Ei pakkorokotuslaille

Kommentoitu viesti

Fasismi elää lääkebisneksessä
Vieras

#536 Lukekaapas ja miettikää, mitä alla olevasta osoitteesta luette

28.12.2010 22:33

http://educate-yourself.org/cn/vaccinationsilentgenocide14nov05.shtml

Ellei englanninkieli suju, osoiteessa olevan tekstin voi kääntää suomenkielelle.

Rokottaminen on kansainvälistä puuhailua, jossa samanlaisella painostuksella virusten pakkosyöttöä yritetään ajaa jokapuolella maailmaa läpi, kuin nyt on jo ollut muutamia vuosia meneillään Suomessa.

Jos tästä on halua selvitä saamatta tautia, meidän on lopetettava niiden vallankäyttö, jotka ajavat pakkorokotuslakia ja sen muutoksia ottamalla pois ihmisiltä itsemääräämisoikeudet. Niin suureen laajasydämisyyteen on hulluutta uskoa, että hyvää on aivan jopa pakko pakottaa ihmisille.

Täällä joku on jo aikaisemmin ehdottanut vapaata demokratiaa, jossa yhtään lakia tai lain muutosta ei tehdä ilman kansanäänestystä. Kannatan sitä ja sanon, että niin olisi hyvä tehdä myös kaikkien niden, jotka haluavat elää ja elää terveenä.

Ihmisten moraaliarvot ovat muuttuneet. Nyt pieni joukko samanlaisia ihmisiä, kuin me kaikki olemme, istuu päättämässä suurelta joukolta, eli meilä jokaiselta peritystä varoista. Sanotaan, että tilaisuus tekee varkaan.

Tässä moraaliköyhässä maassa se pieni joukko ihmisiä, joille olemme antaneet vallan päättää suuresta määrästä yhteistä rahaa, pitävät meitä todella typerinä. Antaisitko sinä kaikki rahasi oudoille tyypeille ja sitten jäisit odottamaan varmana siitä, että he käyttävät rahasi lupaamallaan tavalla?

Tulisi jo herätä todellisuuteen ja ymmärtää, että jokainen instanssi, jolla on vähänkään rahaa käytössään, laittaa kaiken tuottaviin pörssiyhtiöihin. Siinä ei paina se, onko raha omaa vai toisten. Siinä "jalot" vaalilupaukset unohtuvat oitis, kun jossakin pörssiyhtiöt lupailevat miljardien voittoja. Laillistettua rosvousta on ollut jo vuosikymmenet nähtävissä Suomessa ja sitä harjoittavat tämän maan virkaa tekevät, menimmepä sitten kuinka syvälle tahansa virkaportaisiin katsomaan, niin asia on jokapuolella samanlaista.

Nykyinen valtiovallan tapa hallita vie yhteiskuntamme yhä syvemmälle kurjuuteen ja siitä tulisi tehdä loppu.

Suomalaisten on saatava sanoa mielipiteensä meitä jokaista koskettaviin lakeihin ja niiden muutoksiin. Tämän maan hallitukset eivät ole enää aikoihin ajatelleet kansalaisten etua, vaan ainoastaan omaansa. Jos emme nyt seuravissa vaalessa 2011 osoita riittävästi tahtoa tulla kaikessa kuulluksi, niin seurauksista saamme syyttää vain itseämme. Moniko vielä jaksaa uskoa vaailupauksiin? Annammeko saman farssin edelleenkin toistua? Eivätkö tällaiset pakot saa meitä ymmärtämään tilanteen vakavuuttaa selvästi? Olemmeko edelleen tyhmän jääräpäisiä puolueuskovaisia haluamatta nähdä, että maailma ympärillä on muuttunut juuri niiden tekojen seurauksena, joita Arkadianmäelle kansa on äänestänyt menneissä vaaleissa. 

Vastaukset

Vieras
Vieras

#537 Re: Lukekaapas ja miettikää, mitä alla olevasta osoitteesta luette

2010-12-29 13:14:22

#536: Fasismi elää lääkebisneksessä - Lukekaapas ja miettikää, mitä alla olevasta osoitteesta luette 

Järkyttävää oli teksti, johon nimimerkki "Fasismi elää lääkebisneksessä" viittaa. Jokaisen adressin allekirjoittaneen kannattaa tutustua siihen ja tosiaan miettiä, mihin ollaan menossa.