Ei pakkorokotuslaille

Kommentoitu viesti


Vieras

#544 CODEX ALIMENTARIUS+S 510 Food Safety Bill, tukevat lääke-ja ruokateollisuuden motiiveja

30.12.2010 22:08

Pahoittelen pitkää tekstiä. Aihe on järkyttävän tärkeä!

Yritetäänkö näitä meihin kaikkiin vaikuttavia lakeja tehdä kansalta salassa?
Kas kun missään Suomen lehdissä eikä uutisissa ole mitään tuosta
USA:n Senaatin S 510 Food Safety -lakiehdotuksesta ?

Eikä myöskään Codex Alimentarius suunnitelmista kerrota missään julkisissa suurissa medioissa. Kyllähän kansalaisten kuuluisi tietää, millaisia säädöksiä valmistellaan Eu:ssa, jo ennen niiden voimaantulopäivää, samoin luulisi että on uutisoitava aihe, jos USA:ssa pyritään jotenkin standardisoimaan ruoantuotantoa ja tuotanto-olosuhteita tms.?

Osan pystyy lukemaan joten kuten englanniksi, mutta kumma ettei suomeksi ole mitään muissa medioissa.

Despite massive protests, US Senate passes S 510 Food Safety Bill
Tiistai, 30 marraskuu 2010
http://www.naturalnews.com/030576_Food_Safety_S_510.html

konekäännös
http://translate.google.fi/translate?hl=fi&sl=en&u=http://www.naturalnews.com/030576_Food_Safety_S_510.html&ei=tLb1TMbzDZHEswbfnem3BA&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CB4Q7gEwAA&prev=/search%3Fq%3DDespite%2Bmassive%2Bprotests,%2BUS%2BSenate%2Bpasses%2BS%2B510%2BFood%2BSafety%2BBill%26hl%3Dfi%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DmSd%26sa%3DG%26rls%3Dorg.mozilla:fi:official%26channel%3Ds
****
"* This bill, as originally written, would have outlawed most nutritional supplements through "harmonization" with European laws.

* It also would have authorized ten-year prison sentences for farmers selling raw milk to their neighbors.

* Both of those provisions were eventually stripped out of the bill thanks to some last-minute amendments, but it gives you an idea of the outright police state mentality of the original bill authors who attempted to put in place complete government control over food, gardens, raw milk and more.

The new Food Tyranny Act -- called the "Food Safety Modernization Act" in the US Senate -- has been passed by the senate today.

* It would give the FDA vast new powers to criminalize and imprison farmers and food producers while doing absolutely nothing to address to real root of the food contamination problem: Factory animal farm operations (which are regulated under the USDA, not the FDA).
-------------------------------------------------------------------------------------

CODEX ALIMENTARIUS (TÄRKEÄÄ!)

(emme saa kohta ITSE päättää, mitä syömme, miten haluamme hoitaa terveyttämme, joku muu päättää ja määrää sen pian puolestamme, jos jatkamme sohvalla makaamista)

"Asia on tärkeä ja vakava. Meidän kaikkien ruokakuppia, lisäravinteita ja hoitoja ollaan vaivihkaa muutamassa suuntaan, joka tukee lääke- ja ruokateollisuuden intressejä.
Ensimmäisenä koealueena on EU. Kaikki tämä muka tieteen varjolla. Se on sitä "tiedettä" mitä tässä olemme jo nähneet. Sen ainoana tarkoituksena tuntuu olevan ihmisten pelottelu.

Kansalaisten valinnan mahdollisuuksia ollaan rajoittamassa raskaalla kädellä. Euroopasta on vähitellen muotoutumassa se arjalaistyyppinen ihannealue, jota johtavat opportunistiset asian-tuntijatutkijat ajaen vain rahoittajiensa intressejä.

Samoilla väitteillä todistettiin aikoinaan myös rotuopit. Vain valituilla viisailla on yhteys salattuun tietoon, jota meidän maan matosten täytyy maassa ryöminen kunnioittaa keskitysleirien uhalla. Jos hoidat itseäsi halusi mukaan tai syöt omaa ruokaa, niin vankilaan joudut.

Codex jos mikään murskaa ihmisen perusoikeudet.

Jokainen voi osallistua mielipiteellään allekirjoittamalla adressin. Adressienkin mahdollisuutta ollaan rajoittamassa.

Lukekaa muuten Rathin sivuja, niin hiukset nousevat pystyyn. Hän ei ole mikään huuhaa- kundi vaan rautainen asiantuntija ja kaksinkertaisen nobelistin Linus Paulingin läheinen työtoveri." http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=191&kom=1#kom

"Hei kaikki! Nyt meillä on n. 2 vuotta aikaa tuoda julki mielipiteemme
CODEX ALIMENTARIUKSESTA, jonka EU aikoo toteuttaa ensin ja muu maailma (USA) sitten perässä. Kannattaa tutustua alla olevaan materiaaliin, joka koskee, vitamiineja ja hivenaineita ja vapauttamme valita hoitomuotoja.

Asialla on kuitenkin kiire, koska EU:sta kantautuu tietoa, että kansalaisten valtaa vaikuttaa adressien kautta ollaan rajoittamassa: www4.dr-rath-foundation.org

Alta löytyy tietoa ja kohta, missä voi allekirjoittaa PETITIONin tämän yrityksen kansainväliseen tukemiseen. Lähetän toisessa sähköpostissa TOISEN PETITIONin, myöskin kansainvälisessä yhteisössä. Joten käyttäkää äänivaltaanne, kun vielä on mahdollista! KIITOS!"

Tämä toinen adressi: "Hi, I wanted to draw your attention to this important petition that I recently signed:
"Unfair EU Restrictions on Vitamin & Mineral Levels"
www.ipetitions.com

I really think this is an important cause, and I´d like to encourage you to add your signature, too. It´s free and takes just a few seconds of your time. Thanks!"
p.s. If you would like to start your own free petition, you can do so at
www.ipetitions.com

Kommentti-osiosta:
"Homeopatian osalta en valita jos se huijaus saadaan loppumaan, mutta muutoin Codex kuulostaa lääkefirmojen juonelta ja jossain määrin jopa maapallon väkiluvun tarkoitukselliselta vähentämiseltä kun viedään mahdollisuus terveelliseen ruokaan.
Tosin ei ne "luomu"ruoat mitä nyt kaupasta saa kovin luomua ole tälläkään hetkellä. Tässä muuten todella mahtava luento aiheesta:
http://video.google.com/videoplay?docid=5800206429960925518#"

LINKKEJÄ:
Codex alimentarus elintarvike laki:
http://www.healthfreedomusa.org/?page_id=157

http://elamakasissamme.blogspot.com/2010/11/viela-eun-yrtiilaake-ja.html

http://talousdemokratia.blogspot.com/2009/04/codex-alimentarius-aihetta.html

http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2009/12/12/codex-alimentarium/

http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=191&kom=1#kom
-------------------------------------------------------------------------------------"Mikä on Codex Alimentarius?

"Codex Alimentarius" sinänsä on kokoomateos ruokastrandardeista, käytäntökoodeista ja suuntaviivoista, jotka erittelevät tarkoin kaikki ravintoa koskevat vaatimukset olivatpa ne prosessoituja, semi-prosessoituja, geenimanipuloituja tai tuoreita.

Niiden tarkoitus on suojella kuluttajien terveyttä, varmistaa kaupan sääntöjenmukaiset käytäntötavat ruoan markkinoinnissa ja eliminoida kansainväliset esteet ruokamarkkinoilta standardisoimalle ruoan laatuvaatimukset.

Tämä kaikki kuulostaakin hyvältä, mutta tässä on todellisia suuria ongelmia koskien strategioita, joita he käyttävät “suojelemaan teitä”.

Codex käyttää toksikologiaa (= oppia myrkyistä) ravintoaineiden määrittämiseen.

Codexissa on monia ongelmia, joista useita ei heti huomaa vaikka olisi todella oikea näkökulma.

Mutta yksi oudoin ja todennäköisesti vaarallisin asia on heidän Vitamiini ja hivenaine ohjeessaan (Vitamin and Mineral Guideline), joka valmistui 4.6.2005, ja joka luokittelee RAVINTOlisät toksiineiksi.

Kyllä. Tähän päädytään, kun käytetään riskien arviointia mittaamaan ravintoaineiden turvallisuutta.

Riskien arviointi on toksikologian osa-alue, jota nimitetään myös tieteeksi myrkyistä.

Terveessä maailmassa sitä käytetään arvioimaan, kuinka paljon MYRKYLLISTÄ ainetta (lisäys:kuten esim.formaldehydi, lääkeaineet) voi turvallisesti käyttää ilman huomattavia fyysisiä ongelmia. Heti, kun saadaan aikaiseksi biologinen vaikutus, on saavutettu ylin, korkein saantiraja tälle aineelle.

(lisäys:vitamiinithan ovat VÄLTTÄMÄTTÖMIÄ elimistömme toiminnalle, emmekä pysy kunnossa ilman niitä. Niitä on pakko saada joka päivä ruuasta, RAVINTOlisistä ja muualta. VITAMIINIT eivät ole "myrkkyjä", vaan välttämättömiä . Niissäkin on raja, minkä verran on se, kuinka paljon tarvitsemme päivittäin.)

Codex Alimentarius "tanssii" hitaasti mutta varmasti siihen tilanteeseen, jossa se määrää universaalisti maksimin "turvallisen" tason jokaiselle vitamiinille, mineraalille, ravintolisälle ja yrtille, joita sitten voi laillisesti valmistaa, käyttää tai myydä -- Ja tällöin "turvallinen" tulee olemaan tasolla, jolla ei ole lainkaan fyysistä vaikutusta.

Tämä ei kuitenkaan ole täysin valmis prosessi. Sitä on jatkunut jo lähe 50 vuotta ja se tulee mahdollisesti viemään vielä useita vuosia ennen kuin heidän kaikki suunnitelmansa on toteutettu. Sillä Codexía viedään "sentti sentiltä" eteenpäin,yksi lakimuutos kerrallaan, eri aikoina, eri maissa.

Kuitenkaan ei lopulta voida koskaan päästää näkyvistä lopullista päämäärää, joka on globaali "harmonisointi" Codex´in järjettömillä rajoittavilla säännöillä ja vääristellyillä ideoilla ravitsemuksesta.

Kun tämä direktiivi tulee kokonaan voimaan, tulee suurin osa lisäravinteista katoamaan markkinoilta yksinkertaisesti kohtuuttoman korkeiden testaus- ja lisensointikustannusten takia.

Kaikki, mikä todennäköisesti jää lopulta jäljelle Codex´in Vitamiini ja Mineraali - ohjeistuksessa, tullaan rajoittamaan sellaisiin annoksiin, että niillä ei ole enää yhtikäs mitään hyvää vaikutusta terveyteen!!

Toimi nyt! Jos arvostat vitamiinien ja muiden ravitnolisien saantia, ole hyvä, äläkä jää sivustakatsojaksi. Toimi!
-------------------------------------------------------------------------------------

* PIPARMINTTU joutui valvonnan alle mikä tarkoittaa että sen myyminen ja kasvattaminen ilman lupaa tulee laittomaksi 1.4.2011 !!!!!!!!!!

* EU Declares Peppermint a Controllable Herb

The madness knows no bounds! Access to humble peppermint may be at risk in the EU.
After 30 April 2011*, if you grow herbs in the garden, then process them into oils or teas or simply sell the dried leaves, you will be breaking the law...unless you have the finances and will to submit to the MHRA rules.

* INKIVÄÄRI on tulossa kiellettyjn listalle sekin. Oliko Thaimaa vai Indonesia joka jo sen kielsi.

"Kaikki nuo yrttikiellot liittyvät Codex Alimentarius-nimiseen hirviölainsäädäntöön (jota Pekka Puskakin on ollut laittelemassa WHO:n yhteistyökumppanina, tiemmä?) ja siihen että lääkeyhtiöiden patentit ovat menossa vanhoiksi."

Vastaukset

Kerro toimintaohjeet
Vieras

#546 Re: CODEX ALIMENTARIUS+S 510 Food Safety Bill, tukevat lääke-ja ruokateollisuuden motiiveja

2010-12-30 22:56:07

#544: - CODEX ALIMENTARIUS+S 510 Food Safety Bill, tukevat lääke-ja ruokateollisuuden motiiveja  

Hei, annat neuvon toimia nyt, heti, mutta saisinko hieman yksityiskohtaisemmin tietoja siitä, mitä silloin tulee tehdä, kun toimitaan heti?

En ole varmasti ainoa, jolta meni ohi asian ydin ......... todella tärkeän asian ydin!