Ei pakkorokotuslaille

Kommentoitu viesti

Vai mitä?
Vieras

#431 Re: Re: Re: Nettiadressi levittää väärää tietoa pakkorokottamisesta

15.12.2010 20:26

#428: Vieras - Re: Re: Nettiadressi levittää väärää tietoa pakkorokottamisesta 

 Ethän puolustele, ethän! Sosiaali-ja terveysministeriö sekä Terveyden ja hyvinvoinninlaitos kyllä tietävät, mistä narusta milloinkin on hyvä nykäistä! Jutun suunta riippuu siitä, mitä kansassa halutaan saada aikaiseksi.

Suomen viranomaiset ja ministerit osaavat laittaa median juontamaan juttujaan, kun sen katsovat omaa etuaan sopivasti ajavan. Juuri oikeanlaatuisia juttuja!

Tiedätkös ........... 1987 oli vähemmän internettejä ja tietokoneita kotitalouksissa, kuin on tänäpäivänä ja harvemmassa taloudessa oli Suomen lakikirjaa! Kansalaiset olivat todellakin huonossa asemassa ministeriön kaavailemien lakien ja päätöksien ollessa kyseessä. Hallituksessa myös tiedettiin tämä, eikä huudeltu, kun oltiin  kaavailemassa lakia joka puuttuu kansalaisten yksityisyyteen, koska lain laatijoitten ahneus oli voittanut moraaliarvot ja etiikan.

Sikaflunssarokote oli kyllä "pakollinen" niille, jotka halusivat säilyttää välit työpaikoilla ja kouluissa! Mm. sairaaloissa ja vuodeosastoilla potilailla oli semmoisten hoitajien hoidoista oikeus kieltäytyä keväällä 2010, jotka eivät olleet sikarokotetta ottaneet. Minkä sinä määrittelet pakoksi? Senkö että sinut raahataan kunnantalolle ja piikki lyödäänpersuusiisi sinun huutaessa EEEIIIII  ?

Aikuisten rokotusten alkaessa Sosiaali-ja terveysministeriö sekä Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen propakanda ja aiheeton pelon lietsominen yhteistyössä median kanssa oli purrut osaan väestöä. Jos nämä olisivat tienneet kaiken, minkä myöhemmin saivat tietoonsa, moni ei rokotetta olisi ottanut, niin kuin näiltäkin sivuilta on saanut lukea. Puolet suomalaisista eivät tapelleet jonoissa.......... muistaakseni!

Sikarokote aiheutti kuolemia, joista me saimme lukea joitakin uutisia jopa suomalaisista sanomalehdistä, kunnes tapauksista tiedottaminen kiellettiin vauvan kuollessa siihen. Ruotsissa kuoli useita sairaanhoitajia muiden lisäksi. Sikarokotteen aiheuttamat keskenmenot voidaan myös lukea kuolemiksi.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#433 Re: Re: Re: Re: Nettiadressi levittää väärää tietoa pakkorokottamisesta

2010-12-15 20:49:46

#431: Vai mitä? - Re: Re: Re: Nettiadressi levittää väärää tietoa pakkorokottamisesta 

Viranomaiset eivät - onneksi - voi päättää, mistä ja miten lehdet kirjoittavat. Todisteeksi varmaan riittävät viime talvena julkaistut jutut THL:n ja lääkefirmojen kytköksistä.

Kuka kielsi rokotekuolemista tiedottamisen ja keltä? Sikarokotteen ja keskenmenojen yhteyttä ei ole pystytty osoittamaan. Lisääntyivätkö keskenmenot, kun odottavia äitejä rokotettiin? Mihin tietosi perustuvat?

Sitä paitsi on typerää syyttää viranomaisia tai lehdistöä lietsonnasta ja pelkojen herättämisestä, koska teette sitä itse tällä keskustelupalstalla koko ajan.