Kannabis lailliseksi

Kommentoitu viesti

Ylen Sankia Priha
Vieras

#2700

05.01.2011 17:17

Hyvä Herra "Jaakko Mäki",

OLE YSTÄVÄLLINEN JA LOPETA SEURAAVANLAINEN TYHJÄNPÄIVÄINEN HORINA:

"Kannabis on jo dekriminalisoitu monessa muussa maassa. Kannabiksen päihdyttävästi vaikuttavien ainesosien kannabinoidien tappavaa annosta ei tiedetä, mutta arvioiden mukaan kannabista pitäisi kerralla nauttia useita kiloja, jotta yliannostus tapahtuisi. Tiedemaailma ei tunne kuolemaan johtanutta yliannostustapausta. Yhdellä käyttökerralla puhutaan maksimissaan muutamista grammoista.

Kannabiksen pienen määrän hallussapito ja käyttö pitäisi laillistaa suomessakin.

* Suuri rahasampo siirtyisi salakuljettajilta sekä rikollisjärjestöiltä valtiolle.

* Myyntiä voitaisiin valvoa, alaikäisten olisi vaikeampi hankkia kannabista.

* Poliisilta vapautuisi suuri määrä voimavaroja oikeiden rikosten tutkintaan.

* Yhtenä tärkeimmistä lääkekäyttöä puolustavista tekijöistä voi mainita vahvojen kipulääkkeiden käytön väheneminen."

HARJOITTAMAASI TOIMINTAA KUTSUTAAN SIVISTYNEIDEN IHMISTEN KESKUUDESA NIMELLÄ D I S I N F O R M A A T I O. EDELLÄ MAINITTU SANA VOI OLLA SINULLE HIEMAN VAIKEA YMMÄRTÄÄ, JOS OLET SÄTKÄSI HYVIN POLTTANUT, MUTTA YLEISESTI OTTAEN SANALLA DIS-IN-FOR-MAA-TIO TARKOITETAAN, ETTÄ JOKIN HENKILÖ JOHTAA HARHAAN SUURTA YLEISÖÄ KERTOMALLA SYÖTTÄMÄLLÄ PARIN TOSIASIAN SISÄLLÄ TÄYTTÄ POTASKAA.

ADRESSIN KEHITTÄJÄNÄ SAATAT OLLA NERO, SILLÄ ONNISTUT JOHTAMAAN KOHDERYHMÄSI, ELI ARVOSTELUKYVYTTÖMÄT, KIRJOITTELEMAAN NIMIÄÄN INNOISSAAN TÄHÄN PIKKUADRESSIISI. NÄYTÄT PYRKIVÄN HOUKUTTELEMAAN NIITÄ, JOTKA EIVÄT YMMÄRRÄ, MIKSI HUUMAUSAINEET ON KIELLETTY.
(ELI EIVÄTKÖ HUUMAUAINEET OLE LAITTOMIA JUURI SIKSI, ETTÄ NE AIHEUTTAVAT TEVEYSHAITTOJA?) EI NIITÄ KUKAAN HUVIKSEEN OLE KIELTÄNYT, VAIKKA NÄIN LUULET.

KUITENKIN TYYLISI PUOLTAA ENEMMÄNKIN SITÄ, ETTÄ SUHTEELLISUUDENTAJUSI EI NÄYTÄ OLEVAN VIISIVUOTIAAN (5-V) TASOA YLEMPÄNÄ PÄÄTELLEN SIITÄ, JOS TODELLISUUDESSA KUVITTELET, ETTÄ "Poliisilta vapautuisi suuri määrä voimavaroja oikeiden rikosten tutkintaan." ja "Myyntiä voitaisiin valvoa, alaikäisten olisi vaikeampi hankkia kannabista." OLISIKOHAN TODELLAKIN NÄIN?

LISÄKSI MIKÄLI TAVOITTEESI OLI HERÄTTÄÄ KESKUSTELUA, NIIN ONNISTUIT LOISTAVASTI. TOSIN KESKUSTELUSSA EI OLE ENÄÄ PÄÄTÄ EIKÄ HÄNTÄÄ, JOTEN ONNISTUIT VIELÄKIN "PAREMMIN". TOISAALTA, MITÄ JÄRKEÄ ON KOKO KESKUSTELUSSA, JOS EI KÄSITETÄ, MISTÄ PUHUTAAN?

TOIVOTAN LOISTAVAA JATKOA PUUHASTELULLESI, VAIKKA TUSKIN ONNISTUT.

PS. ODOTAN INNOLLA, KUINKA MONTA RAIVOSTUNUTTA KOMMENTTIA VIESTINI SAA AIKAAN. ITSE NAUTIN SIITÄ, KUINKA ARVOSTELUKYVYTÖMÄT YRITTÄVÄT LAUKOA MINULLE SATUJAAN!

Vastaukset

Vieras
Vieras

#2757 Re:

2011-01-29 03:57:00

#2700: Ylen Sankia Priha -  

vitt u että oot hullu ihminen oot selvästi sivistyneisyys Päissäsi kirjoittamaan jotain erittäin tyhmää... olet myös yksi niistä jotka eivät tiedä mistä puhuu

Spacecake from uranus
Vieras

#2776 Re:

2011-02-05 17:41:53

#2700: Ylen Sankia Priha -  

huoh.

Ottaisit asioista selvää ennenkun tulet tänne laukomaan "totuuksia"
Tuo on myös aika pahasti yleistämistä kun sanot että me kaikki jotka ollaan kannabiksen laillistamisen kannalla ollaan "narkkareita" joiden ajatuksen juoksu on lapsen tasoa.

Itse olen polttanut pari kertaa elämäni aikana ja siitä edellisestä kerrasta on yli puoli vuotta, siihen ei todellakaan jää koukkuun kuten useimmat luulevat koska eivät viitsi ottaa asioista selvää, ennakkoluulo on paha vika kaikilla jotka "tulee tänne pätee"


Vieras

#3238 Re:

2011-10-21 11:06:08

#2700: Ylen Sankia Priha -

Laitoit sitten toiseen kertaan tämän saman tekstin. Perusteleppas hieman väitteitäsi.


Vieras

#3244 Re:

2011-10-28 15:33:42

#2700: Ylen Sankia Priha -

Kiitos tästä. Nämä ovat internetin parhautta.