Ei pakkorokotuslaille

Kommentoitu viesti

JaGuaRR
Vieras

#565

15.01.2011 23:42

Kannatan! Toki vain siksi, että kun riittävä määrä väestöä ottaa rokotteen, nii se riittää taudin leviämisen loppumiseen. Mutta jokun ne on pakko ottaa kuitenki... Ite en esim. Possu rokotetta edes harkinnu ottavani, kun eihän se edes tervettä nuorta tapa... Eri asia jos puhkeais vaikkapa isorokko taas...

Vastaukset

Vieras
Vieras

#566 Re:

2011-01-16 20:17:13

#565: JaGuaRR -  

Lue Viera Scheipnerin kirja. Hän on australialainen lastenlääkäri, joka teki tukimusta tutkimuksista jotka oli tehty rokotteista. Piilottelu ja asioiden vääristely on aivan tavallista lääketeollisissa piireissä ja syy on raha.

On puhdasta lääketeollisuusfanaatikkojen propagandaa sanoa, että taudin leviäminen estyy rokotuksilla. Heidän puheillaan ei ole mitään todellisuuspohjaa. Kaikesta vääristelynhalusta huolimatta on olemassa onneksi mieletön määrä tutkimusraportteja, jotka osoittavat juuri pänvastaista, kun katsotaan asiaa rehellisesti. Scheipnerille olisi ollut huomattavan paljon tuottoisampaa olla rokotusfanaatikkojen kanssa samaa mieltä, mutta onneksemme on olemassa inhimillisiäkin lääkäreitä  ........ jokunen kappale.  Siellä, missä rokotetaan esiintyy tautia huomattavasti enemmän kuin muualla ja tästä ei ole kahta puhetta.

Ruotsalaiset mm. luopuivat hinkuyskärokotteesta,  joka oli tilattu Japanista. 99 vauvaa otettiin tuon rokotteen koekaniineiksi. 11 kuoli muutaman tunnin sisällä rokottamisesta ja heidät pantiin kätkytkuolema- nimiseen roskakoriin kuten heillä on tapana, että kuolinsyytä ei tarvinnut tutkia. Muut rokotetut vauvat voivat huonosti, oksensivat, saivat kouristuksia, menivät veltoiksi, itkivät kimeää itkua yli ½ tuntia, koska heidän aivonsa olivat turvonneet. Ja tutkimuksissa todettiin, että menetyksistä huolimatta rokote ei edes antanut suojaa. Ruotsi perui hinkuyskärokotteen tilauksen samoin tein. Näitä tapauksia on ympäri maapallon. Britanniassa, Puolassa, Bulgaariassa, Yhdysvalloissa, jne. jne.

On täysin käsittämätöntä, että lääketiede nykyaikana vielä haluaa metsästää viruksia ja bakteereita taikanapilla, jonka nimi on rokote. Tällaiseen höpötykseen siellä menee aikaa ja rahaa, kun he voisivat sen sijaan lopettaa puoskaroinnin ja saduilla surffailun ja keskittyä noiden samojen sairauksien hoitomenetelmien nykakaiseen kehittämiseen.

Tieteenala, joka piilottelee tällaista eettisten arvojen takana, sietäisi hävetä. Jos meiltä aikuisilta suomalaisilta ollaan ottamassa itsemääräämisoikeudet omaan kehoomme nähden, me sentään kykenemme sanomaan mielipiteemme ja panemaan vastaan. Mutta kuka on antanut lääkäreille, THL:lle ja STM:lle oikeudet ottaa vanhemmilta oikeudet omiin lapsiinsa nähden? Kenellä on oikeus myrkyttää vasta syntynyt ihmistaimi hänen ensimmäisillä elinmetreillään ja tehdä hänelle väkivaltaa hänen kykenemättä sanomaan siihen mitään! Kenelle voi antaa valtuudet istuttaa elohopeaa, formaldehydiä, fenolipunaa ja muita myrkkyjä sekä tuntemattomia viruksia vauvaan tai pieneen lapseen?

Kukahan noista tämän puoskaroinnin päättäjistä ottaa todelliset vastuut tekojen seurauksista? Millä mittarilla vahinkoja voi mitata suhteessa vastuun määrään jos terveys meni rokottamisesta loppuelämäksi?

Isorokko-ja poliorokote viljellään apinan munuaiseen. Apinavirus HI on tullut juuri rokottamisen kautta ihmisten riesaksi. Isorokkorokotuskampanjat Afrikassa ovat oivallinen esimerkki siitä, mitä myrkky nimeltä rokote voi saada pahimmillaan aikaan, sillä AIDS on juuri siellä varsinainen riesa. Rokotteet ovat tappaneet ja edelleen  tappavat. Niitä viljellään vasikan aivouutteeseen , kanan keltuaiseen jne. jne. eikä kukaan tiedä, mitä viiruksia tuo "aluskasvillisuus" sisältää. Moniko äiti tietää, että vaikka kuinka yrittää lastansa vaalia allergiareaktioilta terveydenhoitajan antamia ohjeita noudattamalla, niin samalla neuvolakäynnillä munankeltuainen isketään vauvasi takalistoon rokotteessa.

Lääketeollisuutta määrää suuri raha, sekä WHO:n toimia, johon THL ja STM muka vetoavat. Hankkikaa itse tietonne, älkää antako painostuksen tai uhkailemisen vaikuttaa. Älkääkä kuunnelko niitä, jotka tekevät tilinsä teidän ja lastenne  terveyden menettämisen uhallakin.