Maahanmuuttajien tuet

Kommentoitu viesti

Fakta

#377 Tämä on faktaa

13.08.2012 15:41

#368: reuma äippä - muutaman fakta etuuksista 

 Reuma-äippä kirjoittaa totena tällaista soopaa: "sosiaalitoimisto maksaa heidän asuntolainoja ja ostaa asuntoja -he saavat ajokortin maksusitoomuksella, kuten myös myös auton ja kaikki sen kulut maksetaan - he saavat avoimia maksusitoomuksia mm. stokmannille. - sosiaalitoimisto maksaa kaikki heidän laskut, katsomatta mitä ne ovat - lisäksi heillä on mm. sopeuttamis raha joka tulee extrana joka kuukausi, oli tarvetta tai ei - he saavat lapsille harraste rahaa sekä kodin irtaimistoon. nämä ovat asioita mitä suomalaiset eivät saa. miksi maahanmuuttajien saldot saavat olla kymmeniä tuhansia euroja kun käyvät sosiaalitoimistossa?"

Uskomatonta millaista progandaa ja provosointia voidaan kirjoittaa. Sosiaalitoimisto ei todellakaan maksa asuntolainoja, autoja, ajokortteja asiakkailleen, oli maahanmuuttaja tai umpisuomalainen. Ja avoimia maksusitoumuksia, huh huh.

Vastaukset

Ne tietävät eniten, jotka ovat vähiten perillä asioista.

#382 Re: Tämä on faktaa

2012-08-14 17:14:40

#377: Fakta - Tämä on faktaa

Valitettavasti olet väärässä. Kerro minulle, kuka maksaa maahanmuuttajan muotoikuteet, uudet "lääppimiskännykät" ja niiden laskut, bussiliput, asumisen, huonekalut, ruuan, lääkärinpalkkiot ja tutkimuspalkkiot?

Puhu vasta sen jälkeen, kun olet ensin vastannut näihin kysymyksiin!