Ei pakkorokotuslaille

Kommentoitu viesti

Paavo Karvinen
Vieras

#531 Viranomaispainostus ja lääketeollisuus

25.12.2010 11:21

Koululääketieteen nykyisten hoitokäytäntöjen taustalla ovat lääketeollisuus ja sen kaupalliset edut.

THL ja Terhi Kilpi vastaa H1N1 rokotusten sivuvaikutusten selvittämisestä. Sama henkilö GSK:n juoksupoikana oli myös painostamassa pienten lasten vanhempia ja raskaana olevia osallistumaan ihmiskokeeseen testaamattomalla H1N1 nanorokotteella.

Suomen rokotusmyönteisen ilmapiirin taustalla on viranomaisten ja median tarkoitushakuinen pelottelu ja kampanjointi rokotusten oletetuista hyödyistä, haittojen huomiotta jättäminen, keskustelun lähes täydellinen puuttuminen, sekä kansalaisten tietämättömyys ja auktoriteettiusko.

Vastaukset

Vika on johdossa jota kääntelee lääketeollisuus
Vieras

#534 Re: Viranomaispainostus ja lääketeollisuus

2010-12-28 12:56:26

#531: Paavo Karvinen - Viranomaispainostus ja lääketeollisuus 

Viimeisten 30 vuoden ajalta rokotteiden ja lääkkeiden myyntiorganisaatiot, sekä niiden kehitys eivät päivänvaloa kestä. Korporaatiokytkennät ja muu kähinä toisilla teollisuuden aloilla, (samoin kuin ministeriötasollakin) ovat pala palalta murentaneet niiden uskottavuutta, kun ne ovat tehneet virheitä ja siten paljastuneet. Se että lääketeollisuus on voinut jatkaa rahavirran allonharjalla ratsastamista näin pitkään johtuu siitä, että lääkebisnes on bisnestä röyhkeämmästä päästä, jolla kansojen valtamassoja on hämätty valkeilla takeilla ja valehtelemalla luulemaan, että kysymys on "puhtaasti heidän parhaastaan". Veroviranomaiset eivät puutu mhinkään, mikä tuottaa alveja ja muita päällekkäisiä sekä suoria veroja valtion kassaan, tai mihin ei ole pakko puuttua maineen menettämisen uhatessa riittävän suuren ihmismäärän osoittaessa sormellaan näitä. Tämä on nähtävissä kaikessa kehityksessä Suomessa ja muualla. Lisäksi haluaisin nähdä, kuinka suuri joukko kansalaisia kykenisi saamaan yhdenkään juristin toimimaan työnsä puolesta oikein, kun hänelle lääketeollisuus ja jokainen siitä bisneksestä hyötyvä maksaa riittävän suuren summan rahaa. Tämähän on jo pitkään ollut hyväksi havaittu keino "auttaa" tämän maan juristeja pitämään suunsa kiinni!

Vanha sanonta on, että korppi ei korpin silmää noki! Lääkebisneksellä on varaa maksaa juristeille. Yhdenkään juristin lompsa ei sulkeudu eikä suu avaudu, kun puhutaan riittävän suuresta lahjusrahasta!  Koska lääkemafia varastaa koko ajan valtion kassasta (eli meiltä), sieltä eivät voiteluvarat lopu. Lääkebisneksestä hyötyvät iskevät silmää "kassanvartioille" ja  pelottelevat samalla hyväuskoista kansaa olemattomilla viruksilla ja bakteereilla luulemaan, että nyt se vasta on kauhea tauti tulossa. Kansa marssii ja oikein jonottaa, että saisivat lisää viruksia itseensä, ns. terveysviranomaisten hymistessä heidän selustassaan. Jokainen rokoteannos, pakollinen ja vapaaehtoinen, peritään kansalta perityistä verovaroista, eli meistä jokainen maksaa, eikä meillä ole siihen mitään sanomista. Kun sitten näistä "vaarattomista" ja "tutkituista" rokotteista sairastutaan, niin sehän tietää lisää rahaa lääketeollisuudelle ja lisämenoja veronmaksajille, myös niille veronmaksajille, jotka vastustavat tällaista mielivaltaa.