Ei pakkorokotuslaille

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#438 Re: Lain tulkinta

16.12.2010 00:45


Heh, asioista kannattaa ottaa selvää enemmältä kuin yhdeltä taholta, jos halajaa saada laajemman kuvan. Itse en näe tässä lainmuutoksessa mitään, mistä pitäisi älähtää. Tuo pykälä pakkorokotuksista on toden totta ollut vuosikymmeniä samassa laissa ja miettikääpä miksi sitä ei ole tarvinnut käyttää. Koska vielä ei ole ollut sellaista epidemiaa, joka olisi pakkorokotuksia vaatinut. Ovat olleet vain jo 80-luvulla kaukaa viisaita =)

Entäpä jos isorokko tai joku vielä vakavampi epidemia lähtisi Suomessa tai lähialueilla liikkeelle. Olisi ihan kohteliasta naapuria kohtaan rokottaa itsensä. Veikkaisinpa, että jono olisi terveyskeskuksen ovella rokottetta ottamaan, kun saman aiheutti jo sikainfluenssa. Kaikki ihmiset eivät kuitenkaan ole ihmisystävällisiä, joten jo nyt on mahdollista tartuntatautilain nojalla hoitaa ihmisiä heidän omasta tahdostaan riippumatta. Uskoisin, että rokotteen vastustajistakin valtaosa haluaisi itseään hoidettavan vakavan sairauden iskiessä vaikkei se tarttuva olisikaan. Rokotteen väestölle antama suoja saadaan toki, vaikkei kaikkia rokotettaisi, eikä pakkorokotuksiin siksi todennäköisesti jouduttaisi vakavassakaan epidemiassa.

Sen lupaan, että soitan kyllä itse auton hakemaan sen naapurin, jolla on isorokko vaikkei naapuri siitä varmasti riemastu.

Vastaukset

HUH HUH
Vieras

#441 Re: Re: Lain tulkinta

2010-12-16 10:42:19

#438: Vieras - Re: Lain tulkinta 

 Sinä "vieras" tulkitset lakia näin!

No kerroppa, kuinka toimit silloin, kun olet rokotteen ottanut kiltisti WHO:n julistettua pandemian, kun STM on suitsuttanut monikansallisten roketevalmistajien markkinatorvena rokotteen pätevyyttä, mutta kaiken jälkeen toteat, että sait  rokotteesta sivutuotteena aivovaurion tai ehkä HI-viruksen, niin kuin USA:n armeija sai isorokkorokotteesta 1965. NIIN  ................    Eikä pandemiaa tullutkaan!

Tulisiko sinulla silloin mieleen, että olitpas sinä fiksu, fiksumpi kuin joku muu, kun ajattelit näin paljon naapuriasi ?????

Kylläpä näitä viisastelijoita on moneen junaan laitettavaksi .................. että rokotemyrkkyä pitäisi ottaa ihmisystävällisyyden vuoksi ............... jokaisen!