Ei pakkorokotuslaille

Kommentoitu viesti

sirkku iso-tuisku
Vieras

#498

17.12.2010 09:26

Halutaanko ihmisistä tehdä lääketehtaiden koekaniineja pakkorokotuslailla? Käyttämättömät (kalliit) rokotteet makaavat varastossa kun ihmiset eivät lähteneetkään hysterian lietsontaan odotetusti ja ne on nyt saatava pois hinnalla millä hyvänsä??? Aika kummallinen lakialoite kun samaan aikaan on epävarmuutta sikainfluesnssarokotteen ja narkolepsian yhteydestä. Eli koululaiset, vauvat ja varusmiehet kai sitten olisivat tällä piikkilistalla. Potilaan oikeuksiin kuuluu oikeus päättää mitä lääkitystä hän ottaa vastaan. Tämä oikeus otettaisiin siis meiltä pois. Annettaisiin valta lääkäreille, (lue:lääkkeitä valmistaville tehtaille). Kannattaa miettiä mitä muita tilanteita tulee eteen kuin pakkorokotukset. Itsemääräämisoikeus luovuttettasiin toiselle ihmiseslle. Tuolla ihmisellä olisi asemansa perusteella määrätä meidän kehostamme. En hyväksy sitä. Eikä sitä hyväksy EU:n ihmmisoikeudetkaan.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#499 Re:

2010-12-17 10:00:16

#498: sirkku iso-tuisku -  

On se kumma, jos ei 'EU:n ihmisoikeudet' hyväksy, kun vastaava laki kaikissa muissakin EU-maissa.

Vieras
Vieras

#501 Re:

2010-12-17 11:04:51

#498: sirkku iso-tuisku -  

Ihmisistä on jo kauan tehty koekaniineja lääkteollisuudelle. Olen ollut yksi heistä ja minun 2 kk vanha vauvani! Sairastuin rintatulehdukseen ja menin lääkäriin.

En ollut kuullut antibiootista jota voisi syödä  imettäessä ja pelkäsin , että imetys on lopetettava. Sain reseptin Kefaloxin- nimiseen antibioottiin. Kysyin kahdesti lääkäriltä, olinko ymmärtänyt oikein, että voin syödä lääkkeen ja kuitenkin imettää. Tämä kunnan terveyskeskuksen johtava naislääkäri vannoi, että näin voi tehdä ja lähtiessäni vakuutti, että kipu on pois neljän vuorokauden päästä lääkeen aloittamisesta. Meni 4 päivää. Lapsen herättyä uniltaan hänen silmänsä kääntyivät nurin ja kädet sekä sormet harottivat pienenkin liikkeen surauksena. Soitimme myrkytyskeskuksiin hädissämme, joista epäilyt antibiootin osuudesta tyrmättiin välittömästi. "Ja kuuria ei saa lopettaa kesken." Tein päätökseni. En ottanut ainoatakaan pilleriä sen jälkeen. Lapsen tila palautui. Kun menin tuon saman terveyskeskuksen järjestämään jälkitarkastukseen, kerroin Kefaloxiinin aiheuttamasta reaktiosta, tämä toinen lääkäri sanoi: " Minä kirjaan tuon ylös, Kefaloxiiniahan  vasta tutkitaan voisiko sitä käyttää imettävien äitien rintatulehdukseen." Kuka tietää mitä jälkiä kaksi kuukautta vanhaan vauvaan menneet myrkyt jättivät!

Tämän yhteiskunnan terveydenhuoltojärjestelmä ei ole kantanut, eikä kanna mitään vastuita teoistaan. Se on kokonaisuudessaan lääketeollisuuden markkinapaikka. Vasta pitkäaikainen ja suuren ihmismäärän tekemä painostus saa heidät pesemään silmänlumeeksi jälkipyykkiä teoistaan ja päätöksistään, kuten nyt nämä narkolepsialapset ovat osoittaneet.

Rokotetutkimukset.

On järkyttävää että suomalaisia ihmistaimenia piikitetään elohopealla (tiomersaali), formaldehydillä (aiheuttaa todistettavasti syöpää), skvaleenilla (aiheuttaa autoimmuunitilan elimistössä, so. elimistö kääntyy itseään vastaan, kuten reumassa, fibromyalgiassa, MS-taudissa, syövssä jne.) sekä muita säilöntä- ja lisäaineita. Tämän kaiken lisäksi vauvoihin istutetaan viruksia, jotka on kasvatettu apinan munuaisessa kuten POLIOROKOTE, kanankeltuaisessa  jne. joissa piilevistä, vielä tuntemattomista viruksista ei tiedä kukaan. Kun niistä jotakin on paljastunut vuosien kuluttua, niin meillä on jo AIDSIN kaltaisia sairauksia ihmiskunnassa, johon näillä "lahtareilla" ei sitten ole sitä poistavaa myrkkyä kuitenkaan. Tätäkin HI- viruksen karkausta ihmiseen on lääketeollisuus yrittänyt piilottaa yli  40 vuotta, onnistumatta kuitenkaan aivan täydellisesti.  Jos AIDSIN todelliset taustat olisi ihmiskunnalle kerrottu, moniko olisi jättänyt rokotteet ottamatta! Miettikääpä kenen osakesalkusta tuo summa nyt puuttuisi?

Rokotetutkimukset ovat ihmiskokeita, joilla vauvojen vielä kehittymätön immuniteetti uhrataan lääketieteen alttareille, eikä vanhemmille kerrota mitä tosiasiassa tapahtuu, edes sitä tietoa, joka näillä rokotuksista päättävillä itsellään jo on. Pikkuvauvojen vanhemmat narrataan uhraamaan lapsensa "lääketieteen Moolokille", kuin ennen muinoin jumalille konsanaan. Sanokaapa, kenellä on oikeus päättää ihmistaimenen elimistön peruuttamattomasta pilaamisesta jo vaiheessa, ennenkuin hänellä on mahdollisuutta itsellään sanoa sanaakaan?                  

PS. MS-tauti on nuorten ja nuorten aikuisten sairaus!!! Mistä johtuu laktoosi-intoleranssi, keliakia, allergiat!!!

Jos tuo ei ole PAKKOA, niin mikä sitä on? Terveyden nimissä ja pakon edessä tämmöistä "terveyttä" on piikitetty suomalaisvauvoihin jo 1941-  alkaen, silloin kun ensimmäiset rokotukset (BCG) on otettu vastasyntymneille käyttöön. Siitä se hulluus  on alkanut ja lasten terveydellä rahastaminen. Eikä loppua näy!