Ei pakkorokotuslaille

Kommentoitu viesti

Mari Tervonen
Vieras

#497 Äly hoi älä jätä

17.12.2010 09:15

On hyvä että tällaisia adresseja allekirjoitetaan ja vielä enemmän että oikeaa tietoa välitetään rokotuksista. Sikainfulenssa rokotteella valmistaja- ja myyjätahot tekivät bisnest ihmisten terveydellä ja valtioitten rahoilla. Hirveä hysteeriä lanseerattiin niin että ihmiset kuolemanpelossa juoksivat kilvan piikille. Nyt on vammaantuneita lapsia ja varmasti aikuisiakin sekä kuolemakin on korjannut satonsa piikin ansiosta.
Tämän kaiken takana täytyy olla todellinen pahuus.
Suomalaiset ovat senverran tyhmää kansaa että menevät kuin mullikkalauma minne vaan kun joku tarpeeksi rummuttaa ja ohjailee.
Noustaan puolustamaan perheitämme.

Vastaukset

Älyä tämä kansa nyt tarvitsee selvitäkseen
Vieras

#502 Re: Äly hoi älä jätä

2010-12-17 11:42:39

#497: Mari Tervonen - Äly hoi älä jätä 

Kyllä. Todellinen pahuus jolle rahanahneus on nyt antanut siivet.

Valta siirtyy THL:ltä STM:lle, koska ministerö on se elin, joka keskustelee EU:ssa valtaa pitävien korporaatioiden kanssa, jotka nuo Arkadianmäellä itse hyväksyivät sinne, allekirjoittamalla Lissabonin sopimuksen.

EU-komissio on EU-parlamentin jäsenistä koottu elin, johon ei kansanäänestyksellä henkilöitä valita.

Valta siis on enää vain näennäisesti EU:lla, todellinen valta on EU-komissiolla, joka tarkoittaa läketeollisuutta. Isot pojat ne osaavat.

Ilman mitään  "salaliittoteoriaa", "mafia-teoriaa" tai muuta "natsi-lietsontaa"  tilanne vain nyt  on sellainen, että EU-komission jäsenten valinta paljastaa, mistä on kysymys. Tämä on kaikilla mahdollisuus selvittää itselleen jos on haluja. EU-komissio on elin joka Lissabonin sopimuksen allekirjoituksin on vienyt ja vie meiltä oikeudet määrätä itsestämme.

Suomen hallitus jätti kansalle kertomatta, mitä tuo Lissabonin sopimus sisältää ja on sen vuoksi selvää, että sopimus oli hallitukselle ja ministeriöille hyvä ja tuottoisa, mutta suomalaisten ei hallituksen mielestä  tarvinnut tietää siitä mitään. MIKSIKÄHÄN?

Näkemykseni on, että suora demokratia on ainoa mahdollisuutemme. Ajallisesti ainoa mahdollisuutemme ovat seuraavat vaalit 2011 laittaa asia järjestykseen. 

Jos nukkuvien puolue saataisiin heräämään, nykyinen hallitus päämäärineen häviäisi kirkkaasti taistelunsa ja meille palaisi todellinen demokratia, jossa ainoatakaan lakia tai lakimuutosta ei tehdä ennen kansanäänestystä.