Stop eläinsuojeluterrorismille.

Kommentoitu viesti

maalla syntynyt
Vieras

#120 Mätäpaiseita löytyy

26.01.2011 18:47

kaikista ryhmistä, sekä teistä maataloustuottajista että ns. eläinaktivisteista. Aika kornia että eläintuotannosta elantonsa saava ja (toivottavasti) eläinrakas ihminen vaatii adressilla lopettamaan eläinsuojelujärjestöjen tukemisen.

Mitäs jos näkisittekin eläinsuojelujärjestöt "yhteistyökumppaneina" joiden avulla yrittäisitte saada kaikkien tuotantoeläinten oloja parannettua entisestään, ts lisätä tukia huomattavasti jotta kaikille tiloille tulisi kunnon tilat ja eläimille elämisen arvoiset oltavat?
Sen sijaan että näette eläinsuojelujärjestöt vihollisina joita vastaan täytyy taistella, koska jotkut ns. eläinaktivistit (ns. "eläinten ystävät") käyttävät laittomia keinoja.

Mitä jos tilalliset alkaisitte itse tuoda eläinten hyvinvointi-kysymystä tapetille ja vaatisitte entistä parempia mahdollisuuksia tuottaa hyvää, kotimaista ruokaa ONNELLISISTA eläimistä, ja ottaisitte vakavasti sekä KUNNIOITTAISITTE eläinten hyvinvointia ajavien tahojen ja ihmisten mielipiteitä, niin eiköhän teillekin sitä kunnioitusta löytyisi taas ihan eri tavalla. Jos te osoitatte vastustavanne eläinsuojelujärjestöjä ja väistätte kysymykset eläinten hyvinvoinnista itkemällä että teiltä halutaan viedä elinkeino ja ei ole oikeusturvaa ja blaablaa, niin ei voi kuin sanoa että niin makaa kuin petaa...

Vastaukset

Vieras
Vieras

#121 Re: Mätäpaiseita löytyy

2011-01-26 19:15:14

#120: maalla syntynyt - Mätäpaiseita löytyy 

mieti vähän mitä kirjoitat koska luulis sunkin tietävän että eläinsuojelu järjestöt ei halua muuta kuin lopettaa suomesta koko tuotantoeläinten pidon ja sitä ei voi hyväksyä!!!

sen näkee selvästi että itse eläinsuojelu järjestöt eivät osaa olla asiallisia missään vaiheessa aina vain valittamassa että eläimet muka eivät voi hyvin vaikka oikeasti ne voivat erittäin hyvin.

sitä paitsi mitä ne eläin suojeliat ovat meidän asioihin puuttumaan kun ne eivät tiedä mitään asiasta koska ei ne  esimerkiksi päivittäin ole niiden samojen eläinten kans tekemisis. niiden pitäis esimerkiksi mennä töihin johkin sikatilalle vaikka vuoreksi niin sitten tietäisivät kuinka hyvin eläimet oikeasti voi ja mitä se työ itsessään on.

hyvällä tuurilla ne vois siitä saara palkaakin jos hyvin työnsä tekis.

 

Vieras
Vieras

#125 Re: Mätäpaiseita löytyy

2011-01-26 20:11:52

#120: maalla syntynyt - Mätäpaiseita löytyy 

 Upeaa ja loistavaa kommettiä, kiitos! Olen samoilla linjoilla täysin. Omaa leipäänsä nämä agressiisiset tuottajat sahaavat, ja juuri he tuottavat lisää myös meitä hihhuleita, jotka emme halua tukea heidänkaltaistensa elinkeinoa. Kyllä minäkin söisin (ehkä) lihaa, jos he toimisivat toisin. Harmi, kun eivät vain näytä tajuavan, rautalangasta pitää vääntää eikä siltikään ole kuin talikot tanassa.

Gladiaattori
Vieras

#127 Re: Mätäpaiseita löytyy

2011-01-26 20:28:47

#120: maalla syntynyt - Mätäpaiseita löytyy 

 Kornia!! Kornia on se, että eläimiä "pelastetaan" pihalle, "vapauteen" olivatpa ne mitä lajia tahansa by "eläinrakkaat" ihmiset! Ystävinäkö tämä taho pitäisi nähdä:D :D

Neuvoja ja ohjeita on tiloilla AINA otettu vastaan se on kehittymisen edellytys, nykyisin tiloilla ollaan niin kehittyneitä, että pätevämpiä ihmisiä ei löydy. Siispä tässä tilanteessa kysynkin puhelinumeroita johon voin soittaa kun ohjeita tarvitsen, yöllä tai päivällä, ohjeita joista antaja ottaa VASTUUN! mm.eläinlääkäreitä on ollut milloin minkäkin laisia, jos pätevämpi ammattitaito asuu "yhteistyökumppanien" keskuudessa, hulluhan se on joka ei sitä hyväkseen käytä. Ei muuta kuin vastuunkantoon todella ja näyttämään mallia, miten homma hoidetaan. Ehkä näille innokkaille löytyy tiloja, josta omistajat voivat viettää sapattivuoden, avaimen luovutus tapahtuisi vuoden tai kahden kuluttua ja tilan saisi entistä fiksummassa kunnossa takaisin. Otan neuvoja vastaan vain itseäni pätevämmiltä henkilöiltä ja pätevyys on osoitettava käytännössä. Mielipide ei tuo pätevyyttä, ei edes se, että on syntynyt maalla.