi edes jotain sika-uutista seuraavan päivän lehteen).

Mutta kumma on jos vieläkin jossain jonotellaan näitä muotihuumeita