Kansalaisadressi telakkateollisuuden turvaamiseksi Suomessa

Kommentoitu viesti

Roope

#27 Uusi telakkayhtiö

12.01.2013 13:27

STXn Turun telakka ostettava pois STXltä.
Laivanrakennus Suomessa keskitettävä pääasiallisesti Turkuun.
Turun kaupunki osa-omistajaksi ja mikseivät myös ympäristökunnat. Nämä ostavat maa-alueet.
Valtio myös osa-omistajaksi varmistamaan takaukset tulevaisuudessa.
Ammattiliitot myös mukaan talkoisiin kuten myös muut teollisuusyritykset, jotka toimivat toimittajina laivanrakennuksessa.
Korealainen omistaja ajaa Turun ja Rauman telakat alas - täydellinen piittaamattomuus on tullut jo toteennäytettyä. Eivät ole koko aikana kehittäneet ja investoineet mitään oleellista Suomen telakoihin.

Vastaukset


Vieras

#171 Re: Uusi telakkayhtiö

2013-01-15 14:09:19

#27: Roope - Uusi telakkayhtiö 

 Eivätpä ole investoineet Suomeen kun ei tämä lepsu valtio ole muutakun syytänyt rahaa ilman mitään vastineita. Muutkin yritykset on myyty ulkomaalaisille, lopetettu ja porukat työttöminä. Mikä vika päättäjien päässä on ollut jo pitkään? Huhuilevat vaan työvoimapulasta ja antavat maan mennä tällaseen tilanteeseen.

Kyllä Saarikangaskin rohmusi rahaa itselleen säkkikaupalla, niinkun muutkin johdot yrityksissä ja pankeissa. Eiköhän tämä telakkahomma ole jo tooosi myöhäistä pelastaa, niinkun monet muutkin.

Ei muuta kun edustajat Brysseliin suurille palkoille elelemään leveästi. Mitäpä saanut "työväenpuolueen" ihmiset Brysselissä aikaseksi... kysynpä vaan.


Vieras

#346 Re: Uusi telakkayhtiö

2013-04-08 16:44:20

#27: Roope - Uusi telakkayhtiö

Terve Roope!

 

Olet harvinaisen oikeassa. Olen yrittänyt esittää samoja ajatuksia sekä Seppo Lehtiselle että Veijo Mikolalle. Eivät ole vielä vastanneet.

Roopen esittämät tahot eivät yksin riitä. Suuri raha tarvittaisiin myös mukaan. Saarikangaan malli sopisi myös tähän yhtyteen ja aikaan. Anttila tietää hyvin mitä pitää tehdä.

Minä en olisi lopettamassa myöskään Rauman telakkaa. Ilvosen porukalla on myös muilta puuttuvaa erikoisosaamista.

Hoidetaan homma yhdessä suotuiseen maaliin.

Rami, telakkalainen emeritus